reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejak:)

No cisza TU ja nie wiem co.....:szok:

Ja wrocilam z kontroli wszystko jest oki zdjeli mi szwy troszke bolalo ale jest oki nastepna wizyta za 2 tyg. Mam tylko opuchlizne i musze ja zwalczyc....i BEDZIE OKI!!!
biggrin.gif
1_ehem.gif
1_ehem.gif

i pieknie slonce swieci....
icon29.gif

czyli dzis zaczyna mi isc 3 tydzien....

CO z wami dziewczyny>>>????

HALOOO???

Ostatnia edycja:
reklama
U nas w porządku. tylko Adas znów maruda straszna. Zębów dalej brak. Kupiłam dzis spacerówkę. Dojdzie w przyszłym tyg. Juz sie nie moge doczekac wiosny.

Aguś Zakochana pewnie na porodówce...

a co już czas na age?
Dziewczyny ja sie nie odzywałam bo jakoś tak sie dzisiaj na czytanie na bb nastawiłam i wchodze czytam i wychodze ;P :)
Ale jutro obiecuje poprawę ;)
Mój syncio dostał prezenty od pewnej kochanej forumowiczki ;) Jak zobaczylam rzeczy to dzidzi akurat zaczęło nieźle kopac wiec chyba i synek zadowolony ;]
Teraz męcze sie ze zgagą, mleko wogóle nie daje rezultatów. Już nie wiem co mam robic, pali jakby bezyne mi wlał i podpalił ;/

a co już czas na age?
Dziewczyny ja sie nie odzywałam bo jakoś tak sie dzisiaj na czytanie na bb nastawiłam i wchodze czytam i wychodze ;P :)
Ale jutro obiecuje poprawę ;)
Mój syncio dostał prezenty od pewnej kochanej forumowiczki ;) Jak zobaczylam rzeczy to dzidzi akurat zaczęło nieźle kopac wiec chyba i synek zadowolony ;]
Teraz męcze sie ze zgagą, mleko wogóle nie daje rezultatów. Już nie wiem co mam robic, pali jakby bezyne mi wlał i podpalił ;/

Mnie też dzisiaj zgaga męczy cały dzień :wściekła/y: więc witaj w klubie...

a ja nie mam weny jakoś dzisiaj na pisanie , wybaczcie dziewczyny :sorry2:
dobrej nocki życzę!

Kobietki na zgage cos z imbirem zjedzcie Jakies ciasteczko czy krakersa takowego :))
ja kupilam sobie syrop na zgage Moga go brac kobietki w ciazy Nazywa sie gaviscon a w pl niewiem jak moze sie nazywac niestety :/

Bleee bawarka ochyda A w szpitalu panie tylko taka herbate u mnie pily Ja na mus pilam jedna dziennie podobno dobra aby bylo mleko w piersiach ... Jak pilam zwykla herbate to sie wiecznie pytaly co ja robie jak mozna sama herbate tak pic :p

Bleee bawarka ochyda A w szpitalu panie tylko taka herbate u mnie pily Ja na mus pilam jedna dziennie podobno dobra aby bylo mleko w piersiach ... Jak pilam zwykla herbate to sie wiecznie pytaly co ja robie jak mozna sama herbate tak pic :p

Ja tam lubię z mleczkiem herbatkę :-D no właśnie jest dobra na laktacje to też + ;-) mam nadzieję, że mi pomoże... bo się martwię jak nie będzie mała najadała się moim pokarmem ... co ja wtedy zrobię itp itd. różne obawy się mnie trzymają :(

Mnie też przez większośc ciązy męczyła zgaga... I w sumie była to największa uciążliwość przez to 9 miesięcy... niestety nic nie pomagało :-/

reklama
Ja już mam dosyć... Mała odmawia współpracy. Żyć mi już nie daje... matka miała przyjechać - w pracy jej coś wypadło, i brata na cały dzień podrzuciła, a ten ostatnio jakiś marudny... już nie wyrabiam :(

Do góry