reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

reklama
a moja nie chce pic. przez cały dzien może z 10 ml płynów woda sok cyc. i wieczorem kawalek arbuza bo duzo wody to jej wcisnelam. na wieczór cyc i spi. obawiam sie ze będzie miała po mnie zaburzone v pragnienie. ja nie odczuwam go prawie wcale i wystarczy mi rano np kawa i do następnego dnia nic nie muszę pic. tylko juz mi sie zdarzyło zaslabniecie z powodu odwodnienia. i cora tez nie chce pic.

Krystian nie ma czasu na jedzenie ostatnio, a na picie to tym bardziej. Wykorzystuję to że lubi mus z Kubusia więc mu podaję a on w minutę wszystko wysysa ;-)

Do kiedy planujecie karmić maluchy?

perell ja chcialabym w miarę szybko przestać karmić ale moja mała w nocy się przebudzi i dostaje spazmy jak cyca nie dam. w dzień mogłaby nie jeść ale noc tonod razu sie budzi i zaczyna łazić po łóżku płakać itd. nie wiem co zrobię. .

perell
nie wiem do kiedy będę karmić
zobaczymy jak to wyjdzie
cycek ma tą zaletę, że Młoda go nie odmawia nigdy
nie wiem co bym teraz zrobiła bez cycka
Młoda od poniedziałku nic nie je i nie pije poza cyckiem
chora jest, gardło ją boli i tylko cycek ratuje sytuację
jeść widzę, że chce
kilka prób robiłam z podaniem tego co najbardziej lubi
i za każdym razem po pierwszym przełknięciu jest ryyyyyyyyyk
gardło boli i tylko cycka je
próbowałam podać trochę mm butelką ale nie chciała

Plan mam taki - - - > do końca tego roku kalendarzowego, a jak to wyjdzie to zobaczymy. Zobaczę też jak z kasą będziemy stać, bo to też będzie miało znaczenie, jak się będzie o jednej pensji. Chciałabym troszkę posmakować alkoholu zanim ponownie będę w ciąży. :-p

Liljanka dobrze mówisz ja jestem abstynentka juz półtorej roku. i nie zapowiada się ze przez następne 2 lata coś sie zmieni. ale jak juz wypije to pewnie sam zapach alkoholu mjie uspi :-D

reklama
Verita - ja 4 lata prawie. :dry: W międzyczasie udało mi się wypić 3 reddsy, ale i tak już wtedy w ciąży byłam, tylko jeszcze nie wiedziałam. :zawstydzona/y:

Do góry