reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olwika jak w koncu??;-)2 strony wczesniej pisalam, co u polnej a rano pisalam, ze nie moglam wejsc wczoraj na forum - dzis juz na szczescie usuneli ta usterke z forum..
a u Lenki nic nowego:tak:brojarz m,aly i tyle:-pja nie wiem skad ona tyle energii bierze:-D:-D

reklama
BASIA ano tak napisałam bo się stęskniłam za tobą....a ja do polnej wczoraj dzwoniłam(przepraszam zapomniałam wam napisać) ma bardzo miły głosik....a moja dzieciarnia lata jak opęntana...normalnie szok do tego wtrysk nam siadł D zamówił \na allegro i też nie działa...kurwicy dostaje

MIKUSIA ...fajnie ze jesteś pisz prędko co tam u was??

baska, ff jak to jest z tym MOPsem? moze my tez powinnismy cos dostac a nie wiemy nawet.....bo akurat jutro ide do opieki po te marne 48zloty rodzinnego. jaki dodatek na swieta? za co i dla kogo sie nalezy? prosze napiszcie co wiecie.

Oliwka Polna mi pisala dzis, ze dzwonilas do niej wczoraj:tak::-)

Mikusa nie zamartwija sie kochana:-)ja sie ostatnio tak zamartwialm, ze @ spoznila mi sie az 5 dni.. a bylo prawdopodobienstwo, ze zaszlam w ciaze moze z 40 % wiec niewiele.. ale jednak stres robi swoje:tak:

Kaska nam to tesciowa zalatwiala - to jest jakis jednorazowy dodatek na swieta.. oni niby obliczaja ile jest osob w danym domu i potem na kazda osobe niby te 93 zl.. wiesz ja dokladnie nie wiem, bo to nie ja robilam ale cos w tym stylu. zapytaj sie moze po prostu, czy daja jakas zapomoge na swieta jednorazowa.. oni powinni cos wiedziec:-)

Ostatnia edycja:
MIKUSIA moje to szaleją na całego ...Bartek lata za Oliwka w chodziku...Oliwka nie daje nikomu dotknąc się do niego jak się z nim bawi!!ogólnie dobrze że są za sobai że się lubią....No a twoja laleczka teraz jak zacznie biegać to da ci popalić ..będziesz musiała ją pilnować..i to ostro!!!

BASIA 40 % to bardzo dużo ..oj zaszalałaś kochana,no lae jakbyś wpadła to chyba nie byłabyś tak bardzo załamana????

Oliwka moze zle to obliczylam:-pdla mnie prawdopodobienstwo nie bylo duze, ale zawsze stres - tak to jest jak sie czasem zaszaleje..
Czy bysmy byli zalamani to jedynie z tego pwoodu, ze nie mamy tego mieszkania.. ale narazie pilnujemy sie jak tylko mozna:-pale czasami nie wychodzi..:tak:

reklama
witam
widze, ze nowe pokolenia nastaje na młodych mamach:tak: witam was nowe mamusie!
Ja juz powinnam z wami powoli sie zegnac bo juz taka młoda nie jestem...

Ogolnie u mnie ciezko i lepiej nie bede nic pisac
buziaki dla was!

Do góry