reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja jestem w szoku znalazłam przed chwilą 7 ząbka u Mikiego nawet nie wiem czy to czwórka czy piątka jest tak jakoś z tyłu ukryty jakoś tak się wybił przed szereg:szok::-):-p

Witam i odzywam sie !
:(( jestem zła! Jak już spakowałam torbe, postawiłam w pokoju usiadłam, lepiej sie poczułam, wmusiłam w siebie kluski z truskawkami bo nic prócz tych bananów nie jadłam i szkoda zebym dzidzie głodziła ;P No i przyszedł Jasiek i mi przeszło, brzuch miałam twardy ale przestał mnie tak bolec jak wczesniej krocze też.. No później tak koło 22 jeszcze źle sie czułam, ale położyłam sie i usnęłam w sekunde..
i wyobraźcie sobie ze całą noc przespałam nawet razu nie wstałam na siku...

Z jednej strony fajnie, z drugiej wściekła jestem bo już myślałam że to to, tak sie naprawde źle czułam i młody był niespokojny do południa a pozniej sie praktycznie nie ruszał. :(
Już chce okruszka mieć...

No cóż młody sobie sam wybierze pore ;]
Dzis wstałam o 10 i młody 2 razy sie ruszyl i to tak mizernie ledwo co czulam.
No i nakarmiłam go kanapką z nutellą :p i zamierzam dziś ugotować rosołek, bo tatuś już w Częstochowie jest wiec niedługo zajedzie ;)

kasie i jak tam wieczór udany?

adka rozumiem Cie, ja z P jestem i jest nam no powiedzmy że dobrze, bo mimo mojego eks jak sie zachował to jeszcze tam czasem mysle o nim, czasem mam nadzieje że skończy z tym ćpaniem, handlowaniem ze sie zmieni dla dziecka. Ale i tak wiem że to nie możliwe. On nie jest człowiekiem ulegliwym.

kolia Miki może chce żeby mamie sie zbytnio nie nudziło i zeby miała co robić :D

Grecja chciałabym już urodzić. I chyba dziś zrobie z 10 rundek z 4 pietra i na 4 pietro, może urodze szybciej :D

Adka ja wyciszyłam telefon i gdzies polożyłam nie wiem gdzie.. Szukam po całym domu i znaleść nie moge!

kasie aż taka wredna to ja nie jestem :D

artystka no wiesz co:zawstydzona/y: a ja już miałam nadzieję, że urodziłaś:-) ale czop ci chyba odszedł w końcu? bo coś tam wczoraj czytałam...

ja to muszę się zebrać i podjechać do zoologicznego kupić rybę niech mi pozjada ślimaki w akwarium bo już mam dość:confused2:

Artystka wieczór super:tak:;-) zakończył się śniadaniem do łóżka:rolleyes: a ty się nie martw nie ma bata musisz urodzić i to już nie długo nie unikniesz tego;-)

artystka a nie mówiłam, że fałszywy alarm ?? :-) trzeba nie panikować ogólnie zaskoczą Nas te porody w najmniej oczekiwanym momencie pewnie... :eek:

a ja melduję się iż nie urodziłam... dalej 2 w 1 :confused2:

i pokażę Wam (z okazji 39 tygodnia) mój brzuchol ...

Załączniki

• 39tc.jpg
    39tc.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 39tcc.jpg
    39tcc.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
śliczniusi i gratuluje kolnego tygodnia mamusi:-)

a u mnie roztopy na całego wszędzie woda chodzić się nie daje buty do razu mokre:wściekła/y:

Do góry