reklama
krystynka88
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczynki..
:*
:*
BlackWizard
U mnie krwi nie było wcale. Była tylko przezroczysta galareta. Widać co kobieta to inaczej to wygląda :-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
widze że stare mamuśki uciekły a teraz nowe się udzielają...
witam wszystkie nowe mamusie....
co do czopa to niestety ja udzielić się nie moge bo miałam 2 cc
witam wszystkie nowe mamusie....
co do czopa to niestety ja udzielić się nie moge bo miałam 2 cc
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja się dowiadywałam z myślą o Tobie SHEEPPY co do kasy z mopsu i to czy jesteś mężatką czy nie nie ma znaczenia teraz przed świętami jeszcze idź i powiedź jaka jest sytuacja i powinni Ci 200zł przyznać plus bonusy na święta ... a co do tych 500zł co będę dostawać na szkołę to się należą każdej co nie ma średniego chce się uczyć a nie ma dochodów tzn dochód na 1 członka rodziny nie może przekraczać 500zł chyba i też nie ma znaczenia czy mężatka czy nie a ty masz średnie ?
krystynka88
Oliwka - masz bardzo ładniutkie dzieciaczki... Super;o) Tylko pozazdrościć...
Ja mam dziś zly dzien... jakos nic mi sie nie chce, kregoslup strasznie boli i jeszcze to twardnienie brzucha... Wy tez tak macie / miałyście ?
Ja mam dziś zly dzien... jakos nic mi sie nie chce, kregoslup strasznie boli i jeszcze to twardnienie brzucha... Wy tez tak macie / miałyście ?
BlackWizard
Mnie kręgosłup na szczęscie nie boli, ale twardnienia mam codziennie. Po za tym czuję się już trochę zmęczona, malutka mogłaby już "wyskoczyć" :-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
krystynka88 dziękuje...nie chce cię straszyć ale jak mi w 32 tyg ciąży z bartkiem twardniał brzuch co tak średnio 3 minuty i bolał mnie kręgosłup to wylądowałam w szpitalu i leżałam prawie do cesarki...wypuścili mnie do domu a 5 dni pożniej sama się zgłosiłam i tak w 1 dzień 37 tyg wyjeli mi bartka...
FEMMKA miło cię widzieć ...masz racje ,sheepy powinna walczyć o swoje jest w trudnej sutuacji...i powinna z tego korzystac
FEMMKA miło cię widzieć ...masz racje ,sheepy powinna walczyć o swoje jest w trudnej sutuacji...i powinna z tego korzystac
krystynka88
Oliwka - nie strasz mnie Kobieto... Ale wiesz sama tak ostatnio sie zastanawialam nad tym twardnieniem i musze koniecznie powiedziec o tym lekarzowi, bo to jakies takie dziwne jest...
BlackWizard - Ty robaczku masz już dobrze, dochodzisz do mety... tylko patrzec jak nam tu zdjecie wystawisz swojej niuni;o)
BlackWizard - Ty robaczku masz już dobrze, dochodzisz do mety... tylko patrzec jak nam tu zdjecie wystawisz swojej niuni;o)
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
KRYSTYNKA nie strasze cię tylko pisze jak było u mnie ...jeżeli często ci twardnie brzuch to koniecznie powiedz o tym lekarzowi....może to tylko rozciągająca się macica ale zawsze lepiej się upewnic