reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam w piękne popołudnie:):-) w końcu słonko do mnie zawitało:) jakiś plus w tym wszystkim... a co tu tak cicho??:confused:
Maagda jak egzaminy?? też słyszałam, że Jackson zmarł na atak serca...szkoda, ale sam się doprowadził do takiego stanu...:-(
KingaMZ a dziś zrobiłam na obiadek żurek i kotleciki z ryby. dla tatusia będzie w sam raz bo bardzo lubi:):tak: a tak na marginesie przez przypadek widziałąm Twoje zdjęcie na nk i powiem szczerze, że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:szok:
Karolina00 to witamy ponownie:):tak:
pola997 a no wiesz, że gril to dobry pomysł:) trzeba rodziców wykurzyć z domu<hahaha> a jal Ludwiś?? ale on podobny jest do Ciebie!!
anetka911 czas napewno Ci szybko zleci:) a staranka w 100% będą Ci się podobały więc jest na co czekać:p;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny ... u nas mały problem :dry: Mamy tak skrzeczące łóżko że jak tylko chcemy się położyć to budzimy małą a później jest ryk co pójdę jej dać rączkę żeby zasnęła i zaśnie to jak kładę się z powrotem to znowy skrzeczy i znowu się budzi :wściekła/y::no::angry: i ryczy tak jak by się czegoś mocno bała strasznie:confused: ... więc nie ma opcji żebym do niej nie poszła bo ona po prostu się boi daje jej paluszka pogłaskam i znowu jest ok ale znowu muszę wejść do tego cholernego łóżka :angry::angry::wściekła/y: i tak w kółko aż biorę małą do łóżka bo inaczej to całą noc bym tak robiła :dry::sorry2:... i co ja mam zrobić ? skąd ja mam niby kasę na nowe łóżko wziąć ?! :sorry2:

ANETKA - jak ja byłam chwilę po porodzie to też mówiłam że nie chce następnego :-p a teraz się wszystko odmieniło :-p:-)

DOMI - a ja się wczoraj cały dzień zastanawiałam skąd u mnie taka ochota na gołąbki a to przez Ciebie :-D:-p ... a drugie bobo to jak tylko Kuba będzie miał stałą i dobrze płatną pracę :-) Z żyłami dziwne ale chociaż mama była spokojna że nigdy sobie w żyłę nie będę dawać :-D:-D:-p

POLA - każdy etap jest fajny :-) teraz zauważyłam że nie ma co chcieć więcej bo później i tak się tęskni więc rozkoszuje się każdą chwilą :-p :-)

KAROLINA - dawaj zdjęcia swojego bobasa ! :-) witaj z powrotem:-)

ANETKA - widocznie tak miało być ... dobrze że to Cię nie zniechęciło do starań o kolejną dzidzie :-)

MAAGDA - szkoda Jacksona ... co by o nim nie mówili to i tak był królem popu i szacun dla niego za to :-)

A i jeszcze się pochwalę że Ninka nauczyła się robić papa :-)

femme niby mozna jakas niedroga wersalke dostac czy cos ale osobiscie to odradzam kupowanie tego typu lozek..masakra spac na czyms takim :| ja spalam kiedys na lozku ktore bylo jedna wielka gabka :D gruba prawie na pol metra, szeroka. ale sie na niej bosko spalo..wstawac mi sie nie chcialo :) zadncyh sprezyn ani niczego co mogloby kiedykolwiek wydac jakis dzwiek.... :>

domi hehe przez przypadek mnie widzialas? a jak to sie zdarzylo? hihi aaa no i jak sobie mnie wyobrazalas? :D

Dołącze się do Was. ;)
Mam 19 lat i 5 miesięczną córeczkę. ;) Mała urodziła się 9.01 przez CC. :)

Jeśli możecie podpowiedźcie mi jak dodać suwaczek? szukam i nie wiem gdzie mam ten kod wstawić.
Póki co oswajam się z tym forum, więc jeszcze jest tu wszystko dla mnie nowe.

