reklama
Dlatego ja sobie nie zycze zeby osoby postronne wiedziały o tym ze jestem w ciazy. Jak same nie zauważą jeszcze to dobrze ... jak już bedzie widać to trudno ...ale dostep do mojego brzucha mam tylko ja i mój kocur ...
Ja pozwalam tylko mężowi dotykać brzuszka! Nawet mama nie za bardzo może!
Poza tym, nie nawidzę jak ktoś mi mówi, pokaż brzuch (w znaczeniu dźwignij bluzkę), nie lubię nawet mężowi pokazywać brzuszka, gdyż przed ciążą miałam w pępku kolczyk, teraz musiałam go zdjąć i okropnie wygląda dziura w brzuchu kobiety w ciąży!
Poza tym, nie nawidzę jak ktoś mi mówi, pokaż brzuch (w znaczeniu dźwignij bluzkę), nie lubię nawet mężowi pokazywać brzuszka, gdyż przed ciążą miałam w pępku kolczyk, teraz musiałam go zdjąć i okropnie wygląda dziura w brzuchu kobiety w ciąży!
nie, nie pozwalam, opędzam się, ale uwierzcie, że czasem nawet nie zdążę pomyśleć, a już kogoś ręka ląduje na brzuchu!! U mnie mężuś się czuli do brzuszka, ale paru bliskim koleżankom pozwoliłam dotknąć, zwłaszcza tym niedzieciatym, bo podobno jak się dotyka ciążowego brzuszka, to szybciej się w ciąże zajdzie no nie wiem, ja dwa lata czekałam od ostatniego dotknięcia przyjaciółki
kaasiorek84
Fanka BB :)
No moja ręka też by gdzieś wylądowała, jak by mnie ktoś macał bez pozwolenia, misiowi, mamie i siostrzycce pozwalam a reszta wara;-)
_Pysia_
u mnie w sumie jeszcze nie bardzo widać ale jak ubirałam wczoraj dopasowaną bluzeczkę to kolega z pracy próbowała sie "dyskretnie" podpytać i palnoł: a to tak po obidku sie zaookragliłas czy moze w ciąży jesteś??
No to ładnie się zapytał. Co Ci sie nie podoba?
Mnie tylko jednak koleżanka po brzuchu klepie, mowi cześć dzidzia, a dopiero potem cześć Monika :-). No i raz teściowa, jak sobie mnie oglądała.
No i mój chłop, nawet tak zaczyna sam z siebie do brzucha się tulić:-)
ja raz się w sklepie opędzałam od dwóch bab co mnie chciały po brzuchu głaskać. Nachylam się po pieczywo i nagle widzę dwie łapy pod moją brodą zbliżające się do brzucha. Na moje pytanie dlaczego to robią one na to że TAK TRZEBA I MOŻNA. Jak im pojechałam tekstem, że nie jestem pieskiem do głaskania, i nie życzę sobie bo to moje ciało to one wielce zdziwione.
_Pysia_
ŁOOO pierwszy raz taki hard core słyszę :-). Chyba bym utłukła, jakby mnei obcy ludzie chcieli macać...ja raz się w sklepie opędzałam od dwóch bab co mnie chciały po brzuchu głaskać. Nachylam się po pieczywo i nagle widzę dwie łapy pod moją brodą zbliżające się do brzucha. Na moje pytanie dlaczego to robią one na to że TAK TRZEBA I MOŻNA. Jak im pojechałam tekstem, że nie jestem pieskiem do głaskania, i nie życzę sobie bo to moje ciało to one wielce zdziwione.
reklama
Podziel się: