reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia391 - Witaj :happy:
ona_mika - Tak w głębi serca też bym teraz chciała zamieszkac razem, ale szczerze mówiąc boje się że nie dam rady w pierwszych miesiącach sama przy Dzidzi :-( A wiadomo Bartek w pracy... mam cały czas mętlik w głowie. Choc mieszkanka poszukujemy cały czas, jak się coś trafi nie drogiego to wiadomo żę byśmy kupili - tym bardziej że rodzice mówili że pomogą finansowo na mieszkanie.

Co do sukienek, to w lutym ide na 50-cio lecie Dziadków :-D I też mi będzie potrzebna jakaś co bym się zmieściła, a w lutym to 7 miesiąc będzie to brzuchol urośnie :-)

reklama
Misia witaj:tak:
Femka gratki zdanych egzaminów i powodzenia na kolejnych.
Sheppy sukienusia świetna.
Umi idź na studniówkę,ja poszłam i brylowałam na salonach.:-D Ta z podwiniętym gorsetem to ja ( pół roku przed zaciążeniem). Fajna dupa ze mnie była co nie?

Ona_mika - Pamietam jak już mi to raz pisałaś :happy: Żebym jeżeli tylko moge zamieszkała z Bartkiem. Posiedze teraz troche na - Nieruchomościach w P-ń, lub Swarzędzu.
Firanka - No, no co za noga :-p Ładnie wyglądałaś ;-)

Dziewczyny, tak powolutku robie sobie wypraweczke dla mojego synka, żeby nie zostawiac wszystkiego na koniec ciąży i po narodzinach. Powiedzcie mi kupic buteleczke 150ml. czy odrazu 260ml.? :confused:

Doorom ja używałam na początku 120ml. Dopiero kiedy Nicole skończyła 3-4 miesiące przeszłyśmy na większe. Te duże używałam tylko przy wyjściu na dwór w upał.

Witam serdecznie :-) ja co prawda mam 21 lat i jestem w 7 miesiącu ciąży, ale w ciąże zaszłam mając 20 lat wiec może się zaliczam do młodych mam ;-). femme Twoja córeczka się urodziła w dzień moich urodzin :-). oj chciałabym żeby te niecałe 3 miesiące już minęły i żebym mogla zobaczyć swoja dziewczynkę :-)

Witam , witam - ja Was ciagle podczytuje ale weny do pisania nie mam :confused2:
do tego jeszcze mnie glowa boli :baffled: dzis z rodzicami jedziemy do Rzeszowa na zakupy a wieczorkiem bede dzwonic do P to moze nastroj mi sie polepszy :sorry:
Agusia witaj ;-)
Ewi fajnie ze Justynce podoba sie konik i z biegunamki zrobcie tak jak pisalas:tak:
Oliwka fajnie ze juz wrocilas do Nas :tak:;-)
Femmka no to ja tez Gratuluje zdania egzaminow :-)
Firanka jak dla mnie za maly dekolt mialas :-p:-D

Wiecej nie pisze bo mi sie nie chce :sorry::rofl2: Milego Dnia Zycze Wszystkim ;-)

Czesc kobietki:-)
Witam nowe mamusie:-) Misia i Agusia witajcie wsrod nas:-);-) Agusia nie przejmuj sie wiekiem.. My niektore mamy tu juz po 24 lata:-Dwiec my juz stare mlode mamy jestesmy:-p:-p

Dorom ja mam dwie butelki od poczatku.. ta 120ml mam do herbatki a ta 260 ml do mleka..:-)

Widze, ze rozmowa o studniowkach - to bylo cos.. na pewno moge powiedziec jak fajnie bylo nosic wtedy rozmiar 34:-D:-Dsukienki wisza w szafiew - ciekawe czy jeszcze kiedys je zaloze:-D:-(
no i nie wqiem, co chcialam napisac:szok::rofl2:

witam i ja ....wczoraj wieczorem była akcja z D bratem...bo jeżdzi nachlany ...mało wypadku nie spowodował i jeżdzili go szukali żeby scholować go do domu.....ech masakra ...wczoraj jak bartek usnął to przelałam nad nim pomyje i dziś ani razu się nie zerwał ....dałam mu mleko o 12 ale nie chciał ...spał do 5 potemmleko i wstał 8.20....wreście odespałam....

ONA_MIKA ja byłam w straży na sali ...płaciliśmy 250 za pare (bez alkocholu) a nasz cały stół to byli znajomi noi ludzie w podobnym wieku jak my ...czyli nikogo do po 30

FEMMKA kochanie super że trak egzaminy tak pozaliczane ....a nie dziwie się że tak tesknisz za małą ja jak jade na zakupy i mnie nie ma ze 3 godziny to już mi moich łobuzow brakuje...

POLNA oj leniuszek z ciebie ....a jak znajdziesz chwilę to napisz co tam u was???Jak tam Ala ciesztyła się z mikołaja....tzn prezentów....

DOROM ja mam LOVI CANAPOLA ....Oliwke karmiłam aventa ale nie była na cycu a Bartek tak i avent był za twardy a Lovy ma smoczek z wypustkami i się rozciąga jak dziecko ssie ...ja nie wiem jak twój maluszek je ...ja kupiłam dużą i mała ..i powiem szczerze ta duża leży bo młody nie zje więcej mleka jak 150 ml.

reklama
Czesć!!!

Dzis juz mam prawie genialny humor! Wczoraj wieczorem mój T. wyciagnał mnie do sklepu tzn ja go wyciagnełam zeby poszukac jakiejs sukienki, ale nie miałam zamiaru jej kupowac. I znalazłam taką fajna czarna krotką sukieneczkę na ramiaczkach z szarfa z przodu ( taka falbana od miejsca pod biustem do konca sukieki idzie ) Nie jest jakas szalowa ale siwtnie sie w niej czuje:-) Przymierzyłam i stwierdziłam ze na tygodniu po nia wróce po czym dałam ja mojemu T zeby odwiesił a ja sie konczylam ubierac. Wychodze z tej przymierzalni i ze sklepu idziemy patrze ten mój kochany cioł cos niesie w rece. Normalnie kupil mi te sukienke. Ale kurcze głupio mi tak kase mu i tak oddam mimo ze nie chce jej wziac ale tak mi głupio troche. Jak znajde jakas podobna na allegro to wam pokarze:-)

Polna A gdzie twój mąż sie podziewa?
firanka fajna dupa z ciebie była i nadal jest:-) Nadal wygladasz niczego sobie:-)
dorom My to akurat nie mamy wyboru. Ja mam małe mieszkanie to łózeczko musiałabym przywiesic do sufitu zeby mama ze swojego pokoju mogła wyjsc ( wychodzi na korytarz przez mój pokój ) ewentualnie na klatce ogłoby stac.
Fakt jest taki ze bedzie nam bardzo ciezko bo i ja i mój T sie uczymy, a mój chłopak po szkole do pracy leci ale kokosy to nie sa, ale musimy jakos dac rade nie ma siły zeby nie.
EWI A moja babcia to ewenement jedyny w swoi rodzaju, jej nigdy nic nie cieszy wszystko zawsze było zle i ona miała najgorzej, a co najlepsze nigdy mnie nie lubiła mimo iz byam jej jedyna wnuczką ( wolała wnuki swoich kolezanek, które były zawsze ładniejsze badz przystojniejsze a co najwazniejsze szczupłe)

Do góry