reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
18 marca mam urodziny. I na połówkowym jak byłam to z usg wyszedl termin na 18 marca i sie tak pieknie długo utrzymywał :p A tu zong :D hehe

Kingusia a Ty jak sie dziś czujesz?

Wiesz bóle jak na @ mam i podbrzusze rwie.. ale przestaje i znowu zaczyna... ale mała się rusza :sorry: ogólnie chyba to nie poród ...

aha to nieźle hyhy ... ja już w sierpniu kończę 19 ... tragedia jak to szybko leci:szok:

oj leci leci ten czas..
Tylko teraz mi sie strasznie dłuży..
No ja to Ci powiem ze zauważyłam ze jeden dzien bardzo zle sie czuje a na drugi wogole nic jakby reką odjął. Tak jak dzis, bardzo dobrze sie czuje, a wczoraj juz tak mnie bolało wszystko, i brzuch i plecy całe krocze tam wszystko mi sie rozpychało. No i właśnie te kłucie tam w środku mialam. I pierwszy raz wczoraj mnie tak wszystko na raz złapało i z taką siłą...
No ale cóż to nie to :D Dzidzi me od małego żartowniś :D Sobie jaja z mamusi robi ;p W mamy ślady idzie ;p hah

dziewczyny co wy gadacie. ja w maju skończę 20, to jest dopiero załamka:-p
Kasiuch tak, za założenie spirali się płaci. ale radzę ci jeszcze na ten temat poczytać bo jednak z założeniem spirali wiążą się pewne ryzyka

Hehe ja jestem uparta :D a młody też coś czuje że jest uparty bo jak wsadzi swoją nóżynke w mamusi żeberka to ciężko wygonić go z tamtąd ;D
A jeszcze jest rozrabiaka i też mamuńcie ;P
Mam nadzieje że mój po tacie nic nie bedzie miał :p haha

Hehe ja jestem uparta :D a młody też coś czuje że jest uparty bo jak wsadzi swoją nóżynke w mamusi żeberka to ciężko wygonić go z tamtąd ;D
A jeszcze jest rozrabiaka i też mamuńcie ;P
Mam nadzieje że mój po tacie nic nie bedzie miał :p haha

Ojj trudno będzie, bo wiesz geny, geny , geny... hehe
ale ponoć synki to raczej podobne do mamusiek
a córy podobne do tatusiów ...
więc u mnie będzie nieźle coś czuję :-D:-D:-D
ale może odziedziczyć jego oczka
love.gif
:laugh2:

a jakie preparaty są najlepsze?
na razie doprowadziłam do porządku wagę i włosy teraz zacznę stosować antykoncepcje zostaje mi jeszcze:
-rozstępy
-nie jędrny biust
-nadmiar skóry na brzuchu
i będę ładna:)
no to mam to samo:-p:eek:

artystka92 jak będziesz się nastawiać , że coś się stanie itp. to nie urodzisz hehehe... to musi zaskoczyć w takim momencie, że nie będziesz wiedziała :D ja tak myślę...
chociaż sama codziennie myślę czy aby to już... a to nici z tego ;)
a kiedy Ty kończysz 18 lat? czy skończyłaś?
zgodze sie...ja tez od 38 tyg. czekalam i sie niecierpliwilam....i sie przeterminowalam bo termin mialam na wigilie a urodzilam w sylwestra wiec taki taki jakby swiateczny synek..a wzielo mnie totalnie z zaskoczenia!
dziewczyny co wy gadacie. ja w maju skończę 20, to jest dopiero załamka:-p
Kasiuch tak, za założenie spirali się płaci. ale radzę ci jeszcze na ten temat poczytać bo jednak z założeniem spirali wiążą się pewne ryzyka
no wiem ze ryzyko... dziewczyny nie piszcie tak bo sie przy Was stara czuje ja w pazdzirniku 21 koncze...jak sie skonczy 18 to naprawde ten czas leci jak cholera....

reklama
Do góry