reklama
anetas pisze:Tak czytam o tym podsysaniu przez mężów i tak mi jakoś dziwnie..Kurcze, dorosły facet przy cycku?To raczej żałosne a nie podniecające? Pewnie niedługo poprosi o możliwość robienia kupy w pieluchę... ;D Hmm, nie bardzo by mi to odpowiadało, choć pieszczoty piersi uwielbiam. Płyny ustrojowe też ok..Facet ma być męski i tyle a jak sobie wyobrażę takiego owłosionego 30-latka to masakra...
A jak tolerujesz obecnie "faceta przy cycku" ? Gdy pojawi sie mleko, wiele sie nie zmienia, cycki sa te same (moze wieksze) tyle, ze jest w nich mleczko. I z tego powodu odepchniesz od nich meza ? Powisz mu, jesli zechce je dotknac, pocalowac, ze to zalosne ? Moze caly czas odkad wspolzyjecie pieszczoty piersi byly zalosne ? No wlasnie, co wtedy powiesz ?
theo
Fanka BB :)
kinia.p nie mam żadnych granic jeśli chodzi o sex z moim mężem. uważam że jestem szalenie tolerancyjna. uwielbiam jak mąż się bawi moimi piersiami ale picie mleka????? to nienormalne.
ty chyba naprawde niewiesz co piszesz i mylisz pewne sprawy. kiedy pojawiło sie mleko w moich piersiach nie przestalismy kochać sie i pieścić tylko dlatego że 'leci' z nich. i nie odpycham męża od nich. w twoim przypadku żałosne jest to, że dajesz mu z nich pić!!!
a w głowie mam poukładane tak jak mój mąż który zna pewne granice. i tak. mleko jest dla naszej córki a nie dla męża.
skoro tak to lubicie to może pissing was jeszcze podjara.
pozdrawiam i miłej zabawy.
A jak tolerujesz obecnie "faceta przy cycku" ? Gdy pojawi sie mleko, wiele sie nie zmienia, cycki sa te same (moze wieksze) tyle, ze jest w nich mleczko. I z tego powodu odepchniesz od nich meza ? Powisz mu, jesli zechce je dotknac, pocalowac, ze to zalosne ? Moze caly czas odkad wspolzyjecie pieszczoty piersi byly zalosne ? No wlasnie, co wtedy powiesz ?
ty chyba naprawde niewiesz co piszesz i mylisz pewne sprawy. kiedy pojawiło sie mleko w moich piersiach nie przestalismy kochać sie i pieścić tylko dlatego że 'leci' z nich. i nie odpycham męża od nich. w twoim przypadku żałosne jest to, że dajesz mu z nich pić!!!
a w głowie mam poukładane tak jak mój mąż który zna pewne granice. i tak. mleko jest dla naszej córki a nie dla męża.
skoro tak to lubicie to może pissing was jeszcze podjara.
pozdrawiam i miłej zabawy.
theo
Fanka BB :)
misia_q a to nie wydało ci sie agresywne???:
jeżeli kogoś uraziłam to sorry...ale jak to słusznie napisała anetas jest to forum i chyba nikomu nie muszę tłumaczyć co to jest.
Powisz mu, jesli zechce je dotknac, pocalowac, ze to zalosne ? Moze caly czas odkad wspolzyjecie pieszczoty piersi byly zalosne ?
jeżeli kogoś uraziłam to sorry...ale jak to słusznie napisała anetas jest to forum i chyba nikomu nie muszę tłumaczyć co to jest.
reklama
misia_q pisze:jejku dziewczyny, nie skaczcie sobie do oczu! Co sie z Wami dzieje?
Nikomu nie skacze do oczu. Byc moze zle zostal odebrany ton moich pytan, moze to skutek braku uzycia emotikonow a najprawdopodobnie moj styl. Mam dosc charakterystyczny styl pisania, co juz wielu dalo mi do zrozumienia. Zatem oswiadczam, ze nie mam ani zlej woli ani nie powoduje mna agresja ani wogole nic.
Pozdrawiam serdecznie theo i doklejam dla pewnosci usmiechy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Podziel się: