reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hej.
Jestem w 31 TC i nie widzę żeby mi piersi rosły. Zależy mi na karmieniu piersią ale się obawiam , że nie produkuje mleka. Powiedziałabym nawet , że piersi mi się zmniejszyły.
Mam cukrzycę ciążową. Czy to ma jakiś związek ?
Nie ma to związku.
Byłaś w ciąży na USG piersi?
Lady Loka
Nie muszą rosnąć.Hej.
Jestem w 31 TC i nie widzę żeby mi piersi rosły. Zależy mi na karmieniu piersią ale się obawiam , że nie produkuje mleka. Powiedziałabym nawet , że piersi mi się zmniejszyły.
Dwójeczka2
Produkcja mleka może rozpocząć się dwie doby po porodzie
Nie miałam USG w ciążyNie ma to związku.
Byłaś w ciąży na USG piersi?
Kiedy to się robi ?
Lady Loka
KIedy sie zapiszesz i pojdzieszNie miałam USG w ciąży
Kiedy to się robi ?
Intasek
Ja mam mały biust (z tych plaska jak deska) , a karmię już ponad rok i mała była i jest zawsze najedzona. Miałam cukrzycę ciążową i nie ma ona wpływu na mleko matki. Mleko w piersiach zaczęło mi lecieć chyba w 4 lub 5 dobie. I mam do teraz. Więc wielkość piersi nie ma znaczenia.Hej.
Na
wet nie wiedziałam , że trzeba lekarz mi nic nie mówiłKIedy sie zapiszesz i pojdziesz
Kasia.n40
Rozmiar piersi nie ma znaczenia, po porodzie wszystko zadziała jak trzeba.
Czasem trzeba tylko trochę poczekać i to też jest indywidualna sprawa.
Mi po CC mówili że jak pokarm przyjdzie w 4 dobie to będzie dobrze, przyszedł w drugiej i to dużo
Spokojnego oczekiwania na maluszka.
Czasem trzeba tylko trochę poczekać i to też jest indywidualna sprawa.
Mi po CC mówili że jak pokarm przyjdzie w 4 dobie to będzie dobrze, przyszedł w drugiej i to dużo
Spokojnego oczekiwania na maluszka.
reklama
Usg piersi warto robić raz do roku, bez względu na sytuację, a w ciąży i w trakcie karmienia też normalnie badają. Tylko w trakcie karmienia dobrze jest znaleźć miejsce gdzie mają dobry sprzęt i specjalizują się w kwestiach laktacji (nie każdy dobrze zobaczy obraz wtedy).Na
wet nie wiedziałam , że trzeba lekarz mi nic nie mówił
Jak wyżej. Wielkość piersi nie wpływa na produkcję pokarmu. Po cc też można normalnie karmić (częsty mit, że nie da się albo następuje jakieś zaburzenie).