reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda w ogóle jeszcze po ciąży nie byłaś u gina? ja byłam 4 tygodnie po porodzie na kontroli, jakieś 3 miesiące temu miałam pójść na cytologię ale jeszcze do teraz nie poszłam :zawstydzona/y:

artystka a Ty jeszcze nie na porodówce? :-p nie mogę się doczekać aż Twojego synka zobaczę ;-) a jak w końcu z imieniem? Jakie wybrałaś??

U nas po staremu :tak: Zuzia jak budziła się w nocy tak budzi się nadal :-p Ale ogólnie to jest kochaniuka i słodziutka :-) teraz np rzuca sobie piłeczkę i za nią "biega" :tak: ale słodko to wygląda ;-) zaczęła więcej mleczka pić, bo tak to tylko rano na śniadanko wypijała 150 ml, a teraz ze 2-3 razy w ciągu dnia 150 ml wypije :tak:
Rośnie nam jak na drożdżach :-) waży już ok. 10 kg :-p dokładnie zobaczymy jak będzie szczepienie, czyli w maju.
Poza tym Zuzia kończy dzisiaj 10 miesięcy, duża panna już z tej mojej córy.
Urodziny planujemy zrobić 1 maja, bo później matury, tylko nie wiem czy Chrzestni nie zaplanuja sobie nic na majówke :-p w sumie jak zaplanują, to będą musieli zmienić plany :-):-)

reklama
Hehe ... no artystka jeszcze się okaże , że przenosisz...
chociaż tak pierwiastki często niestety mają ;)
a jak nie urodzisz to kiedy termin wywołania Ci dadzą??
chyba często dają czas do 2 tygodni po terminie ... to taki standard

artystka będzie miała wywoływany już poród?

kingusia a Ty widzę już po terminie i nadal nic? Wy to się macie, ja przed terminem miałam CC, czekać nie musiałam przynajmniej ani się denerwować :-p
Karmiłam piersią, ale tylko ok. 3 miesiące :-( a i tak musiałam dokarmiać, bo Zuzia była wiecznie głodna i na cycku mogła wisieć 24h na dobe :dry: Po 3 miesiącach odrzuciła cycucha i chciała już pić tylko z butelki :tak:

Kurde 2 piekne posty mi skasowało nie chce mi sie już pisać:no:, ja mam młyn w pracy jak nie wiem..
jestesaniłkiem artystka napisała cos jeszcze?
kingusia tobie widze to sie nie spieszy:-D:-p znaczy twojej dziecinie:-p ps edytuj posty:-)
anetka551 Ja tam nie karmiłam a w sumie to mi sie srednio podobało ale tak czy inaczej pokarmu nie miałam:-p a jak miałam to mały sie na mnie wypiął bo wolał latwy łup czyli butelke

a sumie to troszkę wcześnie... my się nawet na połówkowym nie dowiedzieliśmy... a dziś drugi lekarz potwierdził, że to dziewczynka :) więc czekamy na niuńkę :)

ton gartululje corki...;)

nio nie wiem dowiem sie na kolejnej wizycie,..

Kinia-trzymam kciuki za rozpakowanie sie....a artyska jestem ciekawa dlaczego ja do szpitala daja...moze maly sie posladkowo ustawil....

mnie OKI:).....jakos dzis niewyspana sie czuje....

woczoraj byla nocka IMION wymyslania...dla naszego szkraba i narazie ale mysle ze sie zmieni to stanelo na...Letycji dla dziewczynki a dla chlopca.Przemek...

pozdrawiam buzka

Zaskoczona jestes aniołkiem ma racje ruchy dziecka sa naprawde wspaniałe ja potrafiłam skupiac sie tylko nad tym i nie raz przegapiłam cos waznego z lekcji ale nie załuje bo w ciazy chodzi sie tylko raz. Zreszta ruchy ruchami ale zapach noworodka i dotyk, myśl że zyje ta mała istota dzieki tobie jest na prawdę cudowna. Moze idz d jakiegos sklepu kup ze 2 bodziaki albo cos dla maluszka nie mówie ze cos drogiego ale takiego tylko dla malenstwa zobaczysz jaka to radosc sprawia no przynajmniej ja po 10 razy w ciagu dnia rozkładałam te ciuszki i ogladałam:)

reklama
anetka no niestety... mojej się nie śpieszy, chyba czeka na wiosnę ;) ...
ale mam nadzieję, że przed terminem wywołania wyjdzie... bo wywołanie to nie bardzo widzę :(
ale jak nie będzie innego wyjścia to trudno :(

Do góry