reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;-)

u nas noc ok, mały do 8 sobie smacznie spał:-p

Layla- oczywiście powodzenia na egzaminie:tak: Zdasz na bank;-):tak:

Galarecia- ja tez się zastanawiałam co tam z Tobą i innymi dziewczynami:tak: Ale teraz prawdziwa wiosna ,więc trzeba korzystać:-p ten czas leci , Twój Adaś ma już prawie 10 miesięcy:szok:

reklama
Właśnie wstałam. Przespałam całą noc( nielicząc wycieczek po siusiu). I jest jakby lepiej. Dziekuje za informacje jak wyglada czop. I to było raczej nie to. Zresztą już się nie pokazało. Dziś postanowiłam nie wychodzić z domu i troszkę poleżeć. W niedziele poprostu przesadziłam z tym ruchem. Tak wiec sobie poleżę w łożku i co jakiś czas będe zaglądać na BB.

A ja się właśnie dowiedziałam, że dziś o 7.15 moja przyjaciółka urodziła synka :-D Jutro do niej pojadę na odwiedziny :tak: A w czwartek odbieramy aparacik, już się nie mogę doczekać ;-)
A teraz po 2 latach idę się spotkać z przyjaciółką z internatu :tak: Też ma córcię, też Julkę, 2 tyg starszą od mojej :-)
Super dzień mi się zaczął :tak:

A wczoraj pierwszy raz wymiotowałam :dry:

BlackWizard- Kurcze zazdroszczę Ci tego aparatu. Właśnie ten model chciałam kupić. Ale troszkę sobie poczekam. My wybieramy się po nowe Tv a przy okazji kupimy kamerę,zeby kręcić Adasia jak się urodzi:) Narazie moja stara cyfrówka musi wystarczyć.

Witaj Karina :) ja urodzilam sie i mieszkalam w stargardzie przez 16 lat swojego zycia hehe milo widziec kogos ze starych smieci ;)

layla z tego w wnioskuję że jesteś na studiach.. Ciekawe, ciekawe:tak:
W takim razie powodzenia życzę i na egzaminie i na KTG:tak:

BlackWizard własnie wyczytałam.. Chyba już nie raz ktoś o mnie pytał ale ja się jakoś zebrać nie mogłam i napisać.. Bo jak się pisze ciągle i póżniej jest taka duża przerwa i jeszcze tyle nowych mamuś to ciężko się wbić w rytm..
Aparaciku zazdroszczę. Też bym chciała sobie coś takiego sprawić, ale jakoś nie ma zbytnio kasy na takie rzeczy.. Pewnie jakbym sama zarobiła i odłożyła to dopiero wtedy..
Ale też lubię się bawić przy zdjęciach i je obrabiać:tak:
A co do koleżanek to super że takie spotkania się szykują:tak:
A który to już tydz ciąży?? Wiesz może?? Bo suwaczka nie widzę..

pola997 no właśnie, prawie 10m-cy i taka z niego teraz maruda że wolałam jak był mały:tak: No ale niestety czas leci do przodu a nie do tyłu:tak::-D;-)
Już chce chodzić za ręce ciągle, i już chce psocić.. No i ciężko jest bo ja nawet dla siebie praktycznie na nic nie mam czasu.. No albo chęci..

lenka87 no z ruchem nie można tak przesadzać przy końcówce.. Ja wiem o czym mówisz, bo ja pod koniec ciąży na weselu byłam i póżniej na drugi dzień ledwo na poprawiny pojechałam..
Mój synek też ma Adaś na imię:tak::-D;-):-)

Karinna witaj i zapraszam do wątku https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ i https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/

Galarecia- Mój całymi dniami nie śpi,ale puki co uwielbia bawić się na macie:-p Chociaż to pewnie chwilowa fascynacja;-) za to w wózku wcale nie chce leżeć. wierci się, wygina ,marudzi:baffled::-pChcialby swiat ogladac:tak:..Ja juz sie doczekac nie mogę jak zacznie chodzic itp:-p ;-) chociaz potem pewnie bede miała dosyć:-p

Karinna
-witaj:tak:

ciekawe co tam ,u dorom ,umi, i mamaola cos sie nie odzywa....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie Kochane:* nie było mnie pare dni, a tu tyle nowych wiadomości:szok:
EWI44, Karinna witam serdecznie:-)
Asiowo mam nadzieję, że się już lepiej czujesz i te dolegliwości już ustąpiły:)?
mamaola co do mieszkania to zgadzam się z innymi dziewczynami, że na swoim zawsze lepiej. nikt Cię nie poucza, robisz to co chcesz, urządzasz jak chcesz i żyjesz jak chcesz. dobra decyzja:tak:
BlackWizard słodka ta Twoja Kruszynka:-) a co do prezentu, to Twój mąż miał świetny pomysł:) gratuluje i zazdroszcze troszkę:-p
pola997 jak Ludwiczek??
Anormalna, lenka87 jak się czujecie?
Maagda ale Łucja jest śliczna!! :-)i taka już duża. piękna dziewczynka. bedziesz miała kiedyś łańcuch adoratorów do niej pod oknem:-p
anetka551 Zuzia też cuuudowna!!:-) taka kochaniutka
umi2 gratulacje!! jak się czujesz?? dochodzisz jakoś do siebie? jak poród? Kacperek grzeczny?:-)
Layla kochanie czytałam wszystkie twoje wypowiedzi. nie martw się tak. musisz teraz odpoczywać. każda kobieta ma swoje nastroje, a kobieta w ciąży ma do nich 100% prawo, więc nie zwracaj uwagi na docinki męża. zrób z siebie chwilową egoistkę i myśl o sobie i dzidziusiu:tak:
jak twój egzamin? co Ty studiujesz??:szok: jak się dziś czujesz?? chyba już niedługo zobaczysz swojego szkraba na świecie:) trzymam kciuki:*

Ostatnia edycja:
Do góry