reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wpadłam dać znać, że wczoraj wróciłam do domu :-(
w Tunezji było superowo z moim kochaniem :-)

potem pozgrywam zdjęcia i poopowiadam więcej ;-)
nie dam rady nadrobić zaległości więc jakby ktoś mógł, tak ogólnie napisać co sie działo :-)

reklama
Melduje sie. ;-)
Wczoraj mialam gosci, Alankowi skapneły sie prezenty. ;-)
Pozatym dzis wybieram sie na dzialke... jest strasznie duszno... :dry: Oddychac nie ma czymw domu.

monis kazdy ma swoje zdanie i ja rozumiem rodzicow Twojego chlopaka :tak:
ja tez chcialam miec skromne wesele i jedynie obiad a mialam jednak wesele dwu dniowe na 200 gosci a powiem Ci ze nie zaluje :no: jasne jak teraz sie patrzy wstecz to szkoda pieniedzy ze tyle poszlo ale jednak to jest cos niesamowitego !! a teraz mam przepiekna pamiatke z tych dni :tak:mimo ze bylam w 7 miesiacu ciazy czulam sie znakomicie ,tanczylam , bawilam sie , czulam sie jak ksiezniczka :zawstydzona/y::-p bo bylam najwazniejsza osoba na przyjeciu :-) znaczy byl jeszcze Pan Mlody ale to taki skromny dodatek :-D
aczkolwiek wybor nalezy do Was :tak:;-)chcecie skromnie i krotko to podajce na zaproszeniach godzine do kiedy bedzie przyjecie i koniec kropka ;-) bo potem bedzie tak ze ktos bedzie doplacal bo goscie chca jeszcze posiedziec do 22 :sorry2:

pAnistepelek ja bym chyba o..piala jak bym miala kapac Ale w wannience i to w pokoju :sorry2::no: jak juz to kapcie Ja w wanience ale w lazience !! ja znam taka dziewczynke i mimo ze ma 3 lata jest kapana w pokoju :no: kazda probowa przeniesienia kapania w lazince kanczylo sie takim darciem a nawet ta dziewczynka walila glowa w wanne czy sciany :sorry2:
kiedys tez ogladalam ..Nianie.. co 5 latki byly kapane w pokojach w malej wanience :-D patologia :baffled:

Hej Dziewczyny! Widzę, że wątek w końcu tętni życiem, jak za starych dobrych czasów :D
Wypowiem się co do pampersów, itd. A więc probowaliśmy DaDa, ale kiepskie były. Cały czas się przelewał, a one po 3 godzinach noszenia już nie nadawały się do użytku. Najlepsze są oryginalne Pampersy (ale drogie...) dlatego używamy Rossmana Babydream. Są zaje*****! No i ewentualnie Haggisów.
Moniśka, nie daj się. Ja wiem, że ciężko jest sprzeciwić się rodzinie (zwłaszcza narzeczonego) ale uwierz mi, że warto postawić na swoim. Wiem sama po sobie.
Co do jedzenia, to my Filipowi już teraz też dajemy jajeczko, chlebek, buraczków troszkę, itd. Sądzimy, że już jest na tyle duży, że musimy Go uczyć powoli jeść wiele rzeczy, żeby potem był do nich przyzwyczajony.

reklama
Do góry