reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja miałam mniej miłą reakcje rodziców. Dowiedziałam sie o ciąży w sylwestra. Strasznie się cieszyłam. Niuniuś był planowany i wyczekiwany. byliśmy już pół roku po ślubie. Teściowi powiedziałam osobiście ponieważ mieszkam razem skakał do góry z radości. Natomiast do mojej mamy zdzwoniłam. Złożyłam jej życzenia na nowy rok i poinformowałam że będzie babcią. Mama rzuciła słuchawka telefonu:-(

reklama
Heja :))

Zdjecia sliczne :))

No i gratulacje za glosny smieszek :))

Ja pierwszy wozek kupilam nowke a drugi odkupilam od znajomej Uzywala go z 2 miesiace Bo niestety nie maja za duzego autka awozek wielgasny ... Tez jedynie widzialam wozek na zdjeciach ale jestem nadzwyczajnie zadowolona Wszystko mialam w komplecie czyste nie zniszczone Wygladal jak nowka z sklepu :))

Asheara- pamiętam Cię:) Mało się udzielam, ale poczytuję Was:-D
U nas oki, mały biega to i ja się za nim na biegam;-) Wszędzie zagląda, otwiera szuflady;-) śmiesznie jest. A Ty jak sibie radzisz jako młoda mama??? chyba ,dobrze?:tak:

Anetka - Zuzia jest bardzo słodka:tak: Faktycznie z twarzy mała łobuziara.

Mały coś marudzi i domaga się noszenia na rękach:dry: ;-)

Asheara super jak dziecko tak się śmieje, nie? :-) jaka radość ;-) Zuzka to śmieje się już jak wariat mały :-p
Już doszło? Fajnie. W ogóle coś pasuje?
A odwdzięczać się nie musisz! no co Ty

pola997 ale fajnie, też bym chciała już za Zuzą pobiegać, może troche kg by spadło :-):-) ale u Ciebie to nic spadać nie musi, taka chudzinka jesteś, zazdroszczę!:zawstydzona/y:
Hehe łobuziara.. racja :tak:
Ludwiczek taki duży i na rękach ? kurcze skąd ja to znam, mój mały klopsik to tylko na rękach by siedział, a jednak 9 kg waży, to już trochę ciężko :dry:

Ostatnia edycja:
Asheara- pamiętam Cię:) Mało się udzielam, ale poczytuję Was:-D
U nas oki, mały biega to i ja się za nim na biegam;-) Wszędzie zagląda, otwiera szuflady;-) śmiesznie jest. A Ty jak sibie radzisz jako młoda mama??? chyba ,dobrze?:tak:

Anetka - Zuzia jest bardzo słodka:tak: Faktycznie z twarzy mała łobuziara.

Mały coś marudzi i domaga się noszenia na rękach:dry: ;-)

Widac na suwaczku wazna date :)) Sto latek !!!!!!!!!!!!!!

Witajcie ale produkujecie szok...
pola Czyżby Ludwiczek dziś kończył roczek? 100 latek dla Niego!!!!!!
aneta To pewnie przez zeby ja dzis tez z młodym miałam sajgon bo prawie co godzine wstawałam zeby smoczka dać bo znaleźć nie mógł albo darł sie nie wiadomo czemu
Asheara Gratulacje mój to sie głosno zaczą smiac jak miał 4 miesiace i to bardziej jak czkawka wygladało:-D zreszta do teraz ma tak podobnie albo czkawka albo piszczy:-D:-p

Hej dziewczyny...
jak milo wreszcie byc normlanym :D
Ostatnie pare dni to był jakis koszmar, hustawka nastrojow i ciagle płacz i płącz o wszystko...a od wczoraj wieczor poprawil mi sie tak humor, tak sie strasznie ciesze nie wiem nawet czym :D
Ciesze sie bo juz mialam siebie dosyc ;D dzis juz mam wolne i bede sie obijala caly dzien, wieczorem sie tylko troche poucze ;) w ogole naszlo mnie tak, ze bardzo chciala bym miec corke, ogladalam na internecie ubranka dla dzieci, no mozna oszalec po prostu, sa takie sliczne dla dziewczynek ubranka ze moje dziecko by bylo takie wystrojone ze glowa mala, biorac pod uwage ze ma 2 ciocie i wujka w londynie to hoho :D bo ubranka dl achlopczykow nie sa juz takie super, tzn sa fajne, ale nie ma jak to rozowy sliczny plaszczyk dla paro miesiecznej dziewczynki :D cudo ;D
W ogole wraz z poproawieniem humoru wyładnialam calkiem, mam sliczna cere, wlosy i w ogole jeszcze troche to wpadne w narcyzm;p
No i zadnych objawow ciazowych , nic co by wyraznie dokuczylo, no jedynie troszke brzuszek mi nabral ksztaltu lekko, nie jem duzo bo nie mam jeszcze tak ze musze ciagle cos jesc, a brzuszek widze ze mi odbil troche bo w pasie w spodniach mam ciasniej ; ) fajnie ...

Dziewczyny, muszę zmienić suwaczek, bo Ludwiś skończył roczek 18 grudnia:-D:tak: Ale dziękuję w imieniu małego za życzenia:tak:;-)

Anetka- ja tez czekałam aż postawi 1 krok ;-) Nie przesadzaj przecież Ty nie jesteś gruba! Ja już taka chudzinka nie jestem przytyłam ostatnio ok 4-5 kg i ciągle mam ochotę na słodkie:-D

umi-
A Twoj mały raczkuje albo chodzi???:-)

3majcie kciuki bo dziś mam ważny egzamin i się boję:-D

umi2 czyli nie tylko ja mam problem w nocy, dobrze wiedzieć :-p no ale to pewnie przez te ząbki

madzia18 to super, że humor Ci się poprawił, ja to w ciąży byłam nie do zniesienia :-p do tej pory mi trochę zostało tych humorów :-):-) masz racje, że dla dziewczynek są świetne ciuszki. Ja byłam nastawiona na córcie, ale do końca ciąży nie ujawniła co ma między nóżkami, więc jak się urodziła to byłam mega szczęśliwa, że to dziewczynka :-)
ja w ciąży miałam super paznokcie i włosy, a teraz włosy straszne a paznokcie się łamią :dry:

pola jak wazylam 52 kg to nie byłam gruba, ale teraz ze 25 kg chciałabym zrzucić :D

doszły sanki, fajne są, juz sie nie mogę doczekać aż wyjdziemy :-) takie wybrałam.

reklama
pola Mój to tylko pełza:-D nie umie raczkować próbuje nie powiem ale jak osiagnie pozycje na czwroaka to sie drze bo nie wie czym sie ruszyc a potem jak żaba sie rozjeżdża:-p:-D. Tak to tylko przy meblach troche chodzi i w łózeczku dookoła. O to sie zasugerowałam:-p Z czego egzamin?
anetka551 A odchdzasz sie czy cos bo ja tez mam do zrzucenia troche i tak mnie ciekawi:-p. Fajne sanki!!:tak:
madzia18 Jak wyładniałas to nie córka bo powinna ci urode zabrać:-p tak mówia przynajmniej. Ja z Kacprem jak w ciazy byłam to wszyscy mi mówili że pieknie wygladam i w óglile lepiej niz przed ciazą:-D:-p

Do góry