Witam. Mam pytanie jakie mleko modyfikowane wybrac do dokarmiania dla 2 miesięcznego dziecka? Czy Macie jakieś sposoby na poprawienie laktacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce dokarmic bo moja córcia się nie najada gdy odciągnelam laktatorem to w pełnej piersi mam tylko 50 ml mleka i chciałabym kupić mleko ale nie wiem jakie jest najlepsze
Ale 50ml z jeden piersi to dużo jak dziecko ma 2mce!!! Pamiętaj ze latatorem nie ściągniesz tyle ile dziecko zdoła.Chce dokarmic bo moja córcia się nie najada gdy odciągnelam laktatorem to w pełnej piersi mam tylko 50 ml mleka i chciałabym kupić mleko ale nie wiem jakie jest najlepsze
No właśnie to jest moje pierwsze dziecko i się boję że jest głodne bo tyle co ja nakarmie położę spać to za chwilę się budzi i płaczę to jej daje jeść i tyle co ja położę to znowu płaczę. A czasem jest tak że jak nakarmie to śpi 4 godziny bez przerwy. To powinnam ja częściej przystawiac? Raz odciągnelam z dwóch piersi to było 100 ml to taka ilością powinna być najedzona?