reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka a nie mówiłam, że fałszywy alarm ?? :-) trzeba nie panikować ogólnie zaskoczą Nas te porody w najmniej oczekiwanym momencie pewnie... :eek:

a ja melduję się iż nie urodziłam... dalej 2 w 1 :confused2:

i pokażę Wam (z okazji 39 tygodnia) mój brzuchol ...

ale wiieeeelgasnyyy brzucholek! sliczny!!:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny
kiss_graphics_08.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

a mnie dalej boli gorzej niż na @ te moje podbrzusze ;/ ehhhhhh

Gdy byłam w ciąży spotkałam dziewczyny, które jeszcze nie były pewne czy chcę urodzić swoje maleństwo, dlatego że nie wiedziały czy będą w stanie zapewnić dziecku podstawowe warunki do życia. Ostatni natchnęłam się na stronkę, chyba Młoda Mama, chętną do pomocy młodym dziewczyną, które znajdują się w trudnej sytuacji rodzinnej i materialnej. Myślę, że fachowa pomoc w znaczący sposób wpłynęłaby na te dziewczyny, które jeszcze wahają się co zrobić. :-)

kingusia1991 jaki brzusio :rofl2: fajniusi :tak:
a z facetami to macie paskudne sytuacje dobrze ze macie taką silną wolę i determinację :tak: tylko podziwiać :tak:
ja dzisiaj wybłagałam mojego B żebyśmy poszli na imprezę klubu Honda Śląsk :laugh2: i wybłagałam bo nie jestem chora i już sie za znajomymi stęskniłam zima nas dobija ...:confused2: B stwierdził bo decybele bo będzie duszno bo dym ... :wściekła/y: ale idziemy wiec jest ok :-p
artystka92 ja też czekam na info myślałam ze to już po hehe

Artystka byłam w takiej sytuacji jak Ty i też byłam wkurzona ,że to nie już ;D a i gdzieś przeczytałam , że masz mało rozstępów moja rada jak będziesz miała możliwość to smaruj sie też od razu po porodzie ;))

a ja dziś w szkole byłam, bo ferie się skończyły i myslalam ze jajo zniosę ;D

Ostatnia edycja:
co do robienia sobie z nas żertów przez nasze smerfy to mój Michaś był niesamowity jechaliśmy do szpitala 10 razy urodziłam dopiero za 11:-D
zwykle to wyglądało tak bolało mnie już strasznie regularnie i często wiec jadłam coś brałam kąpiel doprowadzałam się do porządku i ubierałam mąż ubierał się pakował torby do samochodu i czekał na mnie w pełnej gotowości a ten mały drań kończył sie rodzic w trakcie ubierania albo już w samochodzie dlatego kiedy już przyszedł TEN czas to na porodówce pojawiłam się ze skurczami co minutę:szok:

dziewczyny a jak wy się zabezpieczacie?

Ostatnia edycja:
kasie ty to miałaś przygody hehe :laugh2: a teraz jak tam maleństwo? mnie się od razu lepiej zrobiła wzięłam prysznic i odzyskałam siły :-D

reklama
Do góry