reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam ;) Jestem Agnieszka i mam 19 lat.Podejrzewam że jestem w ciąży... Okres spóźnia mi się jakieś 6 dni a test ciążowy wyszedł pozytywny....Jutro wybieram się więc do ginekologa aby to potwierdzić.Ja i mój narzeczony bardzo się kochamy.Jesteśmy ze sobą już prawie 3 lata i bardzo różnimy się od innych w naszym wieku.Choć mamy wielu znajomych raczej nie lubujemy się w imprezkach i nie myślimy o życiu pod względem materialnym tylko i wyłącznie.Wiadomo że do życia potrzebne są pieniądze ale myślę że nie tylko to się liczy.Moja historia jest nieco smutna ponieważ nie mam idealnej rodziny...Mój ojciec jest alkoholikiem a matka przechodzi właśnie okres przekwitania i domem praktycznie ja się zajmuje ponieważ tej dwójki nigdy nie ma...Czasami mam dosyć i nie raz chciałam uciec....Ale odkąd poznałam Łukasza żyję tylko dla niego i zawsze chciałam mieć własny dom.Myślę że byłam gotowa na dzieciaczka już wcześniej...Wiem że wiele osób się z tym sprzecza że ważna jest praca..studia...Ale w końcu nie każdy jest taki sam...Za mało w naszym kraju tolerancji.Jedni marzą o zdobywaniu wiedzy inni o karierze a inni po prostu o rodzinie!! Jeśli okaże się że jestem w ciąży to urodzę już jako 20 latka a mój narzeczony będzie miał 22.Świata poza sobą nie widzimy ale boje się jak zobaczą to ludzie..Jestem szczęśliwa i potrzebuję wsparcia ponieważ nie chcę aby ktoś zamiast się cieszyć był smutny i aby dziecko było niechciane..;( :no: Wiem że na początku będziemy potrzebowali pomocy materialnej również..Ale mamy gdzie mieszkać.mamy dach nad głową ,ponieważ Łukasza rodzice posiadają dwa domy i jeden za niedługo miał otrzymać.Mamy siebie i jesteśmy szczęśliwi...Tylko boję się reakcji ludzi...Jestem bardzo wrażliwą osobą i każde słowo potrafi mnie zranić ;((( Mimo wszystko wiem że będę dobrą mamą i gospodynią domową.:-D

Olena262 jaka Ty jestes ciężarówka,daj spokoj,ładnie wygladasz. ja mam straszne skłonnosci do tycia i cellulitu...okropnie po prostu!

AdiLea juz wchodze w spodnie sprzed ciazy:) ale powiem Ci jakos dziwnie mi bez gumek w pasie;p;p

dziewczyny jakie Wasze dzieciaczki sa swietne:happy:

Pola-Ludwis ma super fryzurke:-)moj maly tez mial podobne wloski ale po roczku musialam sciac bo do oczek wchodzily.....

Panistepelek-Darus tez tylko na chwile zajmuje sie swoimi zabawkami,woli takie domowe smietki:happy:teraz np.bawi sie torebkami ryzu i kaszy:eek:przekalda z miejsca na miejsce,uklada....

Olena-wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:-)jak maz przyjedzie to dopiera bedziecie sie godzic....:-D:happy:

Agus-witaj,zapoznaj sie z regulaminem i pisz znami czesto.....i nie przejmuj sie opinia innych najwazniejsze ze masz wsprcie w narzeczonym i ze sie cieszycie z dzidzi....

Aguszakochana widzę że też jesteś tu nowa?Mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy a opinia innych sie nie przejmuj.Najwazniejsze ze ty chcesz to dziecko

Black ale ona ma sliczne wloski!
Pola hi hi mały ma swietna fryzurke. Swietnie się uśmiecha. A szkola hmm.. Fajna;-) Jeśli uda mi się ja skonczyc będę rzeźbić uśmiechy. Wiecej nie powiem żeby nie zapeszac.
Aguś gratuluje. Ale o God co za roznica co sobie ktos pomysli? Przeciez najważniejsze jest to ze się kochacie i będziecie kochac to dziecko. Ja jestem samotna matka i ciagle slysze ze zmarnowałam sobie życie, facet nas zostawil bo był madry itd. Przeciez nie ma sensu się tym przejmowac. Na pewno sobie poradzicie.
Layla duuuzo wody i cellulit znika. Ja w ciazy mialam potworne uda ale odkad karmie i wypijam 2l wody dziennie problem zniknął.

AguśZakochana kto by się ludźmi przejmował!ja strasznie sie bałam opini!mój M spotykał sie z dziewczyna z naszego roku,ja miałam kogoś,skonczylismy zwiazki,długo sprawdzalismy kto jest dla nas odpowiedni a tu nagle trafilismy znów na siebie, nie zwracałam uwagi na niego,a raczej nie chciałam,młodszy 2 lata!ukrywalismy sie jak dzieci,po 3msc poprosił mnie o reke,nikt nie wierzył,a po pół roku okazało sie ze jestem w ciazy. wszyscy mysleli ze to wpadka,były komentarze,złosliwe uwagi a ja ryczałam po katach,teraz jak patrze na Igora az mi głupio,ze ten maluch musiał cierpiec przez głupote ludzi!kochamy go,kochamy siebie a inni,cóż,zazdrosc tak sie objawia:)

AdiLea mam nadzieje:) bede sprawdzac,bo pije teraz baaardzo duzo.

jedno zaliczenie mam z głowy,w sumie sesja sie zaczeła,2 egzmainy za mna,jeszcze 2 i obrona!

dzieciaczki są super:)naprawde:)wszystkie,a mam pytanie,te załączniki widac jak ktos nie jest z forum?

reklama
Hej kobitki . ;) naprodukowałyście tyle tego ze nie nadrobię. Chciałam się pochwalić że moja Lusia już drugą noc z rzędu przespała całą tzn przed wczoraj od 22 spala do 6 a dzis od 20 spala do 5 :) Ja już wszystkie oceny mam wystawione i wakacje .. :) za tydzień zakończenie roku. Właśnie w tą sobotę ide do mojego Krzyśka na noc z małą i troche boje się, że możemy mieć z nią problem, bo to nowe miejsce , jak myślicie ? za wcześnie czy spokojnie mogę iść?

Do góry