Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hihihihih widać ze smakujemniam mniam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihihih widać ze smakujemniam mniam:-)
hihi,mniam..mniam mniam:-)
A ile jedza dziennie wasze maluchy? Ile pija mleka?
Olivia je:
rano ok. 6 ok 170-200 mleka z butelki
ok 9 je miske kaszki nestle 150 ml
ok 12 je obiadek pol duzego sloiczka + herbatka
ok 15 pije drugie 150-200 mleka
ok 17-18 je kubeczek deserka z biszkoptem + herbatka
ok 20-21 pije mleczko ok 200 ml
W nocy daje jej wode do picia ale czasami placze ze jest glodna to dostaje wczesniej mleczko czasami o 4 rano. Czy wy karmicie w nocy wasze malenstwa ? Ile razy w ciazgu dnia karmicie dzieci? Prosze o rade czy to nie za duzo czy nie za malo?I czy powinnam olivce cos w nocy dac jesc? Dziekuje
Czy takim dzieciom mozna juz dawac zwykle jogurty danio, bulki i platki cornflakes? Jak czytalam ze dajecie kanapki to nie wiedzialam czy to zart czy co he he mi nie przyszlo to do glowy wogole ale ja nie znam sie za bardzo to moje 1 dzieciatko a mieszkam za granica sama wymyslam wiec co i jak nie wiem jak jedza dzieci w Polsce, powoli wprowadzam inne rzeczy staram sie zeby jadla codziennie cos innego ale nie wiedzialam ze mozna dac chleb i kanapki! moja je tylko chrupeczki i biszkopciki itp. Na prawde moze juz jesc chlebek?