reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basia Ala juz od kilku dni ma katar i jak rano wstaje to ma okropne chrypke , wieczorem zreszta tez :sorry2: jedynie we wtorek kaszlala ale naszczescie narazie jest 37 ( wiem wiem , to jest stan podgoraczkowy ) ale jak Ona ma tyle to jest normalnie nieznosna a gdy ma 38 to ciale by lezala i niepozwala zebym sie oddalila:blink: tfuuu tfuuu , odpukac zeby tylko jej nie wzrosla :sorry2:

Ala jajka polubila od poczatq a od kilku miesiecy akceptje jajecznice z szynka czy kielbaska :tak: wogole moja jest miesozerna :-D

reklama
Dziewczyny ja jak byłam mała to nie lubilam jajek, później raz zjadłam i polubiłam je tak że jadłam dziennie pare jajek.. Aż dostalam uczulenia. I nie moglam wiecej jak 1 jajko dziennie :p
Zreszta ja pamietam ze ciagle zdanie zmieniałam, raz uwielbiałam np pomidory a raz nie lubiłam i rodzice nie mogli nadążyć za mna ;p

Polna no to niefajnie.. Mam nadzieje, ze to tylko przeziębienie:baffled: zdrowka dla Ali:tak:
A Lena tez mięsożerna.. Jak zrobisz jej kanapki z szynka, serkiem, pomidorkiem.. to zje sama szynke:sorry2:co za łobuz..:-p

Artystka a to Ty od wrzesnia czy od lutego idziesz do szkoly??
Co do jajek to pewnie sie jej odzwidzi:-) przynajmniej mam nadzieje, bo musisz zjesc sobie choc jedno jajeczko tyg..
A widze, ze wybrednym dzieckiem bylas;-)

Ostatnia edycja:
anetka sprobo jak tak ustawic bo tych dzemek ma mnostwo. Miki jak byl tylko 2 miechy starszy od Zuzki to juz sie na jedna przestawial. Sproboj bo zaplanowany dzien bardzo zycie ulatwia;-)

baska a mam ferie:-) a Miki jajka lubi, ale on wszytko lubi, no nalesniki mu nie podeszly, a najbardzziej lubi od kogos z talerza i moja siostra nauczyla go jesc jjecznice :-p

sylci a ty masz chyba ladna cere nie bo tak jakos ladnei wyglada na zdjeicach;-)

A my po sniadaniu i tak jak pomyslalam tak zorbilam teraz tylko umyc patelnie po jajecznicy:-p A ja wczoraj uderzylam sie w maly palec i nie dosc ze dzisaj juz wyglada jak 2 palce to jeszcze od spodu jest caly siny:wściekła/y:

Ja tam jajak zawsze lubiłam a najlepiej sama musztardę raz wyjełam z lodówki taki duzy słoiczek i sama zjadłam bez niczego:-D

polna współczuje oby szybko przeszło
baska to widze ze podobnie mój Kacper jak ma goraczke to najpierw jest 37,5 a potem 39,8....

baska od marca zaczyna mi sie 3 semestr. I to jest zaoczna szkoła ;) mam nadzieje że dam rade :) a wczesniej nie moglam nigdzie isc bo nie mam 18 lat, dopiero od marca i na zaoczne tylko od 18 roku życia przyjmują.. I tak udobruchałam dyrektora i powiedział ze pokombinuje i jakos to bedzie;]

Baska a moja kanapki akceptuje tylko zlozona i posmarowana maslem :sorry2: jeszcze zje tosta z serem ale to raz na miesiac a o pomidorach to moge zapomniec , nie lubi ich :no: zato od niedawno polubila ogorka i zje czasem surowke pekinska :tak:

Umi po Tobie wszystkiego sie mozna spodziewac :-p a musztarda jaka ? delikatesowa czy sarepska ?:-p:-D

artystka to czeka Cie pracowity dzien i podziwma ze masz takie checi w taki mroz wychodzic :sorry2:

polna nie wiem chyba zwykła bo mała byłam to nie wiadomo czego wtedy nie było chociaz kto wie ostra tez lubiłam:-D. Teraz to tylko Sarepska i w sumie tez potrafię zjeść z pół słoika sama:-D:-p kocham musztardę:tak:

Umi o boze wsyztko tylko nie mustarda blleeee:-p
artystka zaprosilam Cie na NK;-)

A ja jestem w szoku Mikiego łóżeczko jets przy biurku i on normalnie przed chwila zaczal na nie stwac:szok: :shocked2:

reklama
polna jakoś nie chce mi sie ale do piątku musze zanieść do szkoly te papiery... A wole dziś zrobić to co mam do zrobienia i mieć spokój przez najbliższe 2 miesiace.. ;p a mają być jeszcze gorsze mrozy, zapowiadają, wiec poki jeszcze jestem wstanie pobujać sie na boki i dojść gdzies to wole teraz xD na 4 pietro juz 10 minut wchodze, na rekordy jade już teraz hehe... Teraz na 2 pietrze juz odpływam. Poza tym musze uważać bo jak wchodze po schodach to mnie skurcze wtedy łapią..

umi to niezłe masz wymogi ;D :)
Hehehe a właśnie wczoraj zjadłam 11 bananów ;D w ciagu 3 godzin hehehe ;p

kolia ok przyjęłam ;) Ty masz też na imię Marta?
Śliczne zdjęcia! Przystojny facet, z Ciebie ładna kobieta ale nie no synek bomba!! :*

Ostatnia edycja:
Do góry