reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Panistepelek - Kawałeczek mam, z 5 min. drogi. Tylko sklepy do 21, tu w okolicy. Na stacje mam z 20 min. :-) Ale co tam na stacji się kupi...Hehe, to mąż z Twoim Tata coś oblewają? :-Diwoncia.c - Witam Cię. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, musi byc :*

reklama
Witam ;-) ja tylko na chwilke ,moze pozniej napisze wiecej :tak:

Basia Trzymaj sie Kochana ;-) I Bardzo Ci Wspolczuje :blink:

Adilea Gratuluje !! !!

Umi opowiadaj jak po studniowce ? bo chyba wrocilas juz do domu ? :rofl2:

Basiu Trzymaj sie.
Galarecia To ie do onca tak... bo wysłałas mi zaproszenie ale ono do mnie nie przyszło. Dopiero wczoraj odszukałam jeszcze raz twój profil i stwierdziłam ze cie zaprosze, zrobiłam to i patrze na komunikat a tu nie powiadamiaja ze ty juz kiedys wysłałas mi zaproszenie:-) Mam nadzieje ze sie nie obraziałas ale nie wiem czemu nie doszło albo przez przypadek wykasowałam. Ale masz racje wczesniej cie odnalazłam ale nie byłam pewna:-)
Dorom Ja po owrocie miałam ochote na lody smietankowe ale wszystkie sklepy pozamykane były:-p a co do twojej ulubionej przegryzki to tez lubię ale jako dodatek do białego serka mniam:-)
Polna Juz dawno:-p

No to teraz was zamecze:-p ogólnie nie było źle nie liczac tego ze od samego poczatku bolał mnie brzuch i nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Tańczyliśmy ogólnie mało głównie przeze mnie bo fatalnie sie czułam. Gdy mnie sie polepszyło mojego biednego T glowa zaczeła bolec ale u niego tabletka poskutkowala. I tak gdzies o 22 chciał iść do domu główie z uwagi na mnie bo z bólu ledwie siedziałam. No i sie troche ścielismy, ale sytuacja sie opanowała i poszliśmy potańczyć ale same szybkie leciały wiec 3 piosenki a ja juz miałam dość i tak albo spacerowalismy albo troche tańczyliśmy w domu byłam o 2:15 bo nie miałam z tatad daleko a i tak taksówka z 5 min jechaliśmy. Niby cała zabawa miała trwac do 6 ale nie wiem czy niektórzy wytrzymali ja juz miałam dość. Jak tak porównam sobie wesele z poczatku ciazy to prawie nie schodzilismy z parkietu, no ale bez porównania tańczyc z obciazeniem a bez niego:-p Troche jestem rozczarowana moze tą kłutnią, nie wiem. Wiem jedno odbebniłam i sie z tego ciesze bo nigdy takich imprez nie lubiłam.

Wpadłam się tylko przywitac Dziewczyny! :-) Jakoś długo dziś spałam, musze skoczyc do wanny, umyc wlosy... troche sie pomalowac i pozniej jade na obiadek do B. bo moja "teściówka" mnie zaprosiła. A ja juz pozniej namowie B. zebysmy jechali pod zamek popatrzec na fajewerki o 20 :-) Zycze Wam milego dnia, i do wieczora. Umi2, dobrze ze chcociaz sobie troszke potanczyłas :-)

Dorom uuuu trzeba sie podlizywac tesciowej :tak::-) i koniecznie pochwal ze smakowal Ci obiad :rofl2:

Umi to nie szalalas za dlugo:-p chodziaz masz wymowke dlaczego tak krotko sie bawilas :tak::-p
A ja pamietam swoja studniowke doskonale , heh do domu wrocilam przed 7 :-):zawstydzona/y::-D

ja tez za brdzo sie na swojej studniowze nie pobawilam...jakos tak dretwo bylo...nigdy nie przepadalam za szkolnymi imprezami///ale moze gdybym wiedziala wtedy ze to moja ostatnia taka duza imprezka z wódka i baletami to moze tancowalbym do rana:p bo studnioke mialam na koniec stycznia a poczatkiem lutego jakos zaszlam w ciaze...a jaka ja bylam wtedy chudziutka! :szok:matko...ja patze teraz na ten swoj gorset to mi sie smutno robi...teraz to go sobie na udo moge zalozyć:tak:ale mierzylam dzis swoje spodnie z tamtego czasu i musze powieziec ze jest lepiej...juz nie pekną jak sie schyle.....

moja mala tez budzi sie albo domaga sie jedzenia co 2 godziny....ale tylko czasami, bo zauwazylam ze musi juz jesc z obu piersi...a wszytsy mowili ze z jednej wystarczy, ze sie bedzie wiecej robilo mleka jak bedzie wiecej jadla---pff gowno prawda ze sie tak wyraze....ale za to wczoraj hulala caly ranek i dzien od 8 chyba to 16....dalam jej jesc ---i jak zasnela takobuzila sie (uwaga) o 24! myslalm ze bedzie nocka z glowy ale spala potem z przerwami na jedzenie do 9:) moja kochaniutka corunia :)

czy tomozliwe zeby rosly mojej zeby juz???
bo nie wiem czy to ze ona sie tak slini i zajaa swoje rece to normalne....moja mama mowi ze ja milam zeby jak milam 3 miesiace....chyba jej sie cos pokickalo/////

reklama
czy tomozliwe zeby rosly mojej zeby juz???
bo nie wiem czy to ze ona sie tak slini i zajaa swoje rece to normalne....moja mama mowi ze ja milam zeby jak milam 3 miesiace....chyba jej sie cos pokickalo/////

to slinienie to raczej nie przez ząbkowanie tylko przez kształcenie się śliniawek ;-)
moja mała też się zaczeła ślinić jak miała jakiś miesiąc-dwa i śślini się do dziś :happy: łapki też wpychała sobie do buzi :-p
p.s.o tych śliniawkach to przeczytałam na jakimś forum

Do góry