reklama
*martusia*
Fanka BB :)
ja juz bedac w ciazy a nie wiedzac o niej szalalam z alko i nie tylko na sylwestrze... foux paux.
mialam plan karmic do roczku Oliwiera, ale szybko sie skonczylo, poza tym pewnie teraz bym odstawiala ze wzgledu na to ze Oliwier lubi niespodziewanie kasac
mialam plan karmic do roczku Oliwiera, ale szybko sie skonczylo, poza tym pewnie teraz bym odstawiala ze wzgledu na to ze Oliwier lubi niespodziewanie kasac
stokrotka.af
Fanka BB :)
Weronika dostała jabłko do jedzenia w całości, siedzi i wbija kły w jabzo. :-)
ech zazdroszczę
Co do jabłka w całości, to Natka już jadła mając 7 miesięcy takie, ale ona ma 10 ząbków, więc gryzc uwielbia, papki od dawna nie wchodzą w grę ;-)
Tak wogóle, to dajecie dzieciom swoim już kanapki normalne i obiadki swoje ( w snesie te dorosłe ) ? Bo ja juz od około 3 tygodni tak robię, niestety małej nie starczają zupki trupki i kaszki, nawet jak zrobię mannę z bananme i truskawką, to kanapeczka musi być
Tak wogóle, to dajecie dzieciom swoim już kanapki normalne i obiadki swoje ( w snesie te dorosłe ) ? Bo ja juz od około 3 tygodni tak robię, niestety małej nie starczają zupki trupki i kaszki, nawet jak zrobię mannę z bananme i truskawką, to kanapeczka musi być
ja juz jakis czas daje mlodemu nasze jedzenie, oprocz smazonych i ciezkostrawnych oczywiscie ;-)Co do jabłka w całości, to Natka już jadła mając 7 miesięcy takie, ale ona ma 10 ząbków, więc gryzc uwielbia, papki od dawna nie wchodzą w grę ;-)
u nas tak było, ze z dnia na dzien Maci nie chcial jesc, ani to co ja robilam, ani sloiczkow, pluł dosłownie jak daleko sie dalo :-)
a jak my jedlismy to sie slinił i piszczal. no i dałam.
reklama
Podziel się: