reklama
Asheara
I can't get no sleep.
A czy to czasem nie prowokacja? ta mi sie teraz nasuneło bo to normalny pisze taie głupoty az mna zagotowało. przepraszam za brak polskich znaków ale mam młodego na drugiej rece
Tez mi to przeszlo przez mysl...
troll...
proponuje go nie karmic, szkoda naszego czasu ;-)
czegos mam sie wstydzic? ze urodzilam, wychowuje, kocham nad zycie, ucze sie i pracuje dla swojego malenstwa?
sadze, ze raczej ty bo swiecisz tylko egoizmem i totalnym brakiem odpowiedzialnosci. odezwala sie ta, co usunela ^^
zalosne..
masz racje, jestem egoistyczna i przyznaje sie do tego bez bicia ale w zyciu bym nie powolywala dziecka na swiat liczac ze wyprawke i inne rzeczy kupowaliby mi rodzice. rodzice utrzymuja dzieci a nie wnuki! kazda ktora uparla sie zeby urodzic bedac gola i wesola powinna rodzicow po nogach i rekach calowac ze pomogli, ze na wnuka lozyli. jak dorosniesz, usamodzielnisz sie calkowicie to zromumiesz moje podejscie. odpowiedzialna to ja jestem o jako nastolatka podjelam sluszna decyzje a nie obarczylam rodzicow kolejnym wydatkiem i to ogromnym. ja mieszkam sama z narzeczonym, pracuje, studiuje i odkad wyprowadzilam sie z domu to zlotowki nie wzielam od rodzicow, i to jest prawdziwa doroslosc...a nie to ze dziecko sie urodzi i rodzice je utrzymuja najpierw az jasnie pani raczy szkole skonczyc, pojsc na swoje i do pracy.
umi2
Fanka BB :)
Kurcze to w takim razie przykro, mi ale sorry wie jak to jest to po co chce zeby inne przez to przechodziły... Nie mogę uwierzyć normalnie w cos tak głupiego.... lepiej zabić niż pozwolić komuś pokochać dziecko które i ta będzie na pewno kochane przez własną matkę bo widać to już teraz.....
sonia trzeba bylo nierozkladac nog skoro dziecka miec nie chcialaś ! wtedy bys byla odpowiedzialna.A tak jestes zwykla MORDERCZYNIĄ!
o boze... Ty mnie od morderczyn nie wyzywaj bo nie masz do tego prawa...po waszych wypowiedziach widac ze wiekszosc to nie dorosla do tego byc odpowiedzialna za drugiego czlowieka.
Milego wieczoru dziewczyny ja lece na na wspolnej bo mnie cholera zaraz wezmie przy takiej ....... brak słow.Mam nadzieje ,ze kiedys pojmiesz ze zabilas czlowieka.Mam nadzieje ze zdajesz sobie z tego sprawe ,ze Twoje dziecko moglobyc teraz szczesliwe mogloby biegac,bawic sie ,jesc lody.A przez Ciebie tego nigdy nie doswiadczylo.MORDERCZYNI!
Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze to w takim razie przykro, mi ale sorry wie jak to jest to po co chce zeby inne przez to przechodziły... Nie mogę uwierzyć normalnie w cos tak głupiego.... lepiej zabić niż pozwolić komuś pokochać dziecko które i ta będzie na pewno kochane przez własną matkę bo widać to już teraz.....
jesli to na temat mnie i mojej aborcji to powiem, ze po czyms takim docenic mozna co to jest zycie czlowieka i sto razy pomysli sie zanim nie zabezpieczy...