Ostatnia edycja:
ooo rany co Tu tak Cicho??!!:szok: żadnego postu od rana?? zalało was dziewczyny czy co??:p:-p
u mnie bez zmian...pogoda do kitu, ale przynajmniej nie jest zimno:) pola997 narobiłaś mi smaków na grila i postanowiłam upichcić coś na nim:) będe robić sałatke ziemniaczaną do mięska<pychota> znów się będzie mój W darł, że zgrubnie przeze mnie.

feeme fatal hehehe nie wiedziałam ,że moje gołąbki tak działają:p :-pz łożem to współczuje....wiem coś o tym bo moje też tak skrzypi......wku* to jest:angry::wściekła/y:
a co do drugiego dziecka to wiadomo, że wszystko zależy od kasy...pieniądze rządzą światwem..... a z żłyłam- to się uśmiałam z Twojej wypowiedzi:p
KingaMZ no przez przypadek bo buszowałam na nk i oglądałąm Layli synusia, a tam natknełąm się na Black, a potem na Ciebie. nie wiem w moim wyobrażeniu byłąś brunetką. a Ty taka laska, że aż mnie wcieło:szok:....na mamusie dwóch szkrabów to ty nie wyglądasz:-p
Kontrola witam i serdecznie gratuluję córeczki:):-) napisz coś o sobie, przeczytaj regulamin i udzielej się jak najwięcej. a co do sówaczka to tutaj znajdziesz wszystkie informacje Jak korzystać z forum

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki trochę mnie nie było.. Brak czasu na wszystko. Przedwczoraj zaczęłam remont - w sumie malowanko, wczoraj pogrzeb tak więc też cały dzień zleciał, a dziś pół dnia spędziłam u mamy a potem reszta malowanka. Wpadła dziś do mnie koleżanka i od razu z tekstem "jak się czuję w ciąży?" - a ja w ryk i histeria nie mogłam się opanować i teraz jakoś tak mi ciężko:-(
FEMME - co do łóżka to znam ten ból, ostatnio widziałam w jysk'u niedrogie wersalki może tam coś znajdziecie, ja to napalam się na wielkie małżeńskie łoże tylko, że do póki nie wyremontujemy pokoju to nie bardzo mamy gdzie je wstawić ;/ A i co najważniejsze gratulacje dla Ninki za te "Papa" ;)))
KONTROLA - Witam :-)
DOMI - wiesz aż mi głupio ty ciągle piszesz co gotujesz i normalnie aż ślinka cieknie a ja nie dość że zaniedbałam kuchnię to jeszcze i faceta idę na łatwiznę bo chyba przez tą pogodę wolę poczytać książkę niż stać przy garach... Muszę się wziąść za siebię i może odświeżymy wątek o gotowaniu same przepisy i najlepiej z fotkami co wy na to? zawsze to lepiej bedzie znaleźć niż na głównym ;))

Dobra ja uciekam zerwał się straszny wiatr i chyba burza bedzie no i na reszcie się pranie skończyło uff.. Dobranoc.

Hej. :-) Wy też tak miałyście, że sporo osób w czasie rozmowy o ciąży wtrącało, że to za wcześnie??? Najśmieszniejsze, że te osoby miały dziecko jeszcze wcześniej niż ja bedę miała:tak:. No i muszę się podzielić wrażeniami z pierwszego USG, które przeżył ze mną mój ukochany. Po tym jak zobaczyłam tego małego wiercipiętę jeszcze bardziej się w nim zakochałam. Zreszta mój chłopak też no i oczywiście się upiera, że to bedzie chłopiec bo już ptaszka widział:happy2:

reklama
femme fatal ja też mam takie skrzeczące :-D ale na szczęście mała się jeszcze od tego nie budzi :-p a może i ja za jakiś czas będę chciała mieć drugie dziecko, chociaż pewnie nie nastąpi to szybko...

Kontrola witaj :tak: dlaczego miałaś CC? i jak się po nim czułaś ?

Pauluś89 mi nikt nie mówił, że za wcześnie, myślę że inni nie mają nic do gadania, przecież to moja sprawa i to ja wychowuję dziecko a nie inni. Jakie wrażenia z USG? a który to tydzień? ja USG miałam na każdej wizycie, ale i tak nigdy tam nic nie widziałam :-p zawsze tylko wyróżniała się główka, ale reszty nie mogłam rozpoznać :-p:-p

A co tu tak cicho? ;-);-) w sumie niedziela, lepiej spędzić czas z rodzinką :tak: więc i ja lecę na obiadek.

Do góry