reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

zamawiający określa kryteria kto ma to być ile ma mieć lat itp czy z dzieckiem czy bez...każdy ma takie same szanse do załapania na testy

Tygrynka a tobie co dziś w głowe się palnełaś czy jak....nie poznaje cię coś masz dziś pesymiste....coś się staneło czy masz dziś taki humorek na NIE????

:eek::eek::eek: no właśnie nie, mam dziś wizytę, więc nerwowo czekam jak głupia:eek:
a tak to wygląda??:eek: chociaż na męża już naskoczyłam jak głupia:eek: może faktycznie...:eek:

powinnam zbujać w ankietach, a ja jak zawsze naiwna i prawdomówna nic teraz nie dostanę:-(

reklama
ja jestem na streetcomie już 3 tydzień narazie nic, ale moja kumpelka jest dłuzej i mówiła, że trzeba być cierpliwym i wypełniać wszystkie ankiety, ja musze jeszcze im oświadczenie wysłać o danych osobowych, tymczasem wszystko dostaję od kumpeli, te paczki ambasadora są super odtattnio dostałam od niej pastę do zębów blenda med 3d white i to nie próbkę tylko normalne opakowanie, a dziś zel do kąpieli Johnsona dla dzieci, używam oczywiśce ja hhiihihih od niej wiem np o tej akcji pampersa, o której was poinformowałam:-D

Słuchajcie a jak mam wypełnić ten formularz który trzeba wysłać drogą elektroniczną? Bo on mi się otwiera normalnie jako formularz ale nie wiem jak go zaznaczyć...aby np. wydrukować sam formularz bez tego zapoznania z regulaminem.

ja w Streetcomie jestem już chyba z rok, do tej pory testowałam około 10 produktów, teraz dostałam papierosy Davidoff, chwilę wcześniej pasty blend-a-med i orzeszki...

ze względu na brzuś nie mogę palić i przetestować, więc męczę znajomych, żeby za mnie palili :)))))

jak wypełnicie dobrze ankietę, to oni wybierają najbardziej pasujące osoby do kampanii pod względem wieku, posiadania dzieci, trybu życia itd :)

a i dodatkowo co jakiś czas pojawiają się ankiety, po wypełnieniu których można, ale nie trzeba zakwalifikować się do kampanii :)

Słuchajcie a jak mam wypełnić ten formularz który trzeba wysłać drogą elektroniczną? Bo on mi się otwiera normalnie jako formularz ale nie wiem jak go zaznaczyć...aby np. wydrukować sam formularz bez tego zapoznania z regulaminem.

musisz go wydrukować, podpisać, zeskanować i możesz wysłać pocztą albo mailem :) bo ważny jest podpis :)

Zapraszam na kolejne nagranie Szkoły Rodzenia dla TV!

poszukuję dziewczyn w 5-6 miesiącu ciąży, które wraz ze swymi partnerami zechcą uczestniczyć w nagraniu tv. Spotkanie prowadzi wykwalifikowana położna ze Szkoły Rodzenia My Baby.

Termin: 11.11 (czwartek), godzina 15:00 i 16:00
Poznań
Wejście- oczywiście FREE

zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt pod 518 903 594 lub info@szkola-mybaby.pl od 10.11

przewidujemy małe upominki rzeczowe ;-)

Ostatnia edycja:
Zapraszam na kolejne nagranie Szkoły Rodzenia dla TV!

poszukuję dziewczyn w 5-6 miesiącu ciąży, które wraz ze swymi partnerami zechcą uczestniczyć w nagraniu tv. Spotkanie prowadzi wykwalifikowana położna ze Szkoły Rodzenia My Baby.

Termin: 11.11 (czwartek), godzina 15:00 i 16:00
Poznań
Wejście- oczywiście FREE

zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt pod 518 903 594 lub info@szkola-mybaby.pl od 10.11 16:00

przewidujemy małe upominki rzeczowe ;-)

a czemu nie w Łodzi? :confused2:

reklama
Do góry