reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

dorom- słodki Twój Alanek:tak: Normalnie jakbym widziła mojego małego,takie miny strzela:tak: Ale widzę,że jesteś bardzo szczęśliwa i tak trzymać!!!:tak: :-) Ale po zdjęciach nie widac ,że jets dzym chłopczykiem, taka maleńka kruszynka:sorry:

mamaola
- no czas leci strasznie....Jak pomyslę,że to już za nie całe 2 tyg to wierzyć mi się nie chce:szok: No ,ale kiedyś musiało to nastąpić:-D Chyba Ty to Kochana pisałaś,że dzieci jak są małe to śpią ,a jak już zaczynją bardziej kumać to oczy tzreba mieć wszędzie, Widze po moim Ludwiku... Jak leży na podłodze i się bawi na macie to cały czas musze uważać co robi. Potrafi z jednego końca koca nagle "powędrować" na drugi:-D Jak zacznie chodzić to nie wiem co to będzie:-D;-)

Adilea
- Witam Cie po przerwie:tak: Fajnjie,że Wam się układa.... Teraz chyba może być tylko lepiej:tak: Hanka się pomęczy ,ale przecież to dla jej dobra... Potem nie będzie tego pamiętać... JAa byłam jakiś miesiąc temu na usg,ale na szczęście wszytko ok.

krystynka- Ciebie również witam po długiej przerwie. Napisz co tam u Was jak synuś się ma:-p

Black -makijaż fakt jest strasznie drogi....Mi może zrobi koleżanka:-D Jak Ty się czujesz? Julcia zgadzam się z dorom podobna do Ciebie:tak: Napewno będzie tak samo ładna jak Ty:tak:;-)

-myślicie ,że jak warto ściągać pokarm nawet jak nie leci??? JEst jeszcze szansa że go odzyskam??? Niewiem co się stało,że mam go tak bardzo mało:-(

My po zajęciach z tańca, śmiesznie było,ale Grzesiek załapał oc co chodzi:-D Zobaczymy jak długo pochodzimy:-D:-p

Dla Naszych pociech wszystkiego co dobre, najwięcej zdrówka, uśmiechu na tych maleńkich buźkach.... no i niech przynoszą nam tyle radości co nikt inny:tak:

reklama
Magda Zuzia też miała pleśniawki, ale już ich nie ma, więc ulewanie to raczej nie przez to.

dorom5
ulewa strasznie, czasami mam wrażenie, że ulewa wszystko co zjadła kilka minut temu.. :-( poza tym często aż tak chlusta tym mleczkiem..
Alanek przesłodki :tak:;-)

A Zuzia od rana coś jest marudna, zjadła i nie chce dalej spać..

Nie było mnie miesiac i wypadlam z wprawy:laugh2:. Młoda przez ta cholerna szyne budzi sie w nocy bo jej nozki cierpna:dry:. A tak ladnie spala po 9-10h.

anetka551 Hanka tez strasznie ulewa. Praktycznie od poczatku. Bylismy na konsultacji u chirurga i stwierdzil niedomykajacy sie zwieracz. Nie da sie z tym nic zrobic wiec po jedzeniu po prostu dlugo ja nosze w pionie.
mamamadzia trzymam kciuki zeby u Was było ok.
dorom5 gratuluje synka. Sliczniutki:-)
pola997 moze masz teraz wiecej stresow? Sciagaj ile sie da i pij duzo wody. Mi tez zdarzaja sie takie dni ze prawie nic nie leci ale wtedy czesciej przystawiam mala i jakos samo sie 'naprawia'.

AdiLea ojj tak długo ulewa? Ja miałam nadzieję, że mojej to niedługo minie, teraz zaczynam wątpić :-( Ulewanie niby najczęściej mija po 6 miesiącach.. u Hani też jest szansa, że po tym czasie przejdzie? czy już tak będzie miała?

pola997 - Bo tez mi sie wydaje ze Alanek nie jest wcale duzy, nie wiem skad ta waga. ;-) Ma 56cm. :tak: No i dziekuje.:tak: Wstaw jakies zdjecia Synka. :tak:

anetka551- Dziekuje. :tak: Ciekawe od czego takie ulewanie,czy to moze klad pokarmowy nie do konca wyksztaltowany.

AdiLea -Dziekuje Ci bardzo. :tak: A Ty nadal piersia karmisz? :tak:

AdiLea więc u nas chyba jeszcze trochę to potrwa, bo Zuzia jeszcze maleńka :-(

dorom5 nie mam pojęcia, być może. Lekarz właśnie mówił, że najprawdopodobniej właśnie nie ma do końca wykształconego układu pokarmowego.

czesc dziewczyny....

okeres dostalam i padam na twarz....Mlody cos ostatnio slabo sypia,niby spi cala noc ale poplakuje sobie przez sen,steka....kurde nie wiem o co chodzi.....

Black-swietna jest Twoja Julcia...piekne ma oczki.....

Pola-jeju z jednej strony ile ja bym dala zeby Darus byl taki malutki a czasem to mysle sobie ze mogby juz miec18 lat:-)teraz pokazuje juz ze on cos chce i ma byc tak jak chce...albo chce isc tam i koniec....i chyba zaczol sie bunt dwulatka-ciagle ryczy,marudzi,nerwowy jakis sie zrobil....czasem mam dosc....:eek:

Adilea-Fajnie ze sie odezwalas:-)wlasnie sie zastanawialm co tam u was???ale przeczytalam ze jest fajnie wiec sie ciesze...:-)Jak Darus byl malutki to ja z bioderkami nie mialam klopotu ale musielismy cwiczyc kilka razy dziennie bo mial przykurcze....i wszystko przeszlo....u Was tez tak bedzie napewno a Haneczka napewno tego nie bedzie pamietac....Buziaki dla Hani od e-cioci....:-)

Anetka-ja tez slyszalam ze ulewanie konczy sie jak dzidzia konczy szesc miesiecy....mi Mlody tez ulewal no i przestal jak skanczyl szesc miesiecy:-)Zuzance tez przejdzie:-)

Pola-to zdolniacha z Twojego Grzeska jak tak szybko zalapal kroki....:-)

Dorom-przeslodki jest Alanek:-)

reklama
AdiLea, Anetka ulewanie powinno się uregulować po 3 miesiacu, moja Julka już daaaawno nie ulewa. Za to córcia moejgo brata ( teraz 3 miesięczna ) ciągle im ulewała i okazało się, że ma refluks.

Pola u kosmetyczek dużo za makijaż nie zapłacisz, to samo w studiach makijażu. Ja nie miałam kosmetyczki tylko wizażystkę i stąd magiczna cena, ale ten raz w życiu można zaszaleć :-D

Do góry