reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziś jak byliśmy w Klinice udało nam się porozmawiać z Ordynatorem. Lekarz stwierdził,ze u małego z dnia na dzień znaczna poprawa, i że prawdopodobnie we wtorek przenoszą go z OIOM-u na normalny oddział niemowlęcy. Wszystko jest na dobrej drodzę. Mały dzis taki ruchliwy był-ze odetchnęłam z ulgą. Widać u niego poprawę. Bardzo bym chciała miec go przy sobie-ale to dobrze,ze go jeszcze obserwują-nie darowałabym sobie jakby mu się coś stało.
Dziekuje Wam wszystkim za dobre słowo. Byc moze juz niedlugo Adaś bedzie z nami.

Przepraszam,ze za bardzo do Was nie piszę,ale jakoś póki nie wiedzielismy co bedzie z Adamem nie miałam na to głowy. Jak się trochę poukłada-to nadrobię. Trzymajcie się dziewczyny:)

reklama
Witam ja tylko się przywitać i pochwalić że wczoraj byłam na imprezie z koleżankami w Gdańsku :-) Kuba mnie puścił :szok: no i zajebiście było tak sobie z koleżankami na imprezkę wyskoczyć i bekę pokręcić :-p Kuba trochę zły bo jakieś ziomki z Norwegi drinki nam postawili i ogólnie się do nas przyczepili ale beka była tak sobie po angielsku pogadać okazuje się że bez problemu się umiem dogadać po angielsku i jestem z siebie dumna :-p nie będę was nadrabiać bo zaraz wybieramy się na truskawkobranie (taka duża impreza na Kaszubach ) więc wpadnę jutro i nadrobię :-)
Miłego dnia :-)

A tylko jeszcze odpowiem grupowo na temat łóżka :-p już lepiej mała się chyba boi ciemności bo zapaliłam światło na przedpokoju i spała całą noc i kupiłam jej kołderkę i teraz pod nią się aż tak nie wierci więc może też w tym tkwił problem :-)

paatti88 niehc Ci głupio nie będzie bo ja czasem mam takie zamilowania do gotowania, a nie kazdy to lubi
Pauluś89 witam serdecznie:) a ile masz lat ze tak pytasz??
lenka87 z Adasiem będzie napewno wszystko dobrze i niedługo bedzie dobrze. silny chłopak:) trzymaj się cieplusio
feeme fatal to dobrze, że się wybawiłaś, zawsze to jakieś oderwanie od codzienności i każdej z nas to się należy:) miłej zabawy na tym truskawkobraniu:)

u mnie wszystko po staremu. pogoda zmienna jak moje nastroje(tak dziś mój W powiedział:p)
umi2 dorom5 co z Wami??

;-):-)witaj z moja coreczka ja tez wpadlam jak mialam 15 lat a 16 jak urodzilam i moja rodzinka dowiedziala sie przypadkiem a teraz jestem bardzo szczesliwa mam 2 wspanialych dzieci i oczekuje nastepnego niczego niezaluje i nigdy niebede jedyne co moge powiedziec to sie niemartw wszystko bedzie dobrze zobaczysz

domi a czemu sobie mnie jako brunetke wyobrazalas?:p

femme super ze sie wybawilas :) oo a co to za impreza? fajnie brzmi :) no i dobrze ze sie sprawa z corcia rozwiazala.

lenka trzymam kciuki! napewno bedzie wszystko dobrze :)

paulus olac olac olac :)

Moja siostra gdy miała 14 lat to zaszła w ciąze a 15 gdy urodziła. Mogła liczyc na naszą mame w kazdej sytuacji tylko niewiem czemu powiedziała o tym jej tak późno. Na początku niewiedziała co powiedziec myślała o tym żeby skonczyła szkołe ale tak czy tak zaakceptowała bobasa. Na urodziny małego filipka nie umiała sie doczekac:) a ludzie dookoła jej gratulowali i cieszyli sie razem z nią że urodziła zdrowego chłopczyka. Tylko najgorsze w tym jest to że gdy nieletnia urodzi dziecko jest pod nadzorem kuratora a jej rodzic musi wziąśc opieke nad dzieckiem:/ dziś moja siostrzyczka jest pełnioletnia jej syneczek ma 3 latka mieszka z ojcem dziecka i planują ślub:) wiec wszystko sie jakos ułożyło. A babcia szaleje na punkcie filipka:) dziecko w tak młodym wieku to nie koniec świata tylk trzeba myślec pozytywnie:)

Chciałam dowiedzieć się czy któraś z Was zna dr Grzegorza Janika. Przyjmuje on w cetrnum LIM w Warszawie. Nie jestem pewna czy jest on dobrym lekarzem prowadzącym.
Czy możecie podzielić się swoimi opiniami?
Dziekuje!

POLNA - To pewnie przez weekend ;-) teraz powinno już wszystko do normy wrócić :-)

LENKA - 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś jak najszybciej miała już synka przy sobie :-)

KINGA - wpisz w google "truskawkobranie" i tam wyskoczy ;-) ale my zanim się zebraliśmy to tam byliśmy o 22:30 a o 23 był koniec myśleliśmy że do północy będzie :-p ... no ale przenieśliśmy imprezę do nas i dopiero co wstałam :-p

U mnie w sumie nic ciekawego się nie działo więc nie będę was zanudzać pierdołami :-p

reklama
Hej Laski! Filip ma już 5 zębów i następne się pchają, no i jeszcze jedno, potrafi sam przejść 3 metry!! Cudowny!
LENKA na pewno wszystko będzie w porządku, trzymamy kciuki!!
Ale FEMME się wyleniuchowałaś :)
Dziś po południu jadę do miasta kupić Małemu pampersy, także mnie nie będzie, jutro Wam opiszę jakiego mi mój R. napędził stracha... ehh... prawie umarłam...
Miłego popołudnia!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry