reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom... zaraz biore sie do roboty jak mała sie obudzi:tak: bo teraz niech spi jak najdłuzej i nie chce jej obudzic. Pozniej wsadze ja do wozka i bedzie ze mna sprzatac:zawstydzona/y: musze tu ogarnac, bo ogłupieje w tym syfie, nie lubie bałaganu!

Umi... no niestety... czasem marzy mi sie mieszkanie na parterze:zawstydzona/y: ale niestety to tylko marzenia..., :zawstydzona/y: choc niewazne na ktorym pietrze byle by swoje..., ciekawe czy kiedys sie dorobimy:zawstydzona/y:

U was tez takie warunki za oknem:confused::tak:
2v0z9r9.jpg

30cww1i.jpg

reklama
umi2 wcale nie duży. Malutki jest. Tzn ciężki jak się nosi go na rękach ale tak to jest chyba w 10centulu..

polna_N no to masz dobrze z mamą skoro tak dba żebyś się nie przemęczła..

Asiowo a zabezpieczacie się teraz jakoś czy jak będzie dzidzia to będzie??

dorom5 swoją drogą to czarne wózki mi się nawet podobają.. Tylko jeszcze z jakimś kolorem..

Galarecia... u nas narazie w gre wchodza tylko gumki:zawstydzona/y: mało przyjemne, ale nie mamy wyjscia:tak:a 2 dzidzia mam nadzieje bedzie w przyszłym roku:tak: jak wyskoczy wczsniej to nic sie nie stanie, bo pewnie rodzice by nam pomogli... ale nie chce od nich kasy... dlatego musi nas stac na 2 bobasa:tak:

Galarecia... a co ja mam powiedziec o noszeniu?:-D mała ma 9,2 kg i jest na 97 centylu:szok:
Obudziła sie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Umi waga byla elektryczna czy jakos tak to nazywa i Ona poprostu jak widziala ze ktos sie wazy to tez chaial i po NIej skakala albo jak nigdy nie chcial Jej wlaczyc to Nia rzucala o podloge :sorry2::-D
a wychowawczyni poprostu taka byla dziwna - niby po 30stce a zachowywala sie jakby miala 60 :sorry2:

Galarecia nom mam dobrze i chwala ze mam taka mame :tak:

Asiowo uuu u Ciebie zima fest bo u Nas juz odwilz sie robi :-D

Asiowo Nie tylko tobie marzy sie mieszkanko:-) mnie sie marzy własne ale aktualnie nie mam funduszy i pozostaja mi marzenia o czyms wynajetym ale ile razy dzwoie na nr z ołoszenia to okazuje sie nieaktualne:-(
A co do widoku za oknem to musze powiedziec ze u mnie snieg jest ale jakos ubywa go a u ciebie to bielutko:-)
Galarecia A o co chodzi z tymi 10 centylami czy jakos tak to jest jakas norma czy cos bo tak szukam i nie moge znaleźć.
polna_NWidzisz nie musiałabys kupowac wagi gdybys wazyła córke a tak to masz wydatek:-p

Asiowo Nie tylko tobie marzy sie mieszkanko:-) mnie sie marzy własne ale aktualnie nie mam funduszy i pozostaja mi marzenia o czyms wynajetym ale ile razy dzwoie na nr z ołoszenia to okazuje sie nieaktualne:-(
A co do widoku za oknem to musze powiedziec ze u mnie snieg jest ale jakos ubywa go a u ciebie to bielutko:-)
Dzis zas tyle sniegu napadało:zawstydzona/y: dobrze, ze z mała rano poszłam na spacer, bo teraz bym wózkiem przez te zaspy sie nie przecisneła... a myslałam, ze wiosna juz przyjdzie:-p
Umi... ja własnie wynajmuje i tez jak Ty dzwoniłam po ogłoszeniach i nic znalezc nie mogłam i zrobiłam tak, ze na portalach regionalnych poumieszczałam ogłoszenie, ze chce wynając mieszkanie i facet sam do mnie zadzwonił i oferta godną uwagi i tak wylądowalismy w obecnym mieszkaniu:tak: moze spróbuj dac gdzies ogłoszenia, kilku moich znajomych tak mieszkania wynajęło:tak:

mam nadzieje ze to nie ma wiekszego wplywu na jakos matki bo mam 17 lat przeslicznego 2 miesiecznego synka i hciala bym byc dla niego jak najlepsza matka a szczerze mowiac uwazam ze kazda obojetnie w jakim wieku moze byc swietna bo jezli kocha i chce dla malanstwa jak najlepiej to o to zadba;-)

45dd4561f5.png

reklama
Umi eeee no ja nie jestem maniaczka wagi jak moja mama zeby wazyc sie albo Ala codziennie :sorry2::-D

Asiowo no to u Nas juz od dwoch tygodni snieg nie padal a u Ciebie 100% zima :dry: i jak tak dalej bedzie padal to do kwietnia bedzie u Was snieg :-p:-D

Ja Mamusie sie Zegnam i Dojutra :happy2: Milej i Przespanej Nocki Zycze ;-):happy2:

Do góry