artystka92
Fanka BB :)
18 marca mam urodziny. I na połówkowym jak byłam to z usg wyszedl termin na 18 marca i sie tak pieknie długo utrzymywał A tu zong hehe
Kingusia a Ty jak sie dziś czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
18 marca mam urodziny. I na połówkowym jak byłam to z usg wyszedl termin na 18 marca i sie tak pieknie długo utrzymywał A tu zong hehe
Hehe ja jestem uparta a młody też coś czuje że jest uparty bo jak wsadzi swoją nóżynke w mamusi żeberka to ciężko wygonić go z tamtąd ;D
A jeszcze jest rozrabiaka i też mamuńcie ;P
Mam nadzieje że mój po tacie nic nie bedzie miał haha
no to mam to samoa jakie preparaty są najlepsze?
na razie doprowadziłam do porządku wagę i włosy teraz zacznę stosować antykoncepcje zostaje mi jeszcze:
-rozstępy
-nie jędrny biust
-nadmiar skóry na brzuchu
i będę ładna
zgodze sie...ja tez od 38 tyg. czekalam i sie niecierpliwilam....i sie przeterminowalam bo termin mialam na wigilie a urodzilam w sylwestra wiec taki taki jakby swiateczny synek..a wzielo mnie totalnie z zaskoczenia!artystka92 jak będziesz się nastawiać , że coś się stanie itp. to nie urodzisz hehehe... to musi zaskoczyć w takim momencie, że nie będziesz wiedziała ja tak myślę...
chociaż sama codziennie myślę czy aby to już... a to nici z tego
a kiedy Ty kończysz 18 lat? czy skończyłaś?
no wiem ze ryzyko... dziewczyny nie piszcie tak bo sie przy Was stara czuje ja w pazdzirniku 21 koncze...jak sie skonczy 18 to naprawde ten czas leci jak cholera....dziewczyny co wy gadacie. ja w maju skończę 20, to jest dopiero załamka
Kasiuch tak, za założenie spirali się płaci. ale radzę ci jeszcze na ten temat poczytać bo jednak z założeniem spirali wiążą się pewne ryzyka