Dziewczyny a ja się zastanawiam co jest z moim dzieciem. Jeszcze 3-4 tygodnie temu po kąpaniu najadał się z dwóch piersi i spał 7-8 godzin, później pił "solidnie" przez 10-15 minut i spał jeszcze 3-4 godziny. Później coś mu się pomieszało, myślałam że to skok rozwojowy, ale coś długo już trwa. Otóż Mały znów budzi się w nocy co 3, a czasem nawet co 2 godziny, ale za to króćej pije, czasem ciumka. Nie wiem czy mu się nie chce za bardzo, czy moje piersi raczej pustawe
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
. Po takiej "sytej" nocy potrafi potem nie pić nawet 5 godzin, a potem znów normalnie co 3 godziny. Ale w dzień pije za to bardzo krótko, około 3 minut, wszystko go rozprasza i strasznie się rozgląda. Nie wiem ile on zdąży przez tak krótki czas wypić, martwi mnie to. Zastanawiam się czy się najada, ale w sumie to nie płacze, a piersi w dzień mam pełne, nawet bardzo (po takich intensywnych nocach mleka mam później więcej). No i na wadze też przybiera, waży już chyba ponad 8 kg. Jedyne co mi przychodzi do głowy to zęby, bo męczą go strasznie, gryzie wszystko co się da masakrycznie. No nic, w środę idziemy na trzecie szczepienie, to zapytam co i jak.