reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANETKA551, LAYLA - Jejku! GRATULUJE!!! :-D
Tak mi te 3 tyg. minely... Nie wchodzilam na BB, nie mialam jakos czasu z Dzidzią to takie poczatki są, i dopiero teraz nadrabiam jak Alus mi spi. I czytam a Wy rozpakowane!!! :-D
Przepraszam że tak późno! ;-)

Mamaola - Hehe. :-) No mozna tak powiedziec. Ja sama bardzo lubilam jezdzic autem, i teraz Alus w acie odrazu mi zasypia. :-p
I popieram Ciebie. Ja kupilam smoczki ortodontyczne. :tak: Z AVENT'a.

Black - Ciesze sie ze jest poprawa. :tak: Zdenerwowalam sie ze bylo tak zle z Twoja fasolka. A ALanek faktycznie juz duzy, rosnie w oczach. :tak:

Umi2 - Nio to Kacperek spi Tobie slicznie. I jest cudny! :tak:

pola997 - Wstawie. :tak: Oj tak, jest spory chlopaczekz niego. :tak: Ale w koncu to chlopak musi byc duzy. :-p A jak Ludwiczek? ;-)

panistepelek - Dziekuje. ;-)

reklama
ANETKA551, LAYLA - moje gratulacje!
Wiem, ze spoznione.. ale ostatnio mam sporo problemow na glowie w dodatku nie zbyt z tym moim samopoczuciem.. bole brzucha :(
Pozdrawiam Was wszystkie.

panistepelek chyba ja sie czyms zatrułam i mały sciagnał bo miał jedna biegunkową kupke,juz miałam stawiac w panice meza na nogi ale odpukac jest lepiej...dziekuje za zyczenia , i na wzajem;)

my dzis pierwszy długi spacer zaliczylismy,było suuuper,ale ja mimo wszystko słaba dalej jestem. słyszałyscie ze trzeba mocno chronic piersi jak sie karmi?dla mnie masakra, z moim bisutem który zawsze był duzy teraz to wyglada tak ze sie gotuje i rozpływam,ale jednoczesnie gdy wejde do chłodnego czuje jakby miliony szpilek mi sie wbijały...

Maagda_ i dla Ciebie tez najlepszego:)

dorom5 ale Cie miło widziec:) my z tygodniowa różnica widze:)jak sobie radzisz?

Asheara dziekuje, i mam nadzieje ze lepiej bedzie:*

layla - Dobrze, że igorek ma się lepiej. Co do tych piersi to mi nikt nic takiego nie mówił.

Nie mam jeszcze zdjęć z urodzin ale wstawię coś z dzisiaj.

Załączniki

• P5262559.jpg
    P5262559.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 47
  • P5262568.jpg
    P5262568.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 57
  • P5262609.jpg
    P5262609.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 44
Layla - Mysle ze dobrze ;-) Nie potrzebuje pomocy, sama sobie radze z Alankiem. Jest taki Kochany, wlasnie polozylam Go spac, bo chcial jeszcze cyca. :tak: A jak Ty sobie dajesz rade? I jak sie czujesz?
Jezeli chodzi o piersi, to owszem, slyszalam ze bardzo trzeba je chronic, zeby sie nie przeziebily.
Panistepelek - Naj dla CÓRECZKI! :-) Spoznione ale bardzo szczere!

layla hmmm az mnie zaciekawilo co napisalas :)
ja z kolei czytalam ze to "przeziebienie" piersi to totalna bzdura i w ogole nic takiego nie istnieje i nie mozna do czegos takiego doprowadzic bo niby jak? i na czym to przeziebienie mialoby polegac?
ja to w sumie nigdy jakos nie chowalam, czy nie chronilam specjalnie..jakby tego nie nazwac i nigdy mi nic nie dolegalo....ale nie wiem jak to tam powinno byc... :) obawiam sie ze jak wszystko..ile ludzi tyle teorii.... :|

czesc....

Layla-ja tez nic nie slyszalam o "przeziebieniu piersi"

Dorom-uroczy jest Alanek i jakie ma piekne duze oczka.....a moj Darus tez w aucie zasypia praktycznie od razu,ale to chyba wszystke dzieciaczki tak maja...

Umi-jakos specjalnie mlodego nie przyzwyczajalam do smoka poprostu dalam a on zaczol ssac:-)ale moze Twoj synio poprostu nie lubi smoczkow :-)

Hej dziewczyny. A ja znów jeden dzień przerwy, ale chyba nie nadrobie, jakoś nie mam na to głowy, więc przepraszam. Zuza od przedwczoraj wieczora chora:-( Gorączka, smarki, marudna strasznie. Została wczoraj na godzinę z tatusiem, kiedy ja pojechałam do mojej mamy życzenia złożyć, byłam u niej 20 minut a kawą prawie się poparzyłam żeby szybko do domu wrócić. Temperature jej zbiłam, i zobaczymy co dalej:-( Spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji wczxorajszego DNIA MAMY dla wszystkich mamuś:tak:

reklama
A moim zdaniem to zależy od kobiety. We wrześniu kończę 18 lat. Jestem w 4 tygodniu ciąży. Mój facet jest 9 lat starszy. Pół roku temu zaręczyliśmy się i zdecydowaliśmy na dziecko. Niestety JESZCZE nie mieszkamy razem, ale we wrześniu to się zmieni. Wydaje mi się, ze jest bardzo dużo dziewczyn w moim wieku lub młodszych, które kochając się ze swoim chłopakiem po prostu nie zdawały sobie sprawy z tego jakie to może mieć konsekwencje. Powinnam być w drugiej klasie LO. Obecnie kończę pierwszy semestr pierwszej klasy ponieważ w gimnazjum 'powinęła mi się noga'. Żałowałam ... i to bardzo. Teraz się cieszę, ponieważ ten czas pozwoli mi zająć się ciąża i maleństwem. Uczę się zaocznie, lekcje mnie nie interesują, ponieważ najważniejsze są egzaminy. Myślę, że o maturę też nie muszę się martwić. Wiadomo każda kobieta, która wcześniej nie miała dziecka musi się wiele nauczyć. Wydaje mi się, że nie ma co oceniać dziewczyny po wieku tylko po tym co ma w głowie. I jestem pewna tego, że nie jedna 'młoda' matka okaże się lepsza, lepiej wychowa dziecko, niż kobieta w wieku,np.30 lat. Pozdrawiam wszystkie mamy ;-)

Do góry