reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ciężko mi Was bedzie nadrobić, bo od piątku u teściów bylismy-taki prawie urlop. Poczytywałam Was tylko troszkę.

Dziś mieliśmy dzien badań. Najpierw na usg bioderek a potem u neurologa. Tak sie bałam,ze po tym szpitalu cos moze byc nie tak. Na szczęscie mały rozwija sie prawidłowo.
Tak poza tym Adaś,dzis był jakiś inny. Jakiś taki aktywny. Zawsze był ruchliwy,ale zaobserwowałam,ze zaczyna się bardziej cieszyc otoczeniem i świadomie się uśmiecha. U lekarza tak się rozgadał,ze aż byłam z niego dumna.
Rosną te nasze pociechy niesamowicie. Adam waży 5600:) :p ciężko mi już go nosić.

Dziwnie mi się czyta o tych wszystkich urokach ciąży. Tak to jakoś zleciało. Czasem tęsknie za tym cudownym uczuciem, gdy dzidziuś się porusza w brzuszku. A potem patrze na mojego koloska i sama nie dowierzam.

Po porodzie miałam lekką depresje. Jakoś sobie nie radziłam, ten szpital i wszystkie problemy kompletnie mnie rozbiły. Ale mały zaczyna się już tak stabilizować z zachowaniem. Oboje się już bardziej rozumiemy i zaczynam być wkońcu szczęsliwa.
Jakoś się tak rozczuliłam po dzisiejszym dniu. Właśnie patrzę na Adasia jak słodko drzemie i czuje radość.

To wspaniałe być matką:)!!!

Witajcie :)
mam 20 lat i w maju ma się urodzić moje maleństwo:)
Już nie mogę sie doczekać ;D
Witam!Ja we wrześniu będe miała 20 i mam juz dwójkę ślicznych bobasków.Dziewczynka ma 15 mies a chłopczyk 13.Zaszłam w ciąże w wieku 18 lat i wcale się tego nie wstydziłam wręcz przeciwnie byłam i nadal jestem happy:)Choc nie za bardzo mi się układa z tatusiem maluszków:(Ale za to moje Skarby kocham najmocniej na świecie i życzę powodzenia i CIeRPLiwOŚCi módym mamą w wychowaniu swoich pociech:)

Ja też zostanę młodą mamą ;) na początku miałam obawy, a teraz jestem szczęśliwa ;).
Żeby tylko urodziła się zdrowe ;) [mam przeczucie że będzie dziewczynka ;)]
Cieszę się że maturę zdałam, to teraz jakoś będzie, na studia od października, mam nadzieję że sobie poradzę na dziennych, jeśli będzie ciężko przeniose sie na zaoczne.

lenka - Cieszę się, że depresja mineła i teraz w pełni cieszysz się macierzyństwem :)

solounosbesos - Witaj na forum i pisz z nami codziennie. Mam nadzieję,że uda Ci się pogodzić studia z wychowywaniem maleństwa.

natalia - Ciebie również witam, napisz nam coś więcej np. czy masz chłopczyka czy dziewczynkę?

Czesc Mamuski - ja wczoraj bylam u lekarza - jestem zla jak osa :wściekła/y: w pon babka dzowni zeby przyjechac wczoraj zamiast w nastepny poniedzialek wiec przyjechalam a na miejscu sie dowiaduje ze Futmy(kardiologa) nie ma bo na urlopie do wtorku :szok::angry::wściekła/y: jeszcze wczoraj jakis mlody szczyl przyjal mnie , jednak wolalam zeby sprawdzil czy z rozrusznikiem wszystko ok a jak cos siepytalam to powiedzial ze On jest w zastepstwie i z pytaniami do Futymy :no::wściekła/y:
Potem podeszlam do rejestracji spytac sie kiedy wkoncu Futyma wraca a te mi mowi ze w poniedzialek - sami nie wiedza czy ki uj ? :no:
I stwierdzilam ze pojda do Niego prywatnie we wtorek albo w srode przed 12 !!

u Nas dzis pochmurno i mokro na polu , tata zostal w domu bo mamy pojechac na Brzoze pozmieniac posciel no i jeszcze Dawid dzis u Nas spal bo Diana z Lucja i szwagrem pojechali do katowic do kontroli - oj bedzie bitka :biggrin2::-D

Tak wiec wroce dopiero wieczorkiem na BB - tak mi sie wydaje :sorry2:

Lenka fajnie ze juz wszystko wporzadq i mam nadzieje ze juz wrocilas do nas na dobre ;-) a Adas ladnie przybiera na wadze :tak:

Natalka witam i napisz cos wiecej o sobie ;-)

solounosbesos leeee jakis skomplikowany nick :szok::-p skad go wyciagnelas ?
no i napisz cos wiecej o sobie ;-)

Dzień dobry!

Polna_N - No ja także mam nadzieje,ze wrociłam tu na dobre i,że mój synuś bedzie dalej tak grzeczny jak ostatnio.
Właśnie mi przypomniałaś,ze muszę iść do kardiologa teraz gdy nie karmię już piersią. Ciekawe ile będe czekac na wizytę. Ja także jestem wściekła na słuzbe zdrowia. To co sie dzieje to przegięcie. Miałam się zgłosić do neurologa po zgodę na szczepienie-termin na 22 września(to już dużo za pozno), nikt nie wziął pod uwagę pobytu w szpitalu. I tak jest cały czas. Poszliśmy wkońcu prywatnie. I po co nam te składki????I tak wkoło mamy problem z małym i jego badaniami. Musimy np. zrobić posiewy-a u mnie w przychodni mówią,ze nie robią i trzeba prywatnie--->wrrrrrrr.
Niedługo będzie tak,ze wszyscy bedziemy się leczyć prywatnie-a składki bedziemy płacić,zeby urzędnicy mogli sobie pobudować luksusowe biura!

Witaj Natalia!! Jak się chowa synuś??

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Siedze w pracy i padam na twarz... Maly wczoraj wieczorem znowu spuchł od szczepionek znaczy tylko lewa raczka i nóżka i przez 2 godziny chodziłam z nim po pokoju bo jak go kładłam albo siadałam z nim to go bardzo bolało. A w nocy miał goraczke i budził sie co 30 min na picie ale był bardzo dzielny a dzis przywitał mnie szerokim usmiechm. Nadrobie was w miare mozliwosci w trakcie pracy.

reklama
andzioszka ja go karmilam a on wcoaz glodny byl, no i zamalo przybieral na wadze lekarka kazala do karmiac ale to ygladalo bardzej jak dokarmianie piersia az wkoncu sam zrezygnowal nie bylo jak go przystawic choc sie staralam. A mleko pije Nestle NAN 2R

Do góry