reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dokładnie tak jak mówi BlackWizard;)
U mnie wypadł rano,po 18h juz urodziłam.I nie było duzo krwi tylko takie pasemka.Z kolei u mojej koleżanki było dosc duzo krwi i wtedy-zaniepokojona -tez pojechała do szpitala;)

reklama
widze że stare mamuśki uciekły a teraz nowe się udzielają...

witam wszystkie nowe mamusie....

co do czopa to niestety ja udzielić się nie moge bo miałam 2 cc

A ja się dowiadywałam z myślą o Tobie SHEEPPY co do kasy z mopsu i to czy jesteś mężatką czy nie nie ma znaczenia teraz przed świętami jeszcze idź i powiedź jaka jest sytuacja i powinni Ci 200zł przyznać plus bonusy na święta ... a co do tych 500zł co będę dostawać na szkołę to się należą każdej co nie ma średniego chce się uczyć a nie ma dochodów tzn dochód na 1 członka rodziny nie może przekraczać 500zł chyba i też nie ma znaczenia czy mężatka czy nie a ty masz średnie ?

krystynka88 dziękuje...nie chce cię straszyć ale jak mi w 32 tyg ciąży z bartkiem twardniał brzuch co tak średnio 3 minuty i bolał mnie kręgosłup to wylądowałam w szpitalu i leżałam prawie do cesarki...wypuścili mnie do domu a 5 dni pożniej sama się zgłosiłam i tak w 1 dzień 37 tyg wyjeli mi bartka...

FEMMKA miło cię widzieć ...masz racje ,sheepy powinna walczyć o swoje jest w trudnej sutuacji...i powinna z tego korzystac

Oliwka - nie strasz mnie Kobieto... Ale wiesz sama tak ostatnio sie zastanawialam nad tym twardnieniem i musze koniecznie powiedziec o tym lekarzowi, bo to jakies takie dziwne jest...

BlackWizard - Ty robaczku masz już dobrze, dochodzisz do mety... tylko patrzec jak nam tu zdjecie wystawisz swojej niuni;o)

reklama
KRYSTYNKA nie strasze cię tylko pisze jak było u mnie ...jeżeli często ci twardnie brzuch to koniecznie powiedz o tym lekarzowi....może to tylko rozciągająca się macica ale zawsze lepiej się upewnic

Do góry