reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe Mika ja poszłam spać po 24 chwilkę,jakoś klimatu nie miałam,nawet szampana się nie napiłam. Dobrze,że mąż nie pije póki co. Może rzeczywiście zrozumiał,że w Tobie ma oparcie,tak samo jak i w Twojej rodzinie:tak:

reklama
Witam Was wszystkie i dziekuje za miłe przywitanie!
Niestety mam problem robiłam testy wynik pozytywny. Dzis już okres 10 dni mi sie spoznia. Dzis zrobilam kolejne testy (jestem bardzo przezorna i tak temu nie ufam:p) I wynik negatywny:/ Szczerze ucieszyłam się troche, wiem może to troche samolubne... ale później było mi strasznie smutno, może to głupie ale poczułam się tak jakbym te dzicko straciła... a może w ogóle go nie było... a może jest...
Dopiero w przyszłym tygodniu mam wizyte u lekarza teraz weekend nie przyjmuje.
Mój Facet jest cudnowny, widzialam że jest ale nie wiedziałam że tak wspaniale będzie się zachowywał. Wspiera mnie bardzo i bardzo się cieszy.. tylko teraz to już chyba nie mamy z czego.
Ja nie wytrzymam przez ten cały weekend zwariuje napewno.
Zaciekawiła mnie jedna rzecz, bardzo lubie piwko, i po tym całm stresie jak okazalo sie ze nagatyw chialam się napić szklaneczne. Po prostu mnie odrzuciło! A z tego co słyszła czesto kobiety tak mają że odrzuca je od alkoholu lub papierosow.

Ale się rozpisałam, ale musze się komus w końcu wygadac, z moim chlopakiem jakoś jeszcze nie potrawie dobrze rozmawiać o tym wszystkim za dużo emocjii i za dużo strachu.

Kaha nie martw się testy są głupie,mi mimo,że wyszedł pozytywny poszłam do szpitala na prywatne usg. I nie martw się ja bym z jednej strony się cieszyła,a z drugiej miała doła tak,jak Ty. To normalne,nie łam się:tak:

Najbardziej sie boję reakcji rodziny, jeszcze się ucze, w sumie ostatnia klasa, ale rodzice zawsze chcieli abym skończyła dobre studia, niestety z dzieckiem to sie nie uda, ewentualnie później.
Chyba jutro z rana polece po kolejne testy do apteki:) No ja już nie wiem. PO tych dzisiejszym stwierdziliśmy razem z B. że nie jestem w ciąży i kazal mi się przestać martwić i myśleć o tym.
Ale to głupie może ale mi się naprawdę wydaje że jestm w tej ciąży. Znam siebie, swoje ciało i wiem że coś się dzieje i nigdy mi sie okres 10 dni nie spóźniał. Żadnych stresów nawet niemiałam ani nic. Zaczynam własnie przeglądac fora, może jestem na coś chora i dlatego okres się zatrzymał szukam jakiś objawów co mam, czyli: oczywiście brak okresu, straszna senność, pobolewa mnie dół brzucha, takie jakby skurcze, kompletny brak apetytu na samą myśl mi jest nie dobrze, i jeszcze mam bardzo duże pragnienie cały czas mi się chce pić. Może wiecie co to może być, jeśli się okaże że to nie ciąża.

Ale ja już chyba zabardzo panikuje. Ale przejmuje się tym badzo. I wątpie abym zasnęła tyle myśli mam w głowie..

UMINie wiem ile masz czasu do studniowki, ale ja bym Ci poleciła taką sukieneczkę:
S575B Designer Satin Sequins Cocktail Dress S/M/L - eBay (item 370109149346 end time Jan-06-09 06:33:21 PST)
Mam identyczną fioletową jest bardzo rozkloszowana, jak dla mnie to nawet w 9 miesiący można ją chyba ubrać:) Ja za swoją dałam 35 już z przewózką, tylko trzeba czekać tak około 2 tygodni czasami sie uda że w tydzień przyjdzie. Teraz troszke drożej bo dolar więcej stoi:p

Jeśli chcesz mogę wrzucić kilka moich zdjęć w tej sukience, to zobaczysz jak wygląda. No tylko jak juz masz studniówkę na dniach to raczej lipa bo nie dojdzie:/

Musze zacząc się rozglądać dla siebie za sukienką, bo mam studniówke na początku lutego.

