reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MIOVARIAN

reklama
B
Hej dziewczyny czy któraś brała MIOVARIAN żeby wspomóc zajście w ciążę?? Jakieś opinie??Byłabym wdzięczna:)
Brałam kiedyś miovarian, chyba jakieś 2 lata temu i nic nie pomógł, wręcz (jeśli to możliwe) zaszkodził, bo torbiel mi się pojawiła. A być może nie miał na to wpływu, bo mam stwierdzone pco. W zeszłym roku brałam inofolic i wydawało mi się, że uregulował mi cykle, lepiej się czułam, ale w ciążę i tak nie zaszłam, a brałam go pół roku.

B

Brałam kiedyś miovarian, chyba jakieś 2 lata temu i nic nie pomógł, wręcz (jeśli to możliwe) zaszkodził, bo torbiel mi się pojawiła. A być może nie miał na to wpływu, bo mam stwierdzone pco. W zeszłym roku brałam inofolic i wydawało mi się, że uregulował mi cykle, lepiej się czułam, ale w ciążę i tak nie zaszłam, a brałam go pół roku.
Może zbieg okoliczności ale po miesiącu od tego postu i braniu miovaranu zobaczyłam 2 kreski. Dzisiaj Tymek ma prawie rok i 5 miesięcy i jest strasznym lobuziakiem ale kochanym. [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️

Może zbieg okoliczności ale po miesiącu od tego postu i braniu miovaranu zobaczyłam 2 kreski. Dzisiaj Tymek ma prawie rok i 5 miesięcy i jest strasznym lobuziakiem ale kochanym. [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Oj to gratuluję szczerze. :) może zbieg okoliczności, a może pomogło. Dla każdego coś innego. Cieszę się bardzo. :)

Zastanawiam się, czy problem nie leży po obu stronach. Nie badalismy nasienia męża. Jeśli po obu stronach to wogole sobie odpuszczę.

Oj to gratuluję szczerze. :) może zbieg okoliczności, a może pomogło. Dla każdego coś innego. Cieszę się bardzo. :)
To wspaniale jak wszystko się udaje :)
Ja mam tak, że zawsze chce być w 100% dobrze przygotowana. Dlatego staram się ograniczyć "wpływ" przypadków.
wystarcza bo zapewnia ponoć dzienne zapotrzebowanie na wszystkie zawarte w niej składniki
ponoć. To rożnica. Ja zdecydowałam się na Pregna bo ma składniki w 100% w przyswajalnej formie. To dużo zmienia, same cyferki, które mówią o tym, że niby zapewnia 100% dziennego zapotrzebowania to nie wszystko...

Hej ja też byłam na wizycie u lekarza i poleciła mi p doktor pić miovarian ponieważ reguluje on cykle a potem starać się ponownie :) jakie efekty u Was ? :)

reklama
Do góry