reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi... tez sie przekonałam, ze te co kosztuja i niby najlepsze sie myla:tak: wiec lepiej kupic najzwyklejszy... i tak zawsze albo z reguły kupuje sie 2 test dla pewnosci

reklama
Umi, mojego kolegi z pracy dziewczyna tez jest w ciazy, 8-9 tydzien i to samo.
mowi ze 14 godzina a ona nie wytrzymuje i pada, to samo o 20 wieczorem, jest niesamowicie spiaca.

ja poki co sikam jak najeta i jem za dwoje :)

co do testow to jeden mialam za 17 zł a drugi za 8.

Asiowo świeta racja czasem człowiek zapłaci bo niby dobre a tu dupa...
moniSkaBe ja jak wstawalam o 7 to podobnie jak ona o 13 miałam dosc a zeby do 20 nie zasnąć to masakra jakas była

chwala Ci Boze ze ja mdlosci nie mialam :-D:-):-D:-)

Umi ja za testy plytkowe placilam 12 zl i kazdy pokazywal mi 2 kreski :tak: nawet jednek tes jeszcze mam w woreczku na pamiatke :-):-D

Monis ja ciagle tylko sikalam i w poludnie szlam spac na 2-3 godzinki :tak: no i jeszcze pochlanialam tony lodow smietankowych :-D

Polna... ciesz sie, bo te mdłosci byly nawet gorsze od wymiotów, bo chcesz zwrócic a nie umiesz:-D ale mi juz na szczescie wszystko mija:tak:a z tym testem na pamiatke... ja zrobiłam inaczej, testy wywaliłam, ale zdjecia testów zrobiłam:-p

Monis... to sikanie to juz do koniec ciazy tak bedzie... najgorsze sa te pielgrzymki nocne:zawstydzona/y: no i ja tez pdam wieczorem w powietrzu, a jeszcze córa daje mi w kosc... przy 1 ciazy byczyłam sie cały dzien to i spac pozniej nie mogłam;-)
A ja nie przezyje bez pomidorów:-D

monis powiem Ci ze 2 kreseczki jeszcze ladnie widac :tak:

Asiowo ano mam nadzieje ze i przy drugim bobasie nie bede miala mdlosci :tak:
eee tam ja zostawilam tescik i to jeszcze tez w pudelku jest :-) kiedys jak Ala skonczy 18 lat to dam jej takie pudelko z pamiatkami - test , rozowe ubranko, chusteczka od chrztu i inne pierdolki :happy2:

polna_N - Az 200 osób na weselu. :-) Super, musicie miec wielką rodzine. Ja planuje zaprosic tych najblizszych, wiec z mojej strony to ok. 40 osob. licze tylko rodzine, nie wiem jak ze znajomymi by było, czy na poprawiny czy co. ;-) Wiec u mnie to pewnie tylko troszke ponad 100 osób by było. ;-)

Umi2 - Doładnie oby to tylko 10 zł. ja dla pewnosci kupilam najdrozsze - z mysla ze beda najlepsze. :-p I kupilam 2, bo w piersze dwie kreseczki nie uwierzylam. :-p Tez kąpie Alanka w pokoju, przynosimy wanienke.

moniSkaBe - Ja zachowalam swoje, robilam w sierpniu, i nadal mam dwie kreseczki. :tak:
I wstepnie GRATULUJE! :-D

reklama
Oj, widzę, że Monikę jakieś wątpliwości dopadły. Po co masz kupować kolejny test? Jak pójdziesz do lekarza, to Ci powie. A jeśli już, to który to może być tydzień? Nie sądzę, żeby dwa testy się pomyliły. A co do dolegliwości, to ja, oprócz braku miesiączki i senności po foliku, nie miałam żadnych, także ciąża była dla mnie idealnym stanem :p
My też mamy swoje dwa testy schowane, nie widzę, żeby wyblakły kreseczki :)

Ostatnia edycja:
Do góry