reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasie wiesz, można kupić tabletki za 15zł i za ok. 30, zależy jakie ci będą pasować. ale wg mnie te niecałe 30zł (nawet) raz na miesiąc to nie majątek:-p zawsze można spróbować od tych tańszych, może akurat będą ok

reklama
tylko że jak karmisz piersią to tabletki chyba odpadają:-pno ale pójdziesz do gina to on ci wszystko powie. może coś innego zaproponuje:-)

Cilest brałam nie był drogi jakieś 19 zł i nie ma po nim skutków ubocznych plastry Evra też są fajne 1 raz w tygodniu sie go zmienia i max komfort ale są droższe jakieś 45zł ale wiem że są jeszcze inne te brałam ja

wiem że to zapora ja stosowałam 6 miesięcy potem odstawiłam i jest Maleństwo :-p a wcześniej 4 lata cilest i tylko mi piersi urosły o 1 rozmiar :-) ale ku mojemu zadowoleniu :-p
Grecja a ty co stosowałaś?

mi też gin proponował ten krążek NuvaRing czy coś w tym stylu, ale jakoś nie mogłam się skusić na niego. ja biorę Novynette, pierwszy wybór i trafny. cena zależy od apteki ale tak ok 25-29zł. za Cilest miałam drugą alternatywę gdyby te pierwsze się nie przyjęły:-p

bo ja jeszcze nic nie stosowałam chcieliśmy mieć dziecko ale teraz muszę bo nie chce narazie kolejnej ciąży a co do rozstępów to dalej się kremowałam ale nie systematycznie i trochę znikły ale nie wszystkie:no:

a nie wiecie czy są jakieś tańsze plasterki?

Ostatnia edycja:
smaruj wytrwale przyniesie efekty ale będzie lepiej ;-) plus ostra gąbka :tak:
a te spirale podobno fajne są moja mama stosuje ale zakładanie jest dość niefajne wiec to zależy ale tak jak pisze Grecja gin ci zrobi badania hormonalne i dopasuje coś idealnego :tak:

reklama
dzięki bo trochę nie wiedziałam co z tym zrobić tyle różnych rzeczy czyta się o tym wszystkim i jeszcze mój M panicznie się boi żebym sobie nie zaszkodziła

Do góry