reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asheara... ojjj mozliwe ze poprostu zle zrozumialam..... :zawstydzona/y: ostatnio jestem coraz bardziej otumaniona jakby.... sama nie wiem, tak jakbym nie miala sily myslec....

no narazie nie powtorzyl sie taki "wyciek" wiec odkladam na bok moje paniki ;)....

reklama
Witam , a u mnie nocka taka sobie , Ala ciagle sie budzila bo od wczoraj meczy ja katar i kazala sie przykrywac bo zimno jej bylo:sorry2:

Firanka maclareny fajne sa , tez slyszalam duzo dobrego o nich tylko ze sa tansze i drozsze wersje :sorry2: jednak wole swojego espiro i chyba kazdy wozek Ci bedzie skrzypial po jakims czasie :-p

jestesaniolkiem to takim musisz poczekac , jak cos takiego sie powtorzy to zadzwon do swojego lekarza albo jedz do szpitala;-)

jestesaniolkiem ja też przez całą ciąże miałam gęsty śluz ale był moment w 2 połowie ciąży że mi się zrobił jak woda a po pewnym czasie znów był gęsty pytałam o to lekarza i mówił że jest ok wiec się nie martw

a nocka super Michał spał od 20 do 6 potem zjadł i już przy jedzeniu zasną i spał jeszcze 2 godzinki

witam;-)

anetka-
ja miałam ogromny problem przy kupnie spacerówki;-) mieliśmy jedną ,ale szybko się zepsuła:dry: We Wrześniu kupiliśmy peg perego trochę kosztuje ,ale jest super. Szybko się składa,koła nie piszczą,jestem zadowolona( no i jak dla mnie jest lekki, sama do autobusu wniosę:-p):tak: Puki co warto było wydać taką kasę;-) Musisz pochodzić po sklepach i poszukać;-)

niestety nie zdążę Was nadrobić;-)

W końcu widzę stare mamuśki;-)

Dziewczyny moja nocka to był jeden wielki koszmar :dry: Zuza budziła się chyba z 7 razy, przed 5 zabrałam ją do siebie do łóżka, myślałam, że to pomoże, ale gdzie tam.. dalej budziła się co chwilę, bo chciało jej się pić, po 7 wstała już na dobre :-( jestem zmęczona, marzę żeby jeszcze ze 2 godzinki pospać :-(

Weekend jeszcze jako tako minął, bo P był w domu, a teraz sama siedzę z tą małą terrorystką i nie mogę nic zrobić, ciężko nawet było zrobić śniadanie :dry:

śniegu sporo napadało, więc czekam na sanki :tak: mam nadzieję, że dzisiaj już będą!

a tu mój bardzo wyspany dzieciaczek... fotki z rana a ostatnia z wczoraj ;-)

Anetka wspolczuje nocki:baffled:a moze zabki jej ida..?? Moja lena wlasnie taka byla na zabki i coz trzeba bylo to przetrwac;-)A na pocieszenie powiem Ci, ze ja tez na nogach od 5.05 dokladnie:-D o tej godzinie slysze: mamo a ja sie juz wyspalam.. straczy spania:szok:wiec tym sposobem nie spie od 5.05 a psozlam spac po 24:-D
A Zuzia śliczna dziewczynka ale wyraz twarzy ma wlasnie taki zadziorny - zreszta jak moja Lena:-D

baska201 ząbki idą, masz racje, jeden już się przebił i rośnie i widzę następnego, który chce się przebić.
Lena o 5 już się wyspała ? :-) hehe super
A z Zuzy to zadziora, ojj tak :-p

reklama
pola997 - o rety, witam :shocked2:
Jak sobie radzisz ? Jak Ludwiczek sie chowa?
Pamietasz mnie wogole? :-p
baska - o rany, wspólczuje! :-p A pokazesz ta mala lobuziare? Chyba jej jeszcze nie widzialam. I wogole, w jakim wieku ty rodzilas?
anetka - "kilka bluzek ..." no rzeczywiscie kilka, paczka ponad 3kg :shocked2:
Bardzo dziekuje w imieniu Damianka :tak: jak juz staniemy na nogi - odwdziecze sie.
Zuza przesliczna, widac ze taki lisek z niej :p

A TERAZ DUMNIE OGŁOSZĘ, ŻE DAMIANEK WYDAŁ Z SIEBIE WCZORAJ WIECZOREM PIERWSZY W ŻYCIU GŁOŚNY ŚMIECH!!! :-)

Myślałam, ze sie zsikam ze smiechu razem z nim jak uslyszlama ten jego piekny glosik :-p

Do góry