reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie wszystkie obecne i przyszłe mamusie!:)
Ja jestem w szóstym miesiącu ciąży i mam 22 latka uważam swój wiek za odpowiedni do zakladania rodziny.Uważam że jednak nie wiek przesądza o tym czy dziewczyna jest gotowa wychować dziecko czy nie bo zdarzają sie dojrzałe kobiety po 30 które nie potrafią dać sobie rady z wychowaniem maleństwa i w efekcie albo robią krzywde takiemu niewinnemu dziecku albo zostawiają gdzie popadnie na pastwe losu a są też 17,16 czy 18 letnie dziewczyny które mają tyle przyszłośći przed sobą a wieść o dziecku ich nie przeraża a wręcz przeciwnie i dają sobie świetnie radę są świetnymi mamami i wzorami godnymi naśladowania.Dla mnie moje maleństwo jest już całym światem i nie mogę sie doczekac stycznia 2010 kiedy przyjdzie na świat mimo że pomimo mojego wieku wyglądam bardzo młodo dają mi 16-17 lat i i obgadują pod nosem że co ja sobie ze swoim życiem zrobiłam.Ja wiem co zrobiłam i wiem że byłma to najlepsza decyzja w moim życiu której nigdy nie żałowałam i żałować nigdy nie będę.Pozdrowionka!!

Hej ślicznotki. Właściwie, to chodzi mi o te uczące się mamusie. Czy będąc w szkole, przemieszczając się w różne miejsca na przerwie, odnosicie wrażenie, że co 5 dziewczyna się na was patrzy, czy wręcz odwrotnie? Traktują Was zwyczajnie, znajomi dopytują z ciekawości i dotykają brzuszek, i nie gapią się jak mysz na ser...
bardzo mnie interesuje jak jest w innych szkołach, bo w mojej wieczorowej akurat jak na razie spotkałam się z normalnymi ludzmi, z takimi, którzy mnie nie mierzą, bo znam osoby, które w ciąży podchodziły i się zwyczajnie pytały " czy ty coś do mnie masz?":laugh2:

cześc Dziewczynki :)
do neta...
nie było mnie tu troche z braku dostępu do neta. Rodzinka juz poinformowana, wszyscy pieją z zachwytu oprócz mojej mamy....
przyjeła to strasznie i jest bardzo negatywnie nastawiona, ciągle słysze jakies chamskie komentarze, aż płakac się chce...:(sze codziennie tego słuchac bo od jakiegos czasu juz z nią nie mieszkam, ale i tak jest mi przykro że tak do tego podchodzi...
a co tam u Was?

naszczeście nie mu

antosia jestes tak malo inteligentna czy tylko taka udajesz? zalozylas watek w dziale "mlode mamusie" to jak myslisz w jakiej kategorii wiekowej mlode mamy sa???

reklama
oczywiscie, ze tam bede pisac.....a do moderatorki napisze o usuniecie tego watku, poniewaz taki sam juz istnieje...a balagan na forum jest niepotrzebny...czytalas regulamin w ogole? dublowanie watkow jest wbrew zasadom :)
milego pisania nie wiem z kim ;)

Do góry