reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
przepraszam was ale ja tylko na chwilkę..
Pokłuciłam się dzisiaj z mężem chyba na dobre.. Powiedziałam mu że mam dość że jego mama ciągle mi mówi co mam robić, a on się jej tak słucha.. I powiedziałam że jak mu się nie podoba jak karmię małego i jak go wychowuję to niech odda go mamie na wychowanie bo przecież ona lepiej wie co dla niego dobre.. Wkur*** się i tyle.. Zaraz wracamy tam (tzn do teściowej), bo ja jutro na 8 do szkoły a do domu przyjechałam żeby zajrzeć do neta w sprawie polskiego bo jutro piszemy pracę.. Mam dość tego wszystkiego.. Nadrobię was w poniedziałek i odpiszę też. A dziś się poprostu musiałam wyżalić:-:)wściekła/y::no:

Black ja przytyłam 32,5 kg.

Galareciu nie martw się,z jednej strony dobrze mu powiedziałaś,a z drugiej jak on taki głupkowaty jest to jeszcze uzna to za świetny pomysł. A swoją drogą to dziwię Ci się,że nie powiesz teściowej,że ona wychowała swoje dzieci po swojemu,a Ty wychowasz swojego synka po Twojemu i nie potrzebujesz niczyich rad sama wiesz co dla niego jest najlepsze.

cześć dziewczyny :-)

znajdzie się tu miejsce dla nas? też jestem młoda mamusia- rocznik 87 ;) moja córeczka dwa dni temu skończyła roczek i ma na imię Anielka :-)a ja jestem Diana :-):-):-)

witam nowe mamusie...

Ja na chwilę..teraz jak daniel jestw domu to nie mam tak czasu zajrzeć do was ..czasem was podczytuje ..do tego wczoraj byłam u mamy i dzień zleciał...u nas powoli przytgotowania do świąt spisałam liste co potrzebne,noi na całe szczęście D dostał 400zeta talonów akurat na zakupy...a ja właśnie mam chwile,dzieciaki buszują ,w nocy to myślałm że się załamie bo Bartek obudził się o 2 i usnął o 4 potem Oliwka wstała o 5 i nie chcciała spać usneła o 6 i o 8 pobutka!!!masakra

GALARECIA normalnie brak słow ,jak twój mąż może żałować pieniędzy na swoje dziecko i to jesszcze z każdą sprawą leci do matki -porażka .współczuje ci bardzo kochcana nie daj sobą manipulować i nakazywać jak masz dziecko wychowywać....może jakoś się u was ułóży życze ci tego z całego serca!!!

Jejku mamuśki nie martwcie się wagą,bo ja na przykład wogle o tym nie myślę,a co za tym idzie,jeśli zamierzacie karmić piersią to nie możecie patrzeć na wagę, bo co będziecie karmić cycem i odchudzać się na raz:confused::confused::confused:...niepojęte.

DIANA Witaj
A tak pozatym to dzień dobry wszystkim.
GALERCIU SZOK. Jak twój facet może z każda sprawa latać do teściowej i się radzić. Ale to chyba taki typ człowieka mój teść też tak lata do swojej rodziny i się we wszystkim radzi. No ale przyznajmy się że my radzimy się obcych ludzi... He,he,he.
Ją też jestem bliska kłótni z S. Zabrałam dzisiaj Justynke na krótki spacerek S trochę stawiał opory. Musiałam mu przetłumaczyć że to nie te czasy że dzieci cały czas w domu siedzą. No i później się nie odzywał. Wzięłam justynke a że wiało to szybko wróciliśmy. Mam nadzieję że nie przewiało jej i udowodnie że mały mrozek nie szkodzi.

reklama
EWI mały mrozek jest lepszy niż takie wilgotne powietrze które ma w w sobie mnustwo bakterii wirusów ,mrożne powietrze właśnie zabija te ustroje i dlatego powietrze jest zdrowsze dla dziecka ,a\ja jestem tego zdania że jak dziecko sziedzi ciągle w domu to potem jak wyjdzie na dwpr to łapie infencje co bo nie jest przyzwyczajone do innej temperatury powietrza dlatego powinnaś jak najczęściej wychodzić na krótki spacer nawet jak jest -5 i jest śnieg

Do góry