reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

Lilijanna to może jakbyś kiedyś miała czas i ochotę podzieliłabyś się przepisami dla naszym Maluchów? Ja bym była ogromnie wdzięczna! :tak:

reklama
''Ja mam 2 zeszyty przepisów dla dzieci i 4 książki. :-p Co do żywienia moich dzieciaków, mam z deklem. :oo2:''

Kazdy ma jakiegos bzika:-p :-Dpodziel sie:-)

Ostatnia edycja:
a mój tylko kaszkę pije z butli, wszystko co daje z łyżeczki włącznie z herbatkami jest bleeeeeeee obojętnie czy słoik Hippa czy własnej roboty brokuł :-:)no:

Lilijanna to czekamy z niecierpliwością :zawstydzona/y:.
Ja chcę dziś podać mojemu Małemu po raz pierwszy marchewkę, na początek mówiłyście tak 2-3 łyżeczki? A dodawałyście coś do marchwi, żeby miała taką bardziej papkowatą konsystencję?

anmika - jak uważasz, że jest za gęste możesz dodać wody, ja musiałam tak robić, bo Weronika miała odruch wymiotny, za gęste dla Niej było, a po marchewce dawałam pić, wtedy jeszcze łyżeczką. Możesz tez dodać jabłuszko, wtedy marchewka zatwardza, jabłuszko rozluźnia, kupal się ździebko wypośrodkuje. :laugh2:

To zobaczę jak będzie u mojego Małego. Na razie podam samą marchew, nie chcę mieszać z jabłkiem, bo dopiero dziś zaczynam z jedzonkiem - taki mam przynajmniej zamiar, zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu" :-D

reklama
Do góry