kolia nie no chyba podłoże coś pod materacyk zeby wyżej mial.
to masz fajnie, ja bym chciala oddać dziadkom małego na troche, zebym mogla sobie np wyjsc na miasto i buty kupić (chodze w zimowych ocieplanych ;/ nie mam butów) ale mieszkam z nimi i tata pracuje do 18 tak a moja mama do 21 ;P A poza tym na dlugo sama z domu nie wyjde bo karmie piersia.. A maly jest tak zachłanny na papu że czasem butla 120 ml mu nie wystarcza!!!
Wczoraj 130 ml odciagnęlam. Obudził sie o 19 dałam mu tą butle zjadł wszystko, ponosiłam go troche, odbiło mu sie i do kąpieli,minęlo moze 30 minut i chciał jeszcze! Ja nie wiem ,te dziecko je tyle że szok! W szpitalu jak pielegniarki przychodziły to dzieci zjadały moze 30 ml mleka a temu jak raz przyniosły butle, bo ze mnie wyjadł juz wszystko to zjadł wtedy 80ml! Ja nie wiem on ma 2 tygodnie tylko!
Chociaż on potrafi np w nocy wstać o 1 nakarmie go i dopiero o 6 nad ranem wstanie znowu na jeść, a juz np do południa do 12 to ze 4 razy woła o papu! po południu je mało, a juz od 19 włącza mu sie i może jeść do 24 nawet 7razy.
kasiuch no musze złożyc ale narazie to ja na nic czasu nie mam na nic.
sochi jak mu dałam buziaka to otworzył jedno oko i uniósł brew ;D Chyba sie mu podobało hehehe ;]
kingusia Twoje cudo mało je w porównaniu do mojego...
malusia gratulacjie podwójne ;D
clio to uważaj na siebie!!!!!
Misiu właśnie kupe próbuje zrobić i coś mu nie wychodzi...
2dni temu zjadłam moze z 10 frytek i mu zaszkodziły, ma problemy ze zrobieniem kupy
i marudzi mi od wczoraj rana...
Justysia, nie wiem nie pomoge Ci ,ale wszystko jest możliwe, ja zaszłam w ciąże pare dni przed tym jak powinnam dostać okresu..A wiem ze podczas okresu też mozna zajść w ciąże, wiec uważaj na siebie i odczekaj tydzien i zrób test.
Ja spadam bo mały znowu mi marudzi, boże co ja zrobiłam, wlasnemu dziecku zaszkodziłam przez swoja nieodpartą chęc żarcia! ;/ A teraz dzieciaczyna ma problem