reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ravenalka A ja coś czuję, że nawet jakbym nie odeszła wtedy w styczniu i wprowadziła się do niego tak jak tego żądał, to i tak bym nie wytrzymała z nim do porodu. Skoro już przed ciążą chciałam z nim zerwać, to nie było sensu być z nim tylko dla dziecka.

BlackWizard powiedz mi w jakiej postaci?normalnie ze strzykawki czy mieszali z pokarmem? kurcze mały to wypluwa,a mam wrazenie ze od podania tego(2 dawki) jest gorzej...tak mi dzis w nocy sie prężył przez gazy,masowanie nie pomogło,a umeczona kupka okazała sie samą wodą z resztkami niestrawionego mleka:(

panistepelek a Ty masz ile lat?kurcze ja tu prawie najstarsza jestem;p

umi2 głupolu,13 kg, ładnie teraz wygladasz!:) mnie też denerwuje troche brzuch,wisi mi taka lekka fałdka,i bioderka już nie te;p

Layla po palcu ze strzykawki. Julka dostawała chyba 2 czy 3 razy dziennie, pomogło po kilku dawkach. Ty karmisz piersią czy butlą? Jeśli piersią to może jesz coś ciężkostrawnego? Bułki, świeże pieczywo?

layla oj nie wiem nie wiem czy najstarsza ;P ja mam 24 lata, nie wiem czy dobrze pamietam ze mamaola ma 27(?) :)

bezsenna jak juz pisalam dla mnie jestes WIELKA, dobrze zrobilas odchodzac, tym bardziej ze musialo byc ci naprawde ciezko...imie dla synka wybrane? :)

panistepelek hmm.....z jednej strony faktycznie, dobrze ze Twoj maz jest dobry dla corci..ale dla mnie ot by bylo za malo..naprawde nie ma nic gorszego niz wychowac sie w rodzinie gdzie rodzice sie wiecznie kloca, wyzywaja itp...moze namowilabys swojego meza na terapie malzenska? napewno by Wam to dobrze zrobilo....

Black jak smaopoczucie dzisiaj?

Magda jak ci idzie usypianie Łucji? pewnie ciezko ci bedzie sie zebrac do tego co napisalam, bo pierwsze 2-3 dni sa najgorsze i ciezko je matce przetrwac :)

umi, layla polecam serum - koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha, bioder, ud, posladkow firmy dax cosmetics. Tani (10-13zl) a po miesiacu smarowania w pasie 3cm mniej i w udach tez 3cm mniej :) no i skora duzo lepiej wyglada.

Za nami kolejna noc walki z ząbkami. Nie wytrzymałam i rano dałam jej czopka Viburcol, bo i ona się męczyła i przy okazji ja. W nocy też mi malutko zjadła, tylko jedną butlę więc nie nadrobiła dnia. Mam nadzieję, że teraz w dzień będzie jeść normalnie, póki co nic nie zjadła :baffled:

Kinga, Layla, Umi
a ja się na Dax Cismetics strasznie zawiodłam, ,bo żaden z ich produktów nie przyniósł oczekiwanego rezultatu.

Kinga samopoczucie ok ;-)

umi2 planuje schudnąć do 57 kg. :) i zaczynam też 6 weidera, basen no i postaram się nie jesc slodyczy. :) moze sie uda. ;) Trzymam kciuki za Ciebie. ;*
panistepelek bardzo ładne zdjecie . ;*

BlackWizard bułki jadłam wczesniej,dosc duzo,ale nic małemu nie było,teraz nie jem wcale i 2 dni juz jest gorzej,mlecznych jem bardzo mało,zero słodyczy,no naprawde nie wiem co mogłoby mu zaszkodzic:( moze debridat jeszcze pomoże,dostał 3 dawki,ale pluje tym troche. esputicon pomagał,ale doraźnie,lekarz twierdzi ze to niedojrzałosc układu pokarmowego...echhh,a Ty mnie ząbkami jeszcze straszysz;)a ja tak piekielnie przezywam jak mały sie meczy:(teraz mi zasnał,po 2,5 h walki z brzuszkiem

KingaMZ no ja tez mam 24,chyba srednio młoda mama ze mnie;)i ja daxa tez uzywałam,tylko zastanawiam sie czy teraz moge,w koncu kofeina...

reklama
Witajcie
Ja dzis na 12:00 do lekarza z małym ide musze go pochwalic ze bardzo dzielny jest bo placze tylko jak robi kupke a potem jest spokojny w ocy buił mi sie tylko raz o 2:00 a potem o 5:30 no ale ak sobie pojadł to chciał sie bawic i juz nie spałam

panistepelek jak narazie cwiczenia odstawilam bo nie mam zamiaru znowu przez 3 dni sie meczyc :-p ale wróce do tego bo mi skóra brzydka została. A co do meza to mysle ze powinniscie sie jakos dogadac bo co z tego ze córke dobrze traktue jak ty nie czujesz sie przy nim szczesliwa
Layla Daj spokój maskuje tłuszcz jak sie tylko da:-p eh a musze jakos dojsc do normalnego wygladu:-)
KingaMZ musze w cos takiego zainwestowac dobrze ze podałas nazwe to poszukam moze i ja sie zalicze do grona szczesliwców i mnie tez pomoze:-)
BlackWizard Kurcze biedna dziecinka masakra z tym zabkowaniem oby na dniach wyszły i jej ulzylo bo zal patrzec na dziecko które sie tak meczy. A co do tych produktów wyszczuplajacych itd to powiem ci ze zalezy od człwoeika jednym pomoga a innym nie ja sie przewaznie zaliczam do tych co nie pomagają:-p
Edit:
Maagda_ ja kiedys cwiczyłam A6W ale w połowie dałam sobie siana bo mi sie słabo robiło rzy tych brzuszkach i przerzuciłam sie na ABS. Teraz narazie cwiczyc nie moge ale zamierzam biegac rano i potem cwiczyc i dieta 1000 kcl która zaczełam ale okazało sie ze musze najpier anemie doleczyc bo nie chce sie ode mnie odczepic. i tak narazie stoje sobie w miejscu. ja zamierzam dojsc do 60 kg a ile masz wzrostu?

Ostatnia edycja:
Do góry