reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!

U nas nocka nawet niezła. Adaś zasnął na doobre ok.23. Nad ranem ok.5:30 się troszkę tylko pokręcił i spał do ok.7:45. No i teraz też troszkę przysnął.

a tak wogóle to za jakąś godzinę albo dwie przyjeżdża do mnie koleżanka.

ilona172 ok 2tyg temu dawałam mu dynię przez 3dni i po niej wymiotował więc przestałam dawać. Zrobiłam chyba ze 4dni przerwy i dałam marchewkę po której wcześniej nic mu nie było. No i 1 dziń było dobrze, ale póżniej to samo.. Może w sumie za szybko pije mleczko..

dorom5 a dziękuję, dziękuję.

BlackWizard nie panikuj. Masz jeszcze sporo czasu do terminu. Napewno wszystko będzie OK.

reklama
To i ja sie Przywitam z rana :-);-)

Oliwka mi to sie nawet kanapki nie chce robic w taki ziab :crazy::-D

Basia to widze ze Lence tez sie spodobaly sanki :-) Ala z checia jezdzi na sankach ale w gorki to nie chce zjezdzac:szok::sorry2: chodziaz moim zdaniem to najfajniejsza zabawa :-)

Firanka boziuuu ile kasy poszlo :szok::szok::szok: ale grunt ze teraz wiadomo co jest Nicole :tak: a co do Twojego to az milo czytac ze zaplacil :tak:bo to u facetow rzadkosc :rofl2::-D

Umi poczekaj jak bedziesz na finiszu (mowa od 7 do 9 miesiaca) to dopiero mozna zwariowac o wyglupow dziecka w brzuchu:sorry2::-D:-D:-D
co do placzu to ja kiedys rozryczalam sie u kumpeli jak bylam z P i za chiny mnie nie mogli uspokoic a mowilismy wtedy o wakacjach :-D

Galarecia nie panikuję :-) Tylko cholerka doczekać się nie mogę :-) No ale za 8 dni jakby co to się stawiam na wywołanie, tak jak mi kazali.

Umi ja już bym chciała hehe :-) no ale czekać jeszcze muszę, więc czekam ;)

Wlasnie zapomnialam dopisac do poprzedniego postu :sorry2:

Black moglabys zmienic sobie suwaczek ?? :confused:
jeszcze mamusia nie Jestes :-p

POLNA ja pierwsze co to muszę kanapke zjeść lub chociaż ciepłej herbaty się napić......Zimno jest fakt u nas o 8 było -19 ...cholera chciałabym wyjść z dzieciakami na dwór ale jak wczoraj było -8 to wolałam siedzieć w domu ....masajkra ja chce już lato....

Umi2 - Co Ty? No to ładnie, niezłe pobudki będę miała, ale Kacperek i tak jest lepszy, skoro o 4 Ci wstaje, hihi :-p
Łee, to mnie troche uspokoiłaś z tym kroczem bo ja tu panike zasiałam że mam symptomy porodu przedwczesnego :rofl2:

Oliwka_11 - Tak mocno kopał? Ja jedynie czuje kopy w pęcherz :dry: Albo co gorsze - nie wiem czy to możliwe w żołądek :dry:
Ale wynika z tego że masz w genach przedwczesne porody?
Czytałam w gazecie że to jest w genach, ale czasami już takie głupoty wypisują że nie wiem czy wierzyc. Moja Mama mnie urodziła 38 tc i siora tak samo wyskoczyła. Wiec pewnie i ja tak urodze :sorry2:

Oliwka ja herbate zawsze rano pije ale z jedzeniem to roznie bywa :sorry2: mama na mnie zawsze krzyczy ze w jakas anamie wpadne bo malo jem a ja poprostu nie umiem zjesc jak nie jestem glodna :baffled:
a co do zimy to ZGADZAM SIE - zimno jest, u Nas teraz jest -12 :crazy::no: tesknie za latem,dziecko sie wyszalalo na polu do 20 i potem spalo jak zabite przez cala noc a teraz lipa bo Ala strasznie sie nudzi :dry:

uff w koncu mam 5 min dla siebie - Lena spi:-Djak ja kocham ta cisze:tak::-D

Umi tak jak pisza dziewczyny - zobaczysz, co to bedzie pod koniec - w tym okresie ciazy to kopniaczki sa fajne.. ja pod koniec miala wrazenie jakby Lena chciala wyjsc przez pepek - masakra.. ale i tak fajnie wspominam ten czas.. ahh te slodkie kopniaczki:-):-):-) teraz tez mi ich nie brakw nocy:-D:-Djak Lena spi znami i dostane z buta - masakra - gorzej bola niz te w brzuchu..

Polna, Oliwka ale u Was zimno - u mnie co prawda rano bylo chyba -12 a teraz to zaledwie -5.. a co do posilkow rannych to ja tez slysze non stop od mamy "sniadanie to podstawa";-)a i tak jem niewiele na nie:-Djak chodzialm do szkolyu to rano jadlam "kanapke mleczka":-Dwiecie takie cos - pycha.. a potem dopiero obiad po 16 w domu.. nie lubie jest jak nie jestemw domu:-D

Galarecia ale Ci fajnie, ze moszesz sie spotkac z kolezanka.. tez bym sobie tak poklachala..:-)

reklama
Black dzieki ;-)

Basia a co to jest ? :confused: kanapka namoczona w mleku ? :rofl2::-D ja rano przed szkola jadlam kanapki ,do szkoly bralam kanapke i tak jeszcze chodzilam do sklepu bo jakas drozdzowke a po szkole obiad :-D jak sie denerwuje to duzooo jem i mam tak do teraz :-D
a Lenka teraz spi ile w ciagu dnia ?
bo u mnie Ala wczoraj spala tylko 40 minut :sorry2:

Do góry