reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja na tym KTG myślałam tylko czy wszystko w porządku z dzidzią, i jakos szybko minelo to badanie. ;) Na szczescie moje wczorajsze obawy nie potwierdzilo sie i z moją kochaniutą na szczescie wszystko wporzadku. ;)

reklama
mamaola a ja wlasnie w czwartek wybieram sie do H&M , chce kupic Ali pare ubranek - oile beda tanie i moze sobie cos :rofl2:

Ewi nom u mnie do poludnia slonko swiecilo i nawet zaliczylam z Ala polko , bylysmy na budowie ogladac plytki a pierwsze to co Ala zobaczyla to wc i mowi ze bedzie tam .. si si .. :-D
teraz niestety znowu sypie snieg :baffled:

polna - Mi połóżna tez w taki sposób ruszła brzuchem ale rzadko kiedy pomagało.

Ewi - U Klaudii nadal brak ząbków

mamaola - U mnie większość dnia było ochmurno. teraz zrobiło się całkiem ładnie ale już za późno bym wyszła z córcią na spacer.

hej mam pytanie ktore moze wyda sie glupie...wiem ze stosunek przerywany niesie za soba ryzyko ciazy..ale tak wyszlo ze kochalam sie z chlopakiem najpierw z prezerwatywie a po godz bez zdazyl wyjsc min przed wytryskiem wiem ze w cewce moczowej mogly pozostac plemniki poniewaz moj chlopak nie umyl penisa i nie oddal moczu i moje pytanie jest takie czy z tej cewki mogly wydostac sie plemniki na poczatku stosunku czy pod koniec?poniewaz puzniej uprawialismy sex oralny i poszlo troche tego sluzu

Nie wiem, czy ten post jest prowokacją, czy też nie, ale odpowiem:
ginekologiem nikt z nas nie jest, chyba że z zawodu, zatem na takie pytania odpowie Ci tylko i wyłącznie specjalista.
Wiadome jest, że w płynie przed ejakucyjnym mogą znajdować się plemniki - zatem proponuję szybką wizytę u gina po tabletkę PO.

witam :-) kurka moj pierwszy post tutaj, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie ;-)
mamola wyczytalam, ze kupilas butki ortopedyczne, moj gabrysiek tez ma krzywe nozki, stawia krzywo stopke i prawdopobnie bedzie nosil buciki...mozesz mi powiedziec czy bardzo sie roznia od normalnych butkow? tzn, w srodku jak sie stopka uklada...
u mnie piekna pogoda mysle ze powoli zaczyna witac wiosna...tak sie zastanawiam czy nie przeniesc malego do spacerowki, bo gondolka troche przymala sie robi, na styk wchodzi, nie mialam bardzo odwagi, ale przy takiej pogodzie chyba sie pokusze :-)

DzIULKA Witaj. Ja Mareczka na dwór w spacerówce biorę odkąd nauczył się siedzieć. Myślę że w spacerówce nie ma co się bać jak wiatr nie wieje. Tak to problem jest.

Polna-N- naprawde sliczne ubranka maja w H&M dla brzdacow...ale ceny to takie sobie...ja dzis pizamke i takie buciko-skarpetki tylko wzielam a i tak 60zl poszlo...M sie przestraszyl...bede musiala sama sie tam wybrac...;-)ale za to w Carrefour'ze wybralam kilka koszulek naprawde niezlych...
Dziulka-takie buciki sa zupelnie plaskie w srodku,i maja sztywny zapietek...stopka jest sztywno trzymana,jedyny mankament to sznurowki bo malego strasznie ciekawia i bawi sie nimi,rozwiazuje,mi ortopeda powiedziala zeby wogole jak najczejciej na bosaka chodzil tzn w skarpetkach...no zobaczymy jak bedzie nastepna wizyte mam we wrzesniu...
ohh... chwila relaksu...Dziadki zabrali malego na wizyte do pradziadkow...a maruda dzis z niego straszna...mam nadzieje ze jakies zabki z tego beda:tak:
ps.te moje dziwne posty to wina jakiegos bledu na forum...a juz myslalam ze to cos ze mna:rofl2:

Witam . ;) Eh miałam powiem wam super skurcze już myślałam ze coś będzie a tu dupa.. nie ma ich. No trudno widocznie trzeba czekać. ;) Jutro na to KTG znowu, nie chce mi się ale pójdę. A co u was. ?

reklama
Nie dam rady wszystkiego nadrobic, wiec jak komus nie odpisze to wybaczcie.
A'propo tego czopu co ma wyleciec, to podobno moze juz wyleciec w 34 tc, tak wyczytalam w necie :dry: A ja w 31tc jestem. I juz panikuje.
Maagda_ - Jak chcesz karmic piersia to pewnie jeszcze troche nie wypijesz CocaColi :-p Ale ja tez nie pije juz sporo czasu. Choc czasami w sklepie jak widze to mam wielka ochote kupic :-p
Umi2 - No Cola to strasznie duzo kofeiny ma :dry: Przynajmniej tak mi sie wydaje :confused: Dlatego nie pije.
Panistepelek - No wiem, wiem. Teraz to nawet jem takie rzeczy ktorych strasznie nie lubie, np. buraczki (blee) szpinaku nie rusze, a podobno jest bardzo zdrowy.
pola997 - No oczywiscie, ze zawsze lepiej rodzic z bliska osoba, razniej. Sama bym chciala miec przy sobie mojego B. Ale jeszcze nie jestesmy zdecydowani na porod rodzinny.

No a jak sie czuja nasze nierozpakowane Mamuski? :-)
Madziu i Krystynko? :-)

Do góry