reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;-)

u nas noc ok, mały do 8 sobie smacznie spał:-p

Layla- oczywiście powodzenia na egzaminie:tak: Zdasz na bank;-):tak:

Galarecia- ja tez się zastanawiałam co tam z Tobą i innymi dziewczynami:tak: Ale teraz prawdziwa wiosna ,więc trzeba korzystać:-p ten czas leci , Twój Adaś ma już prawie 10 miesięcy:szok:

reklama
Właśnie wstałam. Przespałam całą noc( nielicząc wycieczek po siusiu). I jest jakby lepiej. Dziekuje za informacje jak wyglada czop. I to było raczej nie to. Zresztą już się nie pokazało. Dziś postanowiłam nie wychodzić z domu i troszkę poleżeć. W niedziele poprostu przesadziłam z tym ruchem. Tak wiec sobie poleżę w łożku i co jakiś czas będe zaglądać na BB.

A ja się właśnie dowiedziałam, że dziś o 7.15 moja przyjaciółka urodziła synka :-D Jutro do niej pojadę na odwiedziny :tak: A w czwartek odbieramy aparacik, już się nie mogę doczekać ;-)
A teraz po 2 latach idę się spotkać z przyjaciółką z internatu :tak: Też ma córcię, też Julkę, 2 tyg starszą od mojej :-)
Super dzień mi się zaczął :tak:

A wczoraj pierwszy raz wymiotowałam :dry:

BlackWizard- Kurcze zazdroszczę Ci tego aparatu. Właśnie ten model chciałam kupić. Ale troszkę sobie poczekam. My wybieramy się po nowe Tv a przy okazji kupimy kamerę,zeby kręcić Adasia jak się urodzi:) Narazie moja stara cyfrówka musi wystarczyć.

Witaj Karina :) ja urodzilam sie i mieszkalam w stargardzie przez 16 lat swojego zycia hehe milo widziec kogos ze starych smieci ;)

layla z tego w wnioskuję że jesteś na studiach.. Ciekawe, ciekawe:tak:
W takim razie powodzenia życzę i na egzaminie i na KTG:tak:

BlackWizard własnie wyczytałam.. Chyba już nie raz ktoś o mnie pytał ale ja się jakoś zebrać nie mogłam i napisać.. Bo jak się pisze ciągle i póżniej jest taka duża przerwa i jeszcze tyle nowych mamuś to ciężko się wbić w rytm..
Aparaciku zazdroszczę. Też bym chciała sobie coś takiego sprawić, ale jakoś nie ma zbytnio kasy na takie rzeczy.. Pewnie jakbym sama zarobiła i odłożyła to dopiero wtedy..
Ale też lubię się bawić przy zdjęciach i je obrabiać:tak:
A co do koleżanek to super że takie spotkania się szykują:tak:
A który to już tydz ciąży?? Wiesz może?? Bo suwaczka nie widzę..

pola997 no właśnie, prawie 10m-cy i taka z niego teraz maruda że wolałam jak był mały:tak: No ale niestety czas leci do przodu a nie do tyłu:tak::-D;-)
Już chce chodzić za ręce ciągle, i już chce psocić.. No i ciężko jest bo ja nawet dla siebie praktycznie na nic nie mam czasu.. No albo chęci..

lenka87 no z ruchem nie można tak przesadzać przy końcówce.. Ja wiem o czym mówisz, bo ja pod koniec ciąży na weselu byłam i póżniej na drugi dzień ledwo na poprawiny pojechałam..
Mój synek też ma Adaś na imię:tak::-D;-):-)

Karinna witaj i zapraszam do wątku https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ i https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/

Galarecia- Mój całymi dniami nie śpi,ale puki co uwielbia bawić się na macie:-p Chociaż to pewnie chwilowa fascynacja;-) za to w wózku wcale nie chce leżeć. wierci się, wygina ,marudzi:baffled::-pChcialby swiat ogladac:tak:..Ja juz sie doczekac nie mogę jak zacznie chodzic itp:-p ;-) chociaz potem pewnie bede miała dosyć:-p

Karinna
-witaj:tak:

ciekawe co tam ,u dorom ,umi, i mamaola cos sie nie odzywa....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie Kochane:* nie było mnie pare dni, a tu tyle nowych wiadomości:szok:
EWI44, Karinna witam serdecznie:-)
Asiowo mam nadzieję, że się już lepiej czujesz i te dolegliwości już ustąpiły:)?
mamaola co do mieszkania to zgadzam się z innymi dziewczynami, że na swoim zawsze lepiej. nikt Cię nie poucza, robisz to co chcesz, urządzasz jak chcesz i żyjesz jak chcesz. dobra decyzja:tak:
BlackWizard słodka ta Twoja Kruszynka:-) a co do prezentu, to Twój mąż miał świetny pomysł:) gratuluje i zazdroszcze troszkę:-p
pola997 jak Ludwiczek??
Anormalna, lenka87 jak się czujecie?
Maagda ale Łucja jest śliczna!! :-)i taka już duża. piękna dziewczynka. bedziesz miała kiedyś łańcuch adoratorów do niej pod oknem:-p
anetka551 Zuzia też cuuudowna!!:-) taka kochaniutka
umi2 gratulacje!! jak się czujesz?? dochodzisz jakoś do siebie? jak poród? Kacperek grzeczny?:-)
Layla kochanie czytałam wszystkie twoje wypowiedzi. nie martw się tak. musisz teraz odpoczywać. każda kobieta ma swoje nastroje, a kobieta w ciąży ma do nich 100% prawo, więc nie zwracaj uwagi na docinki męża. zrób z siebie chwilową egoistkę i myśl o sobie i dzidziusiu:tak:
jak twój egzamin? co Ty studiujesz??:szok: jak się dziś czujesz?? chyba już niedługo zobaczysz swojego szkraba na świecie:) trzymam kciuki:*

Ostatnia edycja:
Do góry