reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
U nas od niedzieli ekspozycja na marchewkę, zaczynałam od 2 łyzeczek (takich do herbaty) małego łyzeczek wychodziło więcej, niby kupka ok, bez zatwardzenia itd, więc podawałam tą marchewkę, wczoraj zjadł pół słoiczka a dziś widzę na prawym polisiu plama wielkości 2x2 cm z krostkami w środku lekko zaczerwieniona, tak więc chyba marchewka pójdzie w odstawkę. Nie wiem na ile jest to uczulenie na marchewkę ale może za dużo podałam, bo może w zupce byłaby zaakceptowana. Czekamy i dopiero w niedziele podam jabłuszko :( a zostało mi jeszcze pół słoiczka...i ta jego przyjemność w jedzeniu...

kasiulla dopiero dzis po krótkiej nieobecnosci weszła na bb i przeczytałam ze masz ściągnięta jakąś ksiązke jezeli nie będzie to problem to tez poprosze rav.k@op.pl z góry dziękuje

sorry, laski,ale nie moglam sie powstrzymac :))))))))))))) macie super maile :)))))))))))

szkoda,ze nie mam czasu tez takiego zalozyc, ja poprosze na moj zwykly: anna_dumanska@o2.pl

Hehe, jak to nie masz czasu? Ja ma ze 4 maile, jeden polski stary, jeden jak sie gdzies loguje itp, inny mam tutaj w UK ktory podaje pracodawcom itp... Pani Anno Dumanska:)

:-)
banAna skasuj mojego maila w swoim poście, proszę
Najprostrzy sposob dziewczyny to wysylac emaile na priva :-)
U nas od niedzieli ekspozycja na marchewkę, zaczynałam od 2 łyzeczek (takich do herbaty) małego łyzeczek wychodziło więcej, niby kupka ok, bez zatwardzenia itd, więc podawałam tą marchewkę, wczoraj zjadł pół słoiczka a dziś widzę na prawym polisiu plama wielkości 2x2 cm z krostkami w środku lekko zaczerwieniona, tak więc chyba marchewka pójdzie w odstawkę. Nie wiem na ile jest to uczulenie na marchewkę ale może za dużo podałam, bo może w zupce byłaby zaakceptowana. Czekamy i dopiero w niedziele podam jabłuszko :( a zostało mi jeszcze pół słoiczka...i ta jego przyjemność w jedzeniu...
Może faktycznie ma uczulenie na ta marchewke:eek:

Hehe, jak to nie masz czasu? Ja ma ze 4 maile, jeden polski stary, jeden jak sie gdzies loguje itp, inny mam tutaj w UK ktory podaje pracodawcom itp... Pani Anno Dumanska:)

przyznaje,ze twoj post i utrwalenie mojego maila i nazwisko sklonilo mnie do szybkiej mobilizacji i zalozenia nowego konta i nawet proba wyrwania mi 1/4 wlosow z glowy przez mala mnie nie powstrzymala :))

idac twoim sladem moj nowy email to : mary.poppins@o2.pl :)

reklama
Dziewczyny czy po wprowadzeniu nowych pokarmów Wasze dzieci ulewają mocniej lub wogóle ulewają kiedy nie ulewały??? U nas od niedzieli marchewka i chyba wracamy do korzeni (pamiętacie jak pisałam ze do ok 1,5 msc do 2 msc małego po jedzeniu trzeba było lapać do góry bo się dławił, albo jak cos mu sie wracało do krtani bo przełykał i nie mógł przełknąć i sie dusił, dopiero jak odbił kolejny raz było ok) od czasu kiedy podaję mu cos nowego mały po odbiciu chlusta trochę, kiedy nie mielismy problemu z ulewaniem, a dzis znowu zaczeło mu sie wracac do krtani 2h po jedzonku i sie dlawił- kuźwa...........................a specjalnie czekałam 1 msc wiecej z wprowadzaniem nowycj pokarmów :)

Do góry