A jak tolerujesz obecnie "faceta przy cycku" ? Gdy pojawi sie mleko, wiele sie nie zmienia, cycki sa te same (moze wieksze) tyle, ze jest w nich mleczko. I z tego powodu odepchniesz od nich meza ? Powisz mu, jesli zechce je dotknac, pocalowac, ze to zalosne ? Moze caly czas odkad wspolzyjecie pieszczoty piersi byly zalosne ? No wlasnie, co wtedy powiesz ?
ty chyba naprawde niewiesz co piszesz i mylisz pewne sprawy. kiedy pojawiło sie mleko w moich piersiach nie przestalismy kochać sie i pieścić tylko dlatego że 'leci' z nich. i nie odpycham męża od nich. w twoim przypadku żałosne jest to, że dajesz mu z nich pić!!!
a w głowie mam poukładane tak jak mój mąż który zna pewne granice. i tak. mleko jest dla naszej córki a nie dla męża.
skoro tak to lubicie to może pissing was jeszcze podjara.
pozdrawiam i miłej zabawy.
Droga theo, dlaczego pozwalanie aby partner possal sobie troche mleczka jest zalosne ? Prosze o jakis *racjonalny* argument. Poslugujac sie tak jak do tej pory argumentacja irracjonalna rownie dobrze mozna skonstatowac: znam pewne granice i do vaginy, ktora zrodzilam moja ukochana corke nie dopuszcze meza.
Przyklad z pissingiem jest klasycznym chwytem stosowanym w sytuacjach jak ta (bardzo czesto np. przez prezeciwniczki milosci oralnej) ale nie trzeba sie chyba gleboko zastanawiac, jak bardzo jest on chybiony, prawda ?
Pozdrawiam, absolutnie nie obrazaj sie, przeciez chodzi o zabawe