reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Ja dziś dałam małej na śniadanie Przysmak na dobranoc Hippa z mlekiem i czekoladą. Wcinała jak Antek buraczki;-) pewnie przez tą czekoladę:-D

reklama
Wogóle muszę Wam powiedzieć że jeśli chodzi o zupy to Hipp rządzi. Asia nie lubi marchwi, po zupkach z pomidorem ulewa - a Gerber to chyba w każdym daniu ma marchew bądź pomidora. Z Hippa znalazłam już dużo słoików bez tych składników, mają duże grudki, sa dobre, Asia bardzo je lubi więc tylko te kupujemy jak jest w planach obiad poza domem.

A w Hippie jest sól :p

Ja tam tylko gerber i bobovita - hipp do mnie nie przemawia chociaz ich zupka z dynia jest suuper:-)

Ja też nie bardzo hippa bo zupki (nie próbowałam ich dużo) są takie bezsmakowe. Wiem, ze jak kupię Gerbera zawsze będzie smaczne a Hippa trzeba wypróbować, chociaż pdooba mi się też ze są słoiczki bez marchewki, np. sam ziemniaczek z królikiem, tylko czy to smaczne wtedy? Ale dynia, marchewka (była lepsza niż Gerbera) były super!

Ale myślę że śladowe ilości, zresztą jest na ostatnim miejscu w spisie składników. Poza tym my tylko okazyjnie więc nie zaszkodzi;-)

Uleńka są bardzo dobre, mój A je nawet lubi, gdzie Gerberowskich nie ruszy;-) Mają smak, oj, maja, ja tak dobrze nie gotuję jak one smakują:-D ale to kwestia gustu oczywiście. W każdym razie Asia po nich nie ulewa i jak dla mnie to wielki plus.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u nas tez Hipp daje rade, najbardziej dynia z ziemniakiem :D dodaje do warzywek, które sama ugotuje, zeby nie bylo caly czas to samo, zwlaszcza, ze nei jemy marchwi, pietruchy, selera, pora :/ Gerberowskie nie smakuja ani zupki ani potrawki ani owocki ;o ani nawet soki ;ooo az sie sama zdziwilam, ze moj smakosz taki wybredny. Poza Hippem to jeszcze bobovite lubimy troszke, soczki i napoje, oraz np. ziemniak ze szpinakiem.

Do góry