reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No chyba tak , u nas takich swiat sie nie obchodzi wogole :/ nie ma zadnych tradycji, z pozatym to nie lubie tutaj chodzic do kosciola beznadzieja wszyscy tylko patrza jak sie ubralas i komentuja :/ a ksiadz tylko czeka ile dash na tace porazka !
A Ty Kasiu jak sie czujesh ,bo ja jush sie nie moge doczekac :( a tu jeszcze tyle czasu! Chcialabym mjiec jush to za soba i malutka tulic na raczkach!

reklama
asiowo a puchniesz czy nie???????ja bym nie czekała ani dnia dłużej ......i zgłosła sie gdziesz do lekarza lub do szpitala na kompleksowe badania.wiem co było u mnie ..wszystko było oki a dwa dni później urodziłam oliwie w 33 tyg

Jestem po badaniach i białka ani sladu, wiec narazie zatrucie mi nie grozi...
zaczelam brac te tabletki na cisnienie i powoli widze ze sie normuje... puchne odkąd przezylam przeprowadzke, jakies 2 tygodnie...
ale moja ginka mowi ze to normalne w 9 miesiacu wiec jest ok...
jestem dobrej mysli:) cisnienie pilnuje, narazie jest oki:)

A w sumie dobrze... Małe zaczęło wierzgać ;-) a ja już sie martwiłam, no i czy leże czy siedze to nie ma różnicy, jak sie rozleniwi to nie ma bata żeby pokopało... Też sie nie moge doczekac tym bardziej że wiem że najcięższy okres przedemną ale dam rade... Mi zostało ponad jeszcze raz tyle co tobie to sobie pomyśl... le 9.06 ide do ginekologa i teraz sie niecierpliwie czy poznam płec, no i chyba nagra nam dzidzie na płytke... :tak:

No ja w sumie nie chcialam znac napoczatku plci ale moj R chcial i jush sie przelamalam bo bym pozniej ne wytrzymala chyba :D No w sumie Tobie troszke zostalo :p ale te ostatki sa najgorshe w czekaniu :D
ja teraz mam chodzic co 2 tyg jush czyli mam na 3 czerwca pozniej na 17 czerwca apotem co tydzien :d az nie urodze:)

Jejku a u ciebie chyba już troszke późno jest...?
My chcemy poznać płeć, zresztą ja zawsze chciałam dziewczynke ale odkąd jestem w ciąży to czuje że będzie chłopczyk...
A poza tym to i taki nigdy do końca płeć nie jest pewna... Nawet jak lekarz już powie... No ale bardzo sie ciesze że będe miała dzidzie na płycie i ciągle będe mogła oglądać :-)
Lece zjeść obiadek bo M zrobił

witam kobietki, jak tam dzionek mija??? u nas nudno i leniwie, a na dodatek wywala nam sie net, a oczywiscie ekipa ktora miala to naprazwic w ogole sie nie pojawila, oj cos czuje ze jutro im tam w tym biurze narobie....
a moja kotka tez ma ruje.. i pozostaje tylko to przeczekac

dziewczyny muszę komuś sie wyżalić.KUR...no nie wyrobie Daniel 1 raz uderzył mnie w twarz........Dziś ma wolne i dzieciaki dają czdu a ten że zaraz pierolca dostanie a ja mu na to że może to ja sobie wyjde a on niech posiedzi i zobaczy jak to jest to on że to mój zasrany obowiązek i że mam zapierdalać i ich uspokoić,a ja siedziałam sobie z Oliwka on miał kok do małego żeby dać mu smoka lae nie podeszedł do mnie szarpnął z fotela palną w twarz i powiedział "rozumiesz frędzlu że masz zapierdalać do dzieciaka" potem wziął kluczyki i gdzieś pojechał a ja roztrzęsiona nie wiem co mam ze sobą zrobic i wyje jak głupia.

O boshe to ladnie :/ Co on jakis pojebany ze tak powiem :/ Wez sie uspokoj przynajmniej bo dzieci patrza :) Wiem ze Ci trudno ja tesh takie cos przechodzilam :( ALe musish myslec o DZieciach , ale ja Ci wspolczuje :) Trzymaj sie :*:)

reklama
Do góry