reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no wlasie ashera skieruje to samo pytanei do ciebie co ty masz za wozek ze kolka sie nei kreca???? ja dzis tez nie ide bo u nas -10 stopni jest za mrzno buuuuu...... ja mam z conneco wozek - tesciu nam zasponsorowal- i z przodu ma 2 mniejsze kolka ale jak zablokuje ze jaa tylko prosto to jest spoko zreszta jak sie troszke pomeczy czlowiek tto lepsza kondycja :D:D
madzia a o do karty tak j ak pisalam zmienialam 3 razy lekarza w tym wizyty prywatne na usg bo uwilebalam je to wez zta karte i mi nikt nie zmienial karty caly czas maialam ja tyko potem musieli mi dokleic rubryki bo czesto chodzilam:) ale ja lubilam :p a najgorsze jest to ze u nas z szitala nie oddaja kart ciazy a taka ladna pamiata by byla:( ale mam pepowine i z raczki ten informator:D i test ciazowy :D ktory glupia zrosbilam po usg bo ei wierzylam:D:D

reklama
niunia90 - ale moim i na skrecanych i n nieskrecanych nie da sie jechac. i jak podjade pod np kraweznik, czli lekko wozek zarzuci to ta budka z gondoli opada w dol o polowe :-D:dry:

to fajny masz ten wózek:-D mi też karty ciąży nie oddali:-( ale ja wcześniej o tym wiedziałam że tak jest i ją sobie skserowałam i mam teraz kopie na pamiątkę:-)

niunia chyba nikomu nie oddaja tych kart , zreszta mi tam potrzebna nie jest - mam test ciazowy na pamiatke z 2 kreskami , ten taki kit co Ali odpadl juz w domu z data kiedy to nastapilo i bransoletke co miala na raczce , moj P tez oderwal ta karte z wozka co Ala lezala w szpitalu :-):-D
fajny wozeczke :tak:

kasie ja tam skero nie akceptuje , wole miec wszystko oryginalne :-)

Asheara aha , teraz rozumiem czemu tak sie meczysz :sorry2:

reklama
Do góry