Ostatnia edycja:
Wtajcie:-)

Tak jak myslalam glupoty wczoraj napisalam ale z moim T sie nie pogodze podrecze go troche az wyjdzie na moje bo nie lubie jak wychodzi ze mam jakies zachwiania rownowagi psychicznej:-p Jak narazie cisza ani on nie pisze ani ja choć strasznie mnie korci:-)

Dorom Dzis ide jeszcze do jednego sklepu moze tam cos znajde ale ja nie wiem czemu upieram sie przy takich dopasowanych. Moze dlatego ze jak ubieram takie rozkloszowane to wygladam jak baryla bo mam szerokie biodra i wszystko mi sie na nich opiera:-( żolty jest sliczny, ale ja sie boje tego koloru na sobie bo jasny jest a ja zawsze w ciemnych biegam:-p
kaha9898 Ja cie nie chce martwic ale ja gdy robilam testy to na 5 tylko jeden wyszedl w polowie pozytywnie... a do lekarza poszla bo mi strasznie jajniki dawala znac i miala ogromne ataki bolu i tam mi oznajmili ze jestem w ciazy. Sukienezka sliczna ale fakt nie dojdzie w tydzien eh...
Ona_mika Masz grzecznego synka:-) chcialabym zeby moj tez byl taki, ale podobno Kacperki sa nieznosne:-p A co do sukienki to przezylam szok:-p ale coz najwyzej na studniowke nie pojde bo i tak nie chcialam isc a ide tylko dlatego zeby miec swiety spokoj.

Mika Fajnie że sylwek si udał i że synek spokojny był, przynajmniej mogłaś trochę się pobawic a nie cały czas małegozabawiać.

witam się mam w końcu internet ...chodzi tak sobie ale zawsze to coś ....

MIKA powiem ci że mi też sylwek się udał ...cieszę się że układa się u was....

dobra trza się wziąść za porządek na forum

Umi, tez Ci mogę pocztą sukienkę pożyczyć jak chcesz :-)
jedną mam taką, że na pewno się wmieścisz z brzuszkiem, brałam w niej ślub w 6 miesiącu a w 7 miesiącu byłam na weselu szwagrów.. ona jest taka do ziemi,srebrna
i mam jeszcze drugą krótką na mój brzuszek teraz jest ok, ale nie wiem jaki masz duży, o taka

Załączniki

• PICT0050.JPG
    PICT0050.JPG
    495 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Witam mamusie
My sylwka i nowy rok spedzilismy u moich rodzicow, tym bardziej ze moj brat to Sylwester, a tato Mieczyslaw, wiec 2 dni imienin, mala byla spokojniutka, ale dzis w nocy i teraz w dzien jej brzuszek dokucza, biedactwo placze, teraz usnela. Bardzo podoba jej sie grzechotka, dzis po raz pierwszy trzymala ja w raczce, kurcze super patrzec jak dziecko robi postepy
BlackWizard nastraszylas nas kobieto tym terminem, ja tez myslalam ze to juz po, ale skoro nie to czekaj cierpliwie i sie nie denerwuj
Mika to maly poszalal na sylwku, dobrze ze zaczyna sie ukladac
kaha duzo testow klamie, mojej siostrze tez wychodzilo raz tak raz tak, a efekt byl taki ze w Wigilie urodzila coreczke
mikus_a moze zaparz sobie troche melisy, to Cie powinno troszke uspokoic i rozluznic

Do góry