reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Ja zrobiłam z Hippa :) 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej na 100ml soku, rozrabiasz mąkę w małej il soku, resztę soku zagotować i do gotującego się dolać sok z mąką mieszając. I gotowe :)

reklama
i paradokksalnie nie wiem czemu to się nazywa budyń a nie kisiel, a kisiel natomist jest na mleku - tak jest we wszystkich przepisach dla niemowląt

nie uwierzycie! moje dziecko zjalo dziś 60ml zupki pomidorowej (normalna porcja jak na niego niestety) ale BEZ BANANA!!!!! normalnie w szoku jestem.
pomidorowa z bananem to oglo by byc cos hihihi
z pomidorowej sie ciesze super!!! powolutku do przodu
W swietle tego ze moja wczoraj tak sie obzarla pomidorowka z ryzem ze nie mogla sie ruszac i przespala CALA noc bez pobudki na jedzenie a takze rano nie byla sklonna duzo zjesc... 60ml to normalna porcja? Oszczedny gosc z niego ;D

No i gratulacje!

ps Ida zjadla dwa normalne talerze zupy! szok! (ze 3 i pol nabierki)
szooook extra tylko pogratulowac apetytu
a zupka na miesku?
etna dzis mi powiedziałą ze kisiel z bobofruta mozna zrobic. Mam sok , make i co dalej :)???
a mozna, mozna zrobiłam wczoraj
pol bobofruta (150ml) i z 2 lyzeczki maki ziemniaczanej, ja make rozrobilam w wodzie i wlalam do zagotowanego bobofrutu i az mocno geste nie bylo
sens ktorego moge nie pojac ....:)

laski etna mowiła mi dzis o nalesnikach Waszego pomysłu ... gdzie tego szukac???

no ja tez o przepis wystosowalam stosowny apel na przepisach???
sama bym malemu zrobiła

pomidorowa z bananem to oglo by byc cos hihihi
z pomidorowej sie ciesze super!!! powolutku do przodu

szooook extra tylko pogratulowac apetytu
a zupka na miesku?

a mozna, mozna zrobiłam wczoraj
pol bobofruta (150ml) i z 2 lyzeczki maki ziemniaczanej, ja make rozrobilam w wodzie i wlalam do zagotowanego bobofrutu i az mocno geste nie bylo

no ja tez o przepis wystosowalam stosowny apel na przepisach???
sama bym malemu zrobiła
pomidorowa i rozul z ananem na porządku dziennym była! dla mnei hitem jest zupka rybna z bananem! mój A. się śmieje, ze po hawajsku..
ale od wczora u nas niestety nic nie ruszone, znowu nic nie je, a w nocy cyca 4 razy, juz sily nie mam

.... dla mnei hitem jest zupka rybna z bananem! mój A. się śmieje, ze po hawajsku..
ale od wczora u nas niestety nic nie ruszone, znowu nic nie je, a w nocy cyca 4 razy, juz sily nie mam

polegne ze śmiechu :-D:eek::-D

a je ci żółtko???, a może kanapeczki? albo ten kisielek u nas super sie przyjal i zastanawiam sie czy dzisiaj tez mu moge to podac, czy moze jutro :baffled:, moze za duzo maki nie wiem

reklama
Do góry