blanny
Fanka BB :)
BroszkaKiedyś słyszalam jeszcze o cipci i cipuchnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BroszkaKiedyś słyszalam jeszcze o cipci i cipuchnie
mnie rozwala jeszcze, "zafasolkowanie" serduszkujemy, żeby zafasolkowaćZawsze mam wrażenie, że jak ktoś pisze serduszkowanie, przytulanki , to po prostu nie jest wystarczająco dojrzały, by posiadać dziecko i powinien odpuścić temat starania się o dziecko, a skupić na swoim psychicznym dojrzewaniu najpierw...
Jest tyle słów zamienników, jak ktoś się krępuje napisać "uprawialiśmy seks" można napisać wspolzylismy, już nawet kochaliśmy się jest lepsze niż jakieś serduszkowalismy (to w ogóle hit ).
Parsknęłam śmiechem na tę pisięDokladnie. Potem są rodzice, ktorzy uczą córki, że mają pisię
Ja rozumiem, że może być taki model wychowania, że w domu się nie mowilo, ale jestesmy dorośli. Możemy nad tym pracować.
Chłopcy mają sisiorkaParsknęłam śmiechem na tę pisię
A to pierwsze słyszęmnie rozwala jeszcze, "zafasolkowanie" serduszkujemy, żeby zafasolkować
Ja jeszcze gu z forum się dowiedziałam, że dziewczynka ma SIUŚKĘ. Czacie. Chłopiec - siusiak. Dziewczynka - siuśka.Chłopcy mają sisiorka
a czy możemy wyjąć kije z tyłka i sobie pożartować? Nikt tu nikogo nie wyśmiewa, ale jest to zabawne i tyleO kurczę, ale fajna rozrywka potencjalnie dorosłe osoby wyśmiewają inną osobę ze względu na fakt, że używa innych określeń, niż one sobie wymyśliły. Czy słowo serduszkowanie jest niezgodne z prawem? O co tutaj chodzi, jest może jakaś instrukcja jak pisać posty, żeby nie były obśmiane/skrytykowane/podważone?
Droga Autorko- przykro mi, musisz jeszcze chwilkę poczekać i wykonać test ciążowy min. 8-10 dni po stosunku. Życzę powodzenia w staraniach!
polecam czytać ze zrozumieniem bo źle radzisz autorceO kurczę, ale fajna rozrywka potencjalnie dorosłe osoby wyśmiewają inną osobę ze względu na fakt, że używa innych określeń, niż one sobie wymyśliły. Czy słowo serduszkowanie jest niezgodne z prawem? O co tutaj chodzi, jest może jakaś instrukcja jak pisać posty, żeby nie były obśmiane/skrytykowane/podważone?
Droga Autorko- przykro mi, musisz jeszcze chwilkę poczekać i wykonać test ciążowy min. 8-10 dni po stosunku. Życzę powodzenia w staraniach!
No ja nie wiem czy my sobie wymyśliłysmy jakiekolwiek określeniaO kurczę, ale fajna rozrywka potencjalnie dorosłe osoby wyśmiewają inną osobę ze względu na fakt, że używa innych określeń, niż one sobie wymyśliły. Czy słowo serduszkowanie jest niezgodne z prawem? O co tutaj chodzi, jest może jakaś instrukcja jak pisać posty, żeby nie były obśmiane/skrytykowane/podważone?