reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
oh jej widze ze nie ma zwiazku bez kłótni... ja tez z moim wczoraj zaliczyłam spiecie
Black moja mała ma 5,5 i sama nie siedzi, jak ja podtrzymuje to tak, wszyscy mi mówia ze dopiero od pół roku mam ja sadzac... a ze chłopcy wczesniej

moja mała zaczeła pewnie siedziec dopiero jak sama zaczeła siadac...
cos ponad 7 miesiecy miała chyba... wczesniej i tak ja zadko sadzałam, bo nie było sensu... po co dziecko meczyc...

Własnie dziewczynki szybciej sie rozwijają:tak:

BlackWizard mój Adaś dopiero niedawno zaczął sam ładnie siadać. Wcześniej siadał ale tylko jak go ktoś trzymał a sam to się chwiał na boki.. A, i dziewczynki szybciej dojrzewają..
A co do nocek to myślę że i przez ząbki i przez to że Adaś bez bujania w leżaczku nie zasnął.. Tak więc ząbki niby wyszły, no i bujanie w leżaczku się skończyło i uczę go żeby zasypiał w łóżeczku:tak:

mi się wydaje, ze jak zacznie siedziec to po prostu zacznie, ani nie dam rady tego zatrzymac ani przyspieszyc i wydaje mi sie ze kazde dziecko jest inne...

o jak ja bym chciała zeby ta moja mała miała już zabki... a propo usypiania, jak wam usypiaja, bo mi tylko na rekach a nie wiem jak mam to zrobic zeby zasypiała sama w łóżeczku

ale jak ona siada? bo jesli z pozycji leżacej siada to zły objaw... po to moze byc napiecie miesniowe... ale jesli tylko prpbuje to normalne:-p dziecko samo siada dopiero z pozycji lezacej na brzuszku lub z czworaków:tak:

reklama
Hej ja po szkole.. jutro na 7 :szok: ale w końcu weekend . ;P od następnego tyg. zaczynam chodzić co tydzień na basen . :) i zaczynam ćwiczyć brzuszki. :) mam nadzieje ze to coś da.

femme mam nadzieje ze moja Lusia też zacznie szybko siedzieć tak jak Twoja córcia. ;)
Black świetnie że lepiej się czujesz. :) Na którą jutro do lekarza. ?
Asiowo jak się czujesz. ? :)
Galarecia no to powodzenia, oby Adaś szybko przyzwyczaił się do zasypiania samemu. ;)
umi2, dorom5 co tam u was. :)?

Do